Over mij

Op zoek naar meer rust in het drukke leven met een jong gezin, begon ik jaren geleden aan een les Power Yoga. Ik voelde heel mijn lijf; dat was wennen. Toch volgde ik nog een les… en ben nooit meer gestopt met Yoga.

Er kwam meer ruimte, bewustzijn. Het voelde als thuiskomen.

Het werd een deel van mijn leven en ik wilde alles weten over het lichaam: hoe het werkt en waarom. Na veel cursussen op dit gebied - onder andere Voetreflexologie, Voedings- & Supplementen leer, Lifestyle & Weight management, bewegingsleer, Coaching, Fitness A & B en nog veel meer, volgde ik de opleiding tot docente Poweryoga bij het Dasra Center te Montfoort. Hierin heb ik 2 jaar met veel plezier lesgegeven.

En het pad ging verder. Het mocht zachter en met meer verdieping. Onder andere de lessen en workshops in Sacred Prana Yoga in Den Bosch (een combinatie van het Inca Sjamanisme en Yoga), de cursus Zen Meditatie, de voetreflexologie en de opleidingen bij de Integrale Yoga van Sri Aurobindo en The Mother hebben mij daarbij erg veel gebracht qua ontwikkeling.

Na mijn diploma’s te hebben gehaald voor de Yoga docenten opleidingen voor Beginners, Gevorderden 1, 2 & 3, Zwangerschapsyoga, Kinderyoga en de Verdiepingscursus Hatha Yoga, wilde ik ook hier verder in, op zoek naar meer integrale kennis, hogere ervaring en meer verdieping.

Dit was er in de vorm van de Meesteropleidingen Hoger dan Yoga I & II, Supramentale Yoga en de opleiding Geestelijk Genezen. Het heeft me veel spirituele verdieping, bijzondere inzichten en Hogere ervaringen gegeven, waarvoor ik nu nog dankbaar ben.


En weer mocht mijn Pad verder. Het was mijn innerlijke wens de mensen hun hogere yoga ervaring te laten integreren in hun dagelijkse leven, zodat ook dat vlotter, makkelijker en veel aangenamer kon worden. Die wens bracht mij de Access Bars op mijn pad. Na deze opleiding te hebben gevolgd heb ik deze healingstechniek aan vele mensen & kinderen doorgegeven, wat elke keer weer mooie momenten gaf.


In juni 2018 kwam de Reconnection op mijn Pad. Dit energetisch healingssysteem is een krachtige herverbindende healingstechniek die je weer herverbindt met de blauwdruk van jouw Ziel. Het brengt je systeem weer in één lijn met de verbinding met de bron, waardoor healings op gang komen door de pure Bron energie. Hier ben ik nog altijd heel erg dankbaar voor.


Omdat ik bij veel mensen zag dat huidige problemen oorzaken hadden in het verleden, ben ik Integrale Regressie Therapie gaan studeren. Door mensen terug mee te nemen naar het verleden, daar de 'pijnpunten' om te draaien, worden ze weer vrij in het heden. Daardoor kunnen ze weer een stapje vooruit op hun spirituele pad en wordt de wereld weer een stukje mooier.


Bij alles wat ik doe, heb ik als doel het bewustzijn op aarde te verhogen, waardoor mensen uiteindelijk vanuit authenticiteit kiezen voor hun Zielspad.

Ik geloof dat we allemaal één zijn, en als één mens op aarde zijn of haar Zielspad weer vindt, dat effect heeft op de hele wereld. 

Totdat we ons uiteindelijk allemaal naar het Licht keren.


Mijn wens de wereld een stukje mooier te maken door mensen weer in contact met hun Ziel te brengen, bracht mij Soul Realignment op het pad. Een systeem waarbij we in de Akashic Records - de Universele 'Bibliotheek' - de essentie van ieders Ziel weer lezen. Zo gaan mensen zichzelf en de wereld weer een beetje begrijpen en kunnen ze vanuit een hoger perspectief kiezen. 

Waardoor de wereld weer een stukje mooier wordt.


Want dit Hogere Bewustzijn zal alle banen breken, grenzen voorbijgaan en nieuwe paden banen. Want de Weg van de Ziel is Vrij. Zij is dat altijd geweest en zal dat altijd zijn.


In alles wat ik doe, probeer ik dat Hogere Bewustzijn uit te dragen, zodat de wereld weer een stukje mooier wordt. Omdat wìj er zijn. 


Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en samen de wereld een stukje mooier te maken.In Liefde, Licht & Kracht


Maureen