Ervaringen

E-mail 22. apr, 2018

Anoniem

"Hi Hoe gaat het? Was sinds tijden in een fitness centrum. Van alles werd gescand en opgemeten. En wat gaf de computer onder meer aan? Biologische leeftijd: 42!

Kijk, blijkbaar werkt de energetic facelift energy... :-)"

E-mail 6. apr, 2018

Anoniem

Hallo Maureen, even iets laten weten. Ik voel me lichter en ben ook lichter. Vanochtend dacht ik dat het zou kunnen dat dit letterlijk en figuurlijk zo kan zijn. Ging op de weegschaal staan en ben in paar dagen 1 pond afgevallen! Leuke bijkomstigheid 😉.

Steeds bedenk ik me dat ik niet meer oordeel. Soms wil ik iets gaan denken en dan stopt het plots weer. Mij lichaam viel ik amper, zie dat het er is, maar verder is er eenheid. Zo mooi en wat is er nog meer mogelijk ❤.

Gisteren gaf ik mijn dochter een cessie cadeau. Ze voelde bij het vasthouden van de Powerband een druk op haar hoofd en weer bij het herstructureren van lichamen. Ook zag ze kleuren e beelden van mensen waar ze in het verleden knellende banden mee had. Verder
viel ze regelmatig en slaap, lekker ontspannen.

Het was een mooie ervaring voor ons allebei 😄.

Waarschijnlijk ga ik zaterdagmiddag mijn vriendin een cessie geven. Daar kijk ik naar uit. Ik merk nu al dat mijn teksten in de sms-jes wat veranderd zijn, voelt beter/positief.


Hier laat ik het even bij. Ga zometeen met een vriendin op bezoek bij haar dementerende moeder, die ik ook al heel lang ken.Wauw, wat voel ik me bevrijd. Zo dankbaar! 😇