Online Cursus 'Werken met het Violette Vuur' 

Het Violette Vuur is het Vuur der Transformatie. 

Het is een krachtig vuur, met prachtige technieken, die jou in staat stelt de rest van je leven Waar te maken. Het maakt je gegrond en geaard, in alle omstandigheden.


Het Violette Vuur is de energie van de ultieme vrijheid. De Violette Vlam is tevens een energie van genade en ultieme vergeving, waardoor je vrij wordt in je leven.

De Violette Vlam is zowel een techniek als een spirituele energie die helpt om de geest te zuiveren, de ware emoties vrij te laten en het gehele lichaam te doen ontspanning.

Deze energie brengt balans in het lichaam en zal het zelfgenezende en zelfreinigende werking van het lichaam helpen vergroten. Het doel van de Violette Vlam is het geven van oa. evenwicht en innerlijke rust.


De Violette Vlam helpt je zowel geest als lichaam in balans te krijgen. Het doel van deze genezing is je dichter bij jezelf te brengen – je bewust te maken van wie je bent en wat je behoeften zijn. Het doel van Violette Vuur werk is het vinden van innerlijke wijsheid en rust. Met behulp van onder meer meditaties en energie-technieken wordt de spirituele genezing bevorderd.


De Violette Vlam is een kosmische energie. De traditie van de Violette Vlam is verbonden met de Ascended Masters (Verheven Meesters), en dan met name Saint Germain. De effecten van deze energie zijn reinigend en zuiverend voor je aura en chakra's en tevens werkt de energie krachtig in op karma en blokkades.


In deze cursus leer je jezelf te helen met de Violette Vlam.

Je leert hoe je deze door je aura kan laten gaan. Ook leer je hoe het blokkades oplost in je wervelkolom en hoe je het laat werken op je ingewanden, je organen en ook je hormoonsysteem. Zo wordt je weer heel van binnenuit. Want dàt wil je toch?  

Het is dus een algemene Healings techniek die breed inzetbaar is en zowel op volwassenen, kinderen als op dieren toepasbaar is.

Het kan zelfs de mind zuiveren van negatieve gedachtes, voortkomend uit het verleden en beperkende overtuigingen, zodat de mind stil wordt en jij weer jezelf kunt vinden in het - soms zo tumultueuze - leven. 


In de cursus leer je healingstechnieken die ver vooruit liggen, dus een 'open mind' is wel gewenst. Uiteindelijk is dit toepasbaar in zowel een praktijk als privé.

Inclusief certificaat. 


De cursus duurt 3 weken en ik vind het fijn als je alle keren aanwezig kunt zijn. Lukt dat je niet? Overleg even via info@accessjoy.nl of contact.


Inschrijven kan ook via contact, info@accessjoy.nl of de webshop. Voor meer informatie contact of mail even. We starten binnenkort weer, voor 5 opeenvolgende maandagavonden, om 19.30u

Ik zie je graag!


Let all things be changed by Your Consciousness ❤


Datum/tijd: start binnenkort, voor 3 opeenvolgende maandagavonden, om 19.30u

Plaats: jouw computer - via Zoom

Investering: € 77,00 - incl. recordings

Aanmelden: via webshop, info@accessjoy.nl of contactpagina.