Ervaringen

E-mail 6. aug, 2020

Inge

Lieve Maureen,Bedankt voor deze bijzondere ervaring. Na de 1e behandeling voelde ik me opgelucht en vrij. Ondanks dat ik nog met wat vragen rondloopt voel ik de verlichting.

Ik kom snel weer voor een 2e behandeling en de antwoorden op mijn vragen.

Veel liefs Inge

E-mail 3. aug, 2020

Listette

Lieve Maureen,

Als eerste ontzettend bedankt voor de onwijs mooie en leuke dag! Wat een dag vol super mooie en bijzondere ervaringen. Ik had niet gedacht dat de dag zo mooi zou verlopen. Wat ben ik blij dat ik deze cursus vandaag bij jou mocht doen. Nogmaals ontzettend bedankt
voor al het mooie wat je me vandaag hebt gegeven! Het is heel waardevol en heel bijzonder allemaal. Morgen ga ik gelijk aan de slag en met oefenen. Nu ga ik even alles laten bezinken;-). Bedankt voor het certificaat! Die krijgt een mooi plekje in mijn praktijk!
Ik wens je nog een heel mooi weekend en hoop je snel weer te spreken, Lieve groetjes!

E-mail 3. aug, 2020

Susanne

Hi Maureen,

Hartelijk dank! Ik heb gisteren een heerlijke dag gehad en vannacht ook heerlijk geslapen, eerste keer sinds jaren dat ik een hele nacht heb doorgeslapen !! Hoe nog beter!!!

E-mail 28. jun, 2020

Anoniem

Lieve Maureen, dankbaar dat je in mijn leven bent gekomen! Je hebt me geholpen om steeds dichter bij mezelf te komen en te leven vanuit mijn essentie. Alle Liefde van mij voor jou <3

E-mail 28. jun, 2020

Janouk v. M

Te gek! Ik kan mijn dagelijkse tijd veel beter ingedeeld krijgen dan voorheen (time-management). Dankbaar voor de Bars!

E-mail 28. jun, 2020

Dorien v. G.

Door enorm veel rust in mijn hoofd, ben ik op vele vlakken veel beter gaan presteren, mijn nachtrust is ook veel beter; minder piekeren.

E-mail 28. jun, 2020

Chantal

Wauw! Wat een innerlijke rust heb ik gekregen van de sessies! Ongelooflijk, zo fijn!

E-mail 13. jun, 2020

N. vd W.

Ik heb in december 2019 een bars sessie bij je gedaan en dat toch wel het een en ander positief op zijn kop gezet.de sessie zelf vond ik heerlijk om te ervaren. In de maanden na de sessie heb ik eindelijk voor mezelf gekozen en mijn relatie verbroken.
Ik heb de opleiding healing reset methode succesvol afgerond en ik ben gestopt met roken. Maureen, thanks voor de eerste aanzet naar dit alles😘

E-mail 7. jun, 2020

C.V.

Aanrader! Fijne Access Bars behandeling gehad waardoor ik meteen een stuk rustiger werd, en alles in een duidelijker perspectief zag. Ik voelde me sterker na de behandeling, alsof ik de hele wereld weer aan kan. En ik heb meer energie gekregen. Ben heel
benieuwd wat de tweede behandeling me gaat brengen. Dank je wel voor deze positieve impact in mijn leven! Ik ben fan!

E-mail 25. mei, 2020

Anoniem

Ik wil je bedanken voor de fijne dag die we donderdag hebben gehad. Het was voor mijn dochter en mij zo bijzonder 😘

E-mail 29. sep, 2019

M

Afgelopen maandag volgde ik bij Maureen Lassooy de prachtige Access Bars ®️ Class.

Wow, ik ben onder de indruk van deze tool 💕

E-mail 16. sep, 2019

E

Ik geloof dat er zich al veranderingen aandienen in mijn leven (2e dag na de Access Bars Class). Ben benieuwd hoe nog beter? Bedankt voor je aanwezigheid en liefdevolle begeleiding. Ik kom graag bij je terug om nog meer te leren.


Liefs E.

E-mail 16. sep, 2019

M

Mooi en super dank je wel! Het was een hele fijne Bars dag en wat heeft er veel mogen gebeuren. Ben erg benieuwd hoe het verder uit gaat werken.Dank! en Liefs M.

E-mail 12. sep, 2019

N.B.

Ik voelde me na afloop van de sessie 'licht' in mijn hoofd. Ik kan zeggen dat ik me vrolijker voel en veel meer rust in mijn hoofd heb.

E-mail 12. sep, 2019

G.B.

De eerste Access Bars sessie gehad van Maureen. Nu de 2e sessie alweer geboekt staan, wat een rust heb ik nu al in mijn hoofd HEEER-LIJK en ik kan weer goed slapen. Dit kan ik écht iedereen aanraden!