Over mij

Op zoek naar meer rust in het drukke leven met een jong gezin, begon ik jaren geleden aan een les Power Yoga. Ik voelde heel mijn lijf; dat was wennen. Toch volgde ik nog een les… en ben nooit meer gestopt met Yoga.

Er kwam meer ruimte, bewustzijn. Het voelde als thuiskomen.

Het werd een deel van mijn leven en ik wilde alles weten over het lichaam: hoe het werkt en waarom. Na een veel cursussen op dit gebied - onder andere Voetreflexologie, Voedings- & Supplementen leer, Lifestyle & Weight management, bewegingsleer, Coaching, Fitness A & B en nog veel meer, volgde ik de opleiding tot docente Poweryoga bij het Dasra Center te Montfoort. Hierin heb ik 2 jaar met veel enthousiasme lesgegeven.

En het pad ging verder. Het mocht zachter en met meer verdieping. Onder andere de lessen en workshops in Sacred Prana Yoga in Den Bosch (een combinatie van het Inca Sjamanisme en Yoga), de cursus Zen Meditatie, de voetreflexologie en de opleidingen bij Integrale Yoga Nederland hebben mij daarbij erg veel gebracht qua ontwikkeling.

Na mijn diploma’s te hebben gehaald voor de Yoga docenten opleidingen voor Beginners, Gevorderden 1, 2 & 3, de Zwangerschapsyoga, de Kinderyoga en een Verdiepingscursus Hatha Yoga bijIntegrale Yoga Nederland, wilde ik ook hier verder in, op zoek naar meer integrale kennis, hogere ervaring en meer verdieping.

Dit was er in de vorm van de Meesteropleidingen Hoger dan Yoga I & II, Supramentale Yoga en de -verkorte- opleiding Geestelijk Genezen. Het heeft me veel spirituele verdieping, bijzondere inzichten en Hogere ervaringen gegeven, waarvoor ik nu nog dankbaar ben.


En weer mocht mijn Pad verder. Het was mijn innelijke wens de mensen hun hogere yoga ervaring te laten integreren in hun dagelijkse leven, zodat ook dat vlotter, makkelijker en veel aangenamer kon worden. Die wens bracht mij de Access Bars op mijn pad. Na deze opleiding te hebben gevolgd heb ik deze healingstechniek aan vele mensen & kinderen gegeven, wat elke keer veel moois gaf.


In juni 2018 ontmoette ik de Reconnection. Dit systeem is een krachtige herverbindende licht healingstechniek. Het brengt je systeem weer in één lijn met de verbinding met de bron, waardoor healings op gang komen door de pure Bron energie. Hier ben ik nog altijd heel erg dankbaar voor.


Omdat ik bij veel mensen zag dat ze -ergens- nog 'vast' zaten in het verleden, ben ik Regressie Therapie gaan studeren. Hierin wordt je -meditatief- meegenomen naar een stuk in het verleden, om zo vrij te worden in je leven in het heden en je toekomst.

Ik ben erg dankbaar voor deze wondermooie techniek, want het heeft tot nu toe èrg veel mensen bevrijdt van stukken waar ze jàren in vastzaten.

En dus wordt de wereld weer een stukje mooier.


Alles wat ik doe, heeft als doel het bewustzijn op aarde te verhogen en mensen hun Zielspad te laten zien.

Ik ben ervan overtuigd dat dat de belangrijkste reden is van onze incarnatie: je Zielspad vinden èn leven. Zodat we onszelf weer ervaren als de Bron van Alles. Hoe dichter de Ziel bij de Bron komt, des te meer deze dat innerlijk gaat ervaren en dat gaat leven. 


Mijn wens mensen op hun Zielspad te brengen en begeleiden, bracht mij Soul Realignment op het pad. Een systeem waarbij in de Akashic Records - een 'universele bibliotheek' - de kwaliteiten, eigenschappen en aanleg van een bepaalde Ziel op aarde wordt gelezen en uitgelegd. Deze kennis brengt mensen weer verder, vanuit inzicht en inzet en maakt zo - in mijn ogen - de wereld weer een stukje mooier. Zodat het leven voor ons allemaal mooier wordt. 


Dit Hoger Bewustzijn zal alle banen breken, grenzen voorbijgaan en paden banen. Omdat de Weg van de Ziel Vrij is. Zij is dat altijd geweest en zal dat altijd zijn.


In al mijn lessen, teachings, coachings en healings draag ik uit wat ik leef en heb de volle overtuiging dat mijn pad hun pad is. Daarom loop ik voorwaarts. Op mijn Zielspad. 

In eenheid met Al dat is. 


Mochten onze paden kruisen, dan hoop ik dat daar een mooiere wereld uit voortkomt.

Zoals bestemd is.


In Liefde & Licht,


Maureen