Integrale Coaching

'To coach' is letterlijk iemand bij de hand nemen en hem of haar een stapje verder meenemen, van waar men is naar waar men bestemd is te zijn.

Als coach neem ik jou bij de hand, kijken we waar je bent, waar je heen mag volgens jouw Zielsbestemming en hoe je daar kunt komen.

Daarvoor hebben we vaak een traject nodig; een gefundeerd traject waarin we duidelijk uiteenzetten wat de stappen zijn, hoe ze te nemen en hoe je daar ook -zelfstandig- in de toekomst kunt blijven en vanuit daar verder komt.

Daarvoor heb je de juiste hulp nodig. Iemand die de tools heeft, de levenservaring, de inzichten en die dit met een zachte, doch directe hand aangeeft en je meeneemt langs de weg. Zodat je ook vanuit zelfinzicht daar kunt komen en blijft.

Met de tools die ik heb, het inzicht wat me altijd gegeven wordt en de zachte -doch directe- hand die ik gebruik, help ik al vele mensen verder op hun levens- cq Zielspad. Naar het doel; leven volgens je Zielsmissie, in alle vrijheid en eenheid met alles om je heen. Dan wordt de aarde toch altijd een stukje mooier? 

Een gelukkig mens is als een lichtje op aarde en laat anderen ook weer schijnen. En dat ligt er voor je klaar. Vertrouw nou maar. 

Kies hierbij voor het coachingstraject wat je nu aanspreekt. Laat je diepe Zielsgevoel spreken en je begeleiden.

Zo ga je, stap voor stap, voorwaarts op het Pad van Jouw Ziel. Mooi toch?

Klaar voor jouw stap(-je) verder?

De sessies zijn live en/of online. Bij online ontvang jij de recordings zodat je alles nog een keer gemakkelijk na kunt luisteren.

Ik nodig je van harte uit voor jouw stapje verder op je Zielspad. Kom je?

Vertrouw altijd op jezelf en voel wat voor jou nu past. Er is altijd een traject wat bij jouw situatie - budget, tijd, investeringswil, etc.- past. Leef je Legende Vrij

'Integrale Coaching' betekent 'totaal geïntegreerd', dus in je hèle leven voorwaarts bewegen. Zoals dat bedoeld is.

In Liefde en Licht,

Maureen 

Integrale Coachingstrajecten:

Integrale Coaching Kennismakings sessie (éénmalig): € 75,00 voor 45-60 minuten (ipv € 115,00).

Optie 1Traject 3x: € 300,00 - 3 online sessies, verspreidt over maximaal 2 maanden 

Optie 2: Traject 4x: € 396,50 - 4 online sessies, verspreidt over maximaal 2 maanden

Optie 3: Traject 5x: € 450,00 - 5 online sessies, verspreidt over maximaal 3 maanden

Optie 4: Traject 7x: € 630,00 - 7 online sessies, verspreidt over maximaal 8 maanden

Optie 5: Traject 8x: € 720,00 - 8 online sessies, verspreidt over maximaal 9 maanden

Losse sessie: € 115,- / incl. recordings 

Investeer in jezelf en je komt àltijd een stap verder op je Zielspad, naar meer bewustzijn, echte Liefde en de Waarheid.

Alle coaching sessies zijn live en/of online. Online is via Zoom. Hiervan ontvang je vooraf de link via email.

Voor vragen enz., neem Contact met me op of email op info@accessjoy.nl. Ik kijk ernaar uit met je te werken.

Is het tijd voor jouw stap verder?

Ervaringen

"Het werken met Maureen geeft je de duidelijkheid waar je naar verlangde, laat de blokkades en oude patronen die je vasthouden los en laat je zien hoe je met zekerheid, vertrouwen, opluchting en vrede je volgende stappen kunt vinden. Ze helpt je op een luchtige en heldere manier jezelf te vinden en dat ook met goede dosis humor. Een echte aanrader voor iedereen die stappen van binnen uit wilt zetten.


Susanne"


"Je hoeft Maureen niet te vertellen waarom je naar haar komt; ze voelt precies waarmee je worstelt en waarom.
Je ontdekt waarom je bent zoals je bent. Ze weet blokkades te doorbreken en een helder inzicht te geven in je denken, doen en laten. Het is een prachtige reis naar je ware zelf met Maureen als liefdevolle en professionele begeleiding.
De verschillende sessies met haar hebben veel in mijn lichaam en geest los gemaakt en mij diepe nieuwe inzichten gegeven.
Hierdoor veel kunnen helen en kracht gevonden daar naar te handelen. 
Een prachtig geschenk wat ik iedereen gun.


Suus"


"Lieve Maureen.

Elke keer was het weer een cadeautje als ik met jou een online coaching had. Zo bijzonder mooi dat ik zo snel in en bij mijn gevoel kan komen nu. Dit was eerst helemaal nieuw voor mij.

Je hebt me telkens veel laten zien, qua inzichten en dingen vallen gewoon op z'n plek.

Je hebt me echt geholpen spiritueel te groeien, mezelf te leren voelen en me weer in contact met mijn authentieke zelf laten komen.
Fijn was ook dat alles vanuit huis, vanachter de computer kon, zodat dat veel rust gaf.

Lieve Maureen, heel erg bedankt voor de fijne inzichten, het huiswerk wat je opgaf en de stappen verder waarin je me begeleidde.

Liefs & tot snel,

Rachel"


"It has been a truly wonderful experience to have participated in Online Coaching sessions with Maureen Lassooy from Access Joy.

Maureen's approach is both honest and direct. Her messages and explanations are clear and beautiful; they guide you to a deeper and better understanding of your true self. The energy and revelations during the online coaching facilitate huge progress on your spiritual journey. Online Coaching with Maureen is a powerful and effective way to discover your true you. It is a beautiful gift to give yourself.
Many blessings,

Sarah"


"Inmiddels heb ik meerdere online workshops en trainingen gevolgd bij Maureen.

Wonderlijk hoe zij alles weet te beschrijven. Maureen is een integere, rustige, lieve maar vooral positieve vrouw. Ik was niet direct voorstander van online coaching, maar moet eerlijk zeggen dat het ook werkt! En hoe? Maureen weet iedereen persoonlijk op zijn/haar pad een stap verder te brengen. Dat ging bij mij gaandeweg een stap vooruit, een stap achteruit, stilstand, om vervolgens grote reuzensprongen te maken vooruit!!!

Dank je wel hiervoor! Ik gun dit een ieder ander!

Inge"


Access Joy vergroot het mentale en emotionele bewustzijn

Access Joy is in augustus 2014 opgericht door Maureen Lassooij. Zij werkt voor de disciplines coaching en yoga voor de particuliere en zakelijke markt. Een unieke combinatie van twee disciplines die afzonderlijk en in combinatie met elkaar kunnen worden ingezet.


Beiden zorgen voor bewustzijnsverruiming in één of meerdere aspecten van de mens: het mentale, fysieke, emotionele en fysieke. Ieder mens is uniek. Daarom draagt Access Joy zorg voor afstemming op jou en biedt daardoor maatwerk. De Yogische benadering steekt vooral in op het spirituele aspect en vergroot van daaruit het bewustzijn. Coaching steekt vooral in op het mentale en emotionele aspect en vergroot vanuit die invalshoek het bewustzijn. Uiteindelijk is het doel om jou als cliënt meer inzicht en evenwicht te bieden en handvatten aan te reiken, waarmee je jezelf (effectiever) leert begeleiden en meer afstemt op je zelf.


Door je bewustzijn te verruimen, kom je geleidelijk aan in een staat van zijn waar je de werkelijke vrijheid ervaart om te reageren zoals je daadwerkelijk wenst en je niet meer laat (mis)leiden door 'slaafse' gedachten, emoties, gevoelens en gedragingen, die je weghouden met de werkelijke verbinding met jezelf, met de ander en de wereld om je heen. Je ontstijgt belemmerende patronen en blokkades en bijbehorende emoties, zoals angsten, verdriet, boosheid, machteloosheid, frustratie, die je niet meer dienen. Daarvoor in de plaats komt blijdschap, creativiteit, flexibiliteit en vrede, omdat je zuiver vanuit je hart kunt gaan leven en werkelijk geluk kunt gaan ervaren van binnenuit, ongeacht welke situatie zich aan de buitenkant voordoet. Je kunt zijn wie je werkelijk bent.


COACHING


Bij Access Joy kunnen particulieren en organisaties terecht voor uiteenlopende coachvragen op het gebied van gedrag, gedachten, emoties, gevoelens, communicatie, relatie tot de ander, loopbaan, (her)ontdekken en ontwikkeling van talenten.


Iedereen komt in zijn of haar leven momenten tegen, waarin ondersteuning van een coach kan helpen een stap verder te komen. Bijvoorbeeld bij een loopbaankeuze, disbalans in werk- en privéleven, stress, concentratieproblemen, communicatiestoornissen.


Access Joy biedt de verschillende coachingstrajecten aan; voor elk passend. Neem contact op voor meer informatie.

Wat Integrale Coaching is:


Op een moment in het leven waarop we het even niet meer weten, waarop we -voor ons gevoel- in het donker tasten, is het fijn als iemand onze hand neemt en ons weer het licht laat zien.


Een juiste coach doet dat.


Die laat je ook de inzichten zien, zodat je weet waaròm je daar kwam en geeft je weer het zelfvertrouwen dat je het volgende keer op zelf kan.


Zo wordt jij steeds sterker, wijzer; krijg je meer inzicht. En kan daarmee weer andere mensen in jòuw omgeving helpen. Want zò is het altijd; het Licht der Liefde wordt àltijd doorgegeven. Om zo de wereld een stukje mooier te maken.

Mag ik je op Weg helpen?

Je vindt het licht nl nooit voor jou alleen. Het is de bedoeling dat je met dat lichtje ook weer anderen verlicht.


En zo wordt de wereld steeds een stukje mooier.


Want we zijn er om elkaar te helpen, zodat de aarde een steeds groter Licht wordt.

De pijn wijst ons de weg (waar moeten we heen om tot heling te komen). Het Licht geeft ons wegwijzer om 'hoe nu verder' te weten. Vanuit ons innerlijk, ons binnenste. Want daar ligt de sleutel. In ons Universele) Hart.


Ik kijk ernaar uit met je te werken en samen de aarde een stukje (of stuk) mooier te maken en weer verbonden met de Bron, het Al, het Goddelijke.


De aarde màg een stukje mooier worden en we zijn er allemaal klaar voor. Jij toch ook?

Laat je dan aan de hand nemen voor een stapje verder...


In Liefde, Licht & Kracht,


Maureen