Live Online Cursus 'Werken & Creëren met de Chakra's'

Als je je chakra's op een rijtje hebt, kan de energie vrijelijk stromen. Soms worden blokkades veroorzaakt door aannames en overtuigingen, waardoor we niet kunnen onvangen wat er voor ons klaarligt. Dat is vaak de schade die er gedaan is. Door helende energieën te gebruiken, kunnen deze chakra's weer stromend worden en sta jij weer krachtig in je leven. 

Ik nodig je nù uit voor een step up!

Je kn het alsvolgt uitleggen:

Je hebt in je lichaam 7 hoofd energiecentra die energie door je lichaam laten stromen. Deze worden ook wel 'Chakra’s' genoemd. Het woord 'Chakra' komt uit het Sanskriet en betekent letterlijk 'wiel' of 'centrum', je zou dus kunnen zeggen dat een Chakra een 'wiel van energie' is die je lichaam van kracht voorziet. 

Er zijn in je eigen lichaam wel honderden energiecentra en energiepunten aanwezig waardoor de energie stroomt. In deze cursus hebben we het over de 7 hoofdcentra. Op het moment dat er een blokkade optreedt in een of meerdere Chakra’s betekent dit dat energie niet meer vrijelijk kan stromen. Dit kan leiden tot diverse klachten van zowel lichamelijke als psychische aard. Je kan daarbij denken aan zowel ziekte, depressie/neerslachtigheid, angst, verdriet en ook lichamelijke ongemakken.

Jouw Chakra’s zijn van erg groot belang voor jouw gevoel van algeheel welzijn. De manieren waarop deze in balans gebracht kunnen worden, zijn zeer divers en dat zorgt voor een gezonde balans in je lichaam & geest. Het is helemaal niet zo moeilijk en raar als je misschien denkt. Het si als een auto die niet goed rijdt; die moet ook even naar de garage. Feit is wel dat een goed gevoel, begint bij een uitermate gezonde en uitgebalanceerde eigen energiehuishouding in je lichaam & geest. Het zal je zeker in staat stellen de rest van je leven op een gelukkige manier waar te maken.


Ik nodig je van ❤️e uit voor een stap verder!


Meld je dan nu aan en creëer je vrijheid!


Meer dan welkom ❤ 


Datum/tijd: startdatum volgt, voor 3 vrijdagen, om 19.30u
Plaats: jouw computer / Online via Zoom
Bijdrage: € 88,00 - incl. recordings
Aanmelden: info@accessjoy.nl, via contact of de webshop.

Hoe kan je zoveel mogelijk meester zijn over je eigen chakra-systeem en zo veilig in je leven staan en zo creëren en leven? 


Ik nodig je van harte uit voor jouw gròte stap verder, naar meer Hoger bewustzijn! 😍