Over mij

Op zoek naar meer rust in het drukke leven met een jong gezin, begon ik jaren geleden aan een les Power Yoga. Ik voelde heel mijn lijf; dat was wennen. Toch volgde ik nog een les… en ben nooit meer gestopt met Yoga.

Er kwam meer ruimte, bewustzijn. Het voelde als thuiskomen.

Het werd een deel van mijn leven en ik wilde alles weten over het lichaam: hoe het werkt en waarom. Na veel cursussen op dit gebied - onder andere Voetreflexologie, Voedings- & Supplementen leer, Lifestyle & Weight management, bewegingsleer, Coaching, Fitness A & B en nog veel meer, volgde ik de opleiding tot docente Poweryoga bij het Dasra Center te Montfoort. Hierin heb ik 2 jaar met veel plezier lesgegeven.

En het pad ging verder. Het mocht zachter en met meer verdieping. Onder andere de lessen en workshops in Sacred Prana Yoga in Den Bosch (een combinatie van het Inca Sjamanisme en Yoga), de cursus Zen Meditatie, de voetreflexologie en de opleidingen bij de Integrale Yoga van Sri Aurobindo en The Mother hebben mij daarbij erg veel gebracht qua ontwikkeling.

Na mijn diploma’s te hebben gehaald voor de Yoga docenten opleidingen voor Beginners, Gevorderden 1, 2 & 3, Zwangerschapsyoga, Kinderyoga en de Verdiepingscursus Hatha Yoga, wilde ik ook hier verder in, op zoek naar meer integrale kennis, hogere ervaring en meer verdieping.

Dit was er in de vorm van de Meesteropleidingen Hoger dan Yoga I & II, Supramentale Yoga en de opleiding Geestelijk Genezen. Het heeft me veel spirituele verdieping, bijzondere inzichten en Hogere ervaringen gegeven, waarvoor ik nu nog dankbaar ben.


En weer mocht mijn Pad verder. Het was mijn innerlijke wens de mensen hun hogere yoga ervaring te laten integreren in hun dagelijkse leven, zodat ook dat vlotter, makkelijker en veel aangenamer kon worden. Die wens bracht mij healingstechnieken op mijn pad. Na allerlei opleidingen gevolgd te hebben, heb ik deze healingstechnieken aan vele mensen (& kinderen) onderwezen, wat voor veel dankbare momenten zorgde.


In juni 2018 kwam de Reconnection op mijn Pad. Dit energetisch healingssysteem is een krachtige herverbindende healingstechniek die je weer herverbindt met de blauwdruk van jouw Ziel. Het brengt je systeem weer in één lijn met de verbinding met de bron, waardoor healings op gang komen door de pure Bron energie. Hier ben ik nog altijd heel erg dankbaar voor.


Omdat ik bij veel mensen zag dat huidige problemen oorzaken hadden in het verleden, ben ik een opleiding  Regressie Therapie begonnen. Door terug te gaan naar het verleden, kun je vrij worden in het heden. Regressie Therapie doet dat. Hier lees je meer


Met alles wat ik doe, heb ik als doel het bewustzijn op aarde te verhogen en zo de levens op aarde te verbeteren, verlichting te brengen en healing op stukken waar nodig. 

Ik ervaar dat we allemaal één zijn, en door zo te leven en te zijn, wordt de wereld vanzelf een stukje mooier.


Mijn wens om het leven op aarde een stukje mooier te maken, bracht het systeem 'Soul Realignment' op mijn pad. Hierbij lezen we in iemands Divine Soul Blueprint wat de bedoeling is van iemands incarnatie op aarde. Zo komt iemand weer op zijn of haar Zielspad. Waardoor de wereld een stukje mooier wordt. Omdat we allemaal als een 'druppel van dezelfde Bron zijn' is dit een prachtige manier om iemand zijn of haar Zielspad (weer) te laten vinden.


Bij alles wat ik doe is het altijd mijn intentie leven op aarde mooier en beter te maken. Zodat we allemaal meer Licht zien, ons Zielspad weer vinden en onze vrijheid weer ervaren.


Want dit Hoger Bewustzijn zal alle banen breken, grenzen voorbijgaan en nieuwe paden banen. Want de Weg van de Ziel is Vrij. Zij is dat altijd geweest en zal dat altijd zijn.In Liefde, 


Maureen

Heb je een vraag? Wil je iets weten? 

Vul het formulier in en ik contact je zsm.

 
 
 
 
 

Door contact ga je automatisch akkoord met ons AVG en AV.