MasterClass

Energetische leer volgens de Richi's


Vanaf dat ze 6 weken oud was had onze middelste dochter eczeem.
We hadden alles geprobeerd; ziekenhuis in, ziekenhuis uit, hormoonzalf - waar we zo tegen waren, maar je moet toch iets als je kind zich tot bloedens toe openkrabt.

Op een dag had ik een gesprek met een coach (die we voor haar hadden benadert), waarin ik het letterlijk uitschreeuwde dat ik haar -mijn dochter- zo graag wilde helpen van haar eczeem af te komen! Ze was ondertussen ongeveer 10 jaar oud en al die jaren had ze dag en nacht jeuk gehad en hadden we - in onze beleving - alles geprobeerd.

Na mijn 'uitbarsting' bij de coach zat ik (toevallig?) binnen korte tijd op een Yogaopleiding. Daar leerden we oa. energetische technieken.
Één daarvan is 'De Kracht van Boven': de aandacht in de kruin houden en daar de energie voelen afdalen (wat in het begin wat raar kan voelen, want het denken wordt stil).
Zij -mijn dochter- ervaarde dit als een lichtje wat in haar neerdaalde.

Ik leerde het haar, gewoon omdat ik het idee had dat het zou helpen. Binnen 3 weken was ze van haar eczeem af. En het is nooit meer teruggekomen!


Alleen in écht 'spannende' periodes, zei ze: "Maar dan doe ik gewoon weer die oefening met die kruin, mamma, en dan is het zó weg".

Als sneeuw voor de zon.


Zij verwoordde het als "ik zie dan een lichtje afdalen in mij, mamma; als een soort engeltje wat via mijn kruintje binnenkomt".

Zo kwam mijn dochter van haar jarenlange eczeem af, waar we écht niet meer wisten wat we moesten doen. Doordat ik zó graag haar wilde helpen! Haar van dat lijden afhelpen!

Het bracht me - door mijn 'roep' - op het Integrale Yoga pad.
Wat -onverwacht- de 'oplossing' voor haar was.

Soms moet je gewoon roepen en dan komt de oplossing, op een vaak 'onlogische' manier (de oplossing ligt vaak voorbij het logische brein).

Welke bijdrage kan dit zijn voor jou en wat is er dan nog meer mogelijk, voor alles en iedereen?

Waar kan jij naar 'roepen' waar je nog niet aan dacht? (wat vaker te maken heeft met healing van anderen dan dat wat we zèlf zo graag zien verschijnen in ons leven, wat vaak meer ego cq tekort gericht is, dan vertrouwen in het Universum cq de Goddelijke Voorzienigheid... ;-) )

Hoe nog beter dan dit en wat is er nog meer mogelijk??

De 'Integrale Yoga', De 'Kracht van Boven' en een ongewone (of misschien wel heel gewone) manier van genezen.

A new sight on spirituality & healing

Als helder water door een troebele rivier


Dinsdag 11 april start hierover een Online MasterClass.


Voor 3 opeenvolgende dinsdagavonden, vanaf 19.30u

Je leert hierin deze energietechnieken, ze veilig toe te passen, zowel bij jezelf als bij anderen. Je leert ervaren wat dit bij jou kan dienen voor jouw eigen groei op jòuw Spirituele Pad. Er komen recordings van de lessen, dus het is altijd nog na te luisteren.

Aanmelden kan via info@accessjoy.nl, contact of via webshop.


Meer informatie? Mail me op info@accessjoy.nl. contact me of whatsapp me op 06 499 522 59.

Ik zie ernaar uit met je te werken en heel veel moois te creëren; op aarde èn voor de mensen 


Wat voor moois kan het brengen als we het Licht van Boven naar beneden brengen? 

Dàn pas wordt ècht de Aarde een stuk(je?) mooier...


Liefs,


XXX

Maureen