Live Online Cursus 'Werken & Creëren met de Chakra's'

Als je je chakra's op een rijtje hebt, kan de energie vrijelijk stromen. Soms worden blokkades veroorzaakt door aannames en overtuigingen, waardoor we niet kunnen ontvangen wat er voor ons klaar ligt. Dat is vaak de schade die er gedaan is. Door helende energieën te gebruiken, kunnen deze chakra's weer stromend worden en sta jij weer krachtig in je leven. 

Ik nodig je nù uit voor een step up!

Je kan het als volgt uitleggen:

Je hebt in je lichaam 7 hoofd energiecentra die energie door je lichaam laten stromen. Deze worden ook wel 'Chakra’s' genoemd. Het woord 'Chakra' komt uit het Sanskriet en betekent letterlijk 'wiel' of 'centrum', je zou dus kunnen zeggen dat een Chakra een 'wiel van energie' is die je lichaam van kracht voorziet. 

Er zijn in je eigen lichaam wel honderden energiecentra en energiepunten aanwezig waardoor de energie stroomt. In deze cursus hebben we het over de 7 hoofdcentra. Op het moment dat er een blokkade optreedt in een of meerdere Chakra’s betekent dit dat energie niet meer vrijelijk kan stromen. Dit kan leiden tot diverse klachten van zowel lichamelijke als psychische aard. Je kan daarbij denken aan zowel ziekte, depressie/neerslachtigheid, angst, verdriet en ook lichamelijke ongemakken.

Jouw Chakra’s zijn van erg groot belang voor jouw gevoel van algeheel welzijn. De manieren waarop deze in balans gebracht kunnen worden, zijn zeer divers en dat zorgt voor een gezonde balans in je lichaam & geest. Het is helemaal niet zo moeilijk en raar als je misschien denkt. Het is als een auto die niet goed rijdt; die moet ook even naar de garage. Feit is wel dat een goed gevoel, begint bij een uitermate gezonde en uitgebalanceerde eigen energiehuishouding in je lichaam & geest. Het zal je zeker in staat stellen de rest van je leven op een gelukkige manier waar te maken

In deze cursus leer je je chakra's alignen - op één lijn te brengen -, je leert wàt het was dat je tegenhield - tot nu toe - waardoor dat niet was èn je leert ze zelfstandig helemaal op te schonen - met technieken- zodat je voortaan zèlf verantwoordelijk bent voor jòuw Chakra-systeem. En dus - vanuit jezelf - een stap verder komt.


De cursus duurt 3 avonden en ik vind het fijn als je alle keren aanwezig kunt zijn. Lukt dat je niet? Overleg even via info@accessjoy.nl of via contact.


Inschrijven kan via email, contact of de webshop. Voor vragen contact of mail even.

We starten vrijdag 14 april weer, voor 3 opeenvolgende vrijdagavonden, om 19.30u

Ik zie je graag ♡.


Let all be changed by Your consciousness ❤️


Datum/tijd: start vrijdag 14 april, voor 3 opeenvolgende vrijdagavonden, om 19.30u
Plaats: jouw computer / Online via Zoom

Investering: € 55,00 - incl. recordings
Aanmelden: info@accessjoy.nl, via de webshop of contact.

Hoe kan je zoveel mogelijk meester zijn over je eigen chakra-systeem en zo veilig in je leven staan en zo creëren en leven? 


Ik nodig je van harte uit voor jouw gròte stap verder, naar meer Hoger bewustzijn! 😍