Reviews Healing sessies

"Super fijne ervaring! Maureen neemt de tijd voor je en geeft handvaten mee waardoor voor mij e.e.a. inzichtelijk is geworden. Bedankt voor de fijne sessie Maureen!"

Sylvia, 26-2-2024


"Ik wil je bedanken voor de sessie vrijdag; ik voel zoveel meer rust en duidelijkheid, dankjewel daarvoor! Voor nu heel fijn weekend en tot snel weer 😀"

Mayke, 25-2-2024


"Het gaat goed met me! Ik heb de sessie als ontzettend prettig ervaren en als een eye opener. Ik merk dat ik mij lichter voel en weer een hernieuwde energie heb gevonden. Ook van mijn omgeving krijg ik de feedback: “ik zie dat je klaar bent om er weer voor te gaan'. Ik wil je dan ook zeker bedanken!"

Claudia, 25-2-2024


"Fijne behandeling, voelde me veel rustiger daarna en voelde heel veilig en vertrouwd"

Petra, 23-2-2024


"Heb weer een heerlijke ontspannen sessie ondergaan.. met als resultaat veel meer verlichting, helderheid en … liefde.Dankjewel Maureen! ❤️"

Lucie, 23-2-2024


'Vriendelijke ontvangst en goede uitleg, was voor mij de eerste keer. Kreeg er positive energie van."

Ria, 22-2-2024


"Wat een bijzondere sessie. Fijne zuivere energie. Werkt nog streds door. Dank je wel."

Brigitte, 22-2-2024


"Het was een hele fijne sessie waar ik heel dankbaar voor ben!"

Saskia, 21-2-2024


"Maureen is een fijne vrouw, waar ik me al snel op mijn gemak bij voelde. Na 3 sessies, kan ik zeggen dat ik me minder gehaast voel en minder eisen aan mezelf stel!"

Ilona, 20-2-2024


"Maureen is een aardige vrouw die alles goed en rustig uitlegt. Ik heb een super fijne ervaring gehad en ga zeker nog een terug."

Rachelle, 20-2-2024


"Maureen is een liefdevol, professioneel en zuiver begeleidster. Ik voelde me na 1 sessie meer geaard; opnieuw thuisgekomen bij mezelf. Mijn warrige hoofd was weer helder en wist welke richting ik moest kiezen. Ik kon weer eerlijk en trouw blijven aan mezelf en in mijn eigen kracht gaan staan. Een hele fijne diepgaande ervaring heb ik beleefd. Voor herhaling vatbaar."

Astrid, 20-2-2024


"Vandaag voor het eerst bij Maureen geweest, het was een fijne ervaring."

Charlotte, 19-2-2024


"Super fijne kennismaking met Reiki!"

Sytske, 18-2-2024


"Het was weer een heerlijke ervaring. Weer een stapje verder. Op naar de vlgde. Dank je wel Maureen"

Andrea, 18-2-2024


"Voor de eerste keer bij Maureen een energetische healing gehad.Was een hele bijzondere, fijne en nieuwe ervaring voor mij. Ik kijk uit naar de volgende keer."

Suzanne, 18-2-2024


"Ik merk dat ik meer dingen los kan laten, in de zin van; wat vandaag niet komt, komt morgen wel. Geeft zoveel meer rust. Dank je!"

Ilona., 17-2-2024


"Goedemorgen Maureen, Het gaat de goede kant op... voel me bevrijd van al mijn "gemaal" in mijn hoofd. Heb zeker resultaat in de positieve zin... krijg weer wat energie en vrolijkheid terug. Al met al blij."

Lucy, 17-2-2024


"Fijne ervaring. Ik merk dat ik vooral rustiger ben, minder de neiging heb om veel te denken."

Irene, 16-2-2024


"Het was de eerste keer dat ik een afspraak had met Maureen en het is me zeer goed bevallen. Ik was heel verbaasd over de behandeling en vond het heel fijn zeker voor herhaling vatbaar."

Mirella, 17-2-2024


"Heel bijzonder! In het begin moest ik even 'wennen', maar ik voelde me bij vertrek zo veel lichter, vrolijker en schoner! Dit was precies wat ik nodig had."

Maaike, 15-2-2024


"Hele fijne energetische healing ontvangen van Maureen. Meer rust in mijn lijf terug gekregen."

Mar., 15-2-2024


"Nogmaals heel erg bedankt voor de sessie. Ik merk zeker verschil. Meer rust in mijn lijf om bijvoorbeeld een boek te lezen. Ook minder behoefte om (veel) te snacken (om iets op te vullen, denk ik). Inmiddels is een vriendin ook erg nieuwsgierig geworden naar de healing en heeft inmiddels ook bij jou een sessie geboekt. Groetjes en wie weet tot ziens."

Marije, 15-2-2024


"Ontspannende ervaring. Heeft daadwerkelijk mijn hoofd leger gemaakt; ik heb het ervaren!"

Desiree, 15-2-2024


"Ik kreeg een soort rustig gevoel; was erg prettig! Ik hoef het niet te laten bezinken; boek snel weer een sessie!"

Margret, 15-2-2024


"Maureen legt de betekenisgeving heel helder uit. Voelde de spanning echt uit mijn lijf gaan. Zal hier de komende dagen nog meer profijt van hebben!"

Natasja, 15-2-2024


"Had geen idee wat te verwachten en heb het als erg bijzonder positief ervaren tijdens de behandeling. Ik zal er zeker profijt van hebben komende tijd, omdat dingen helderder zijn en anders aanvoelen. Ik heb het meegemaakt!"

Josephine, 14-2-2024


"Was weer een mooie warme en ontspannen sessie. Dankjewel."

Lucie, 14-2-2024


"Behandeling was rustgevend in mijn hoofd."

Vic, 12-2-2024


"Was zeker een hele mooie ervaring! De groetjes van ons allemaal en tot gauw! Het bevalt allemaal heel goed."

Henriette, 12-2-2024


"Ik ben er nog steeds vol van. Er stroomt iets door mijn lijf joh. Ik heb me nog nooit zo levendig gevoeld! Ik ben zo dankbaar dat ik deze sessie heb gedaan. Het is het mooiste kado dat je jezelf kunt geven!"

J., 11-2-2024


"Ben nog steeds onder de indruk, van je sessie, op een positieve manier."

Ilona, 10-2-2024


"Hele fijne ervaring van reiki gehad. Super vriendelijk en zeker nog een waard om terug te gaan."

Rachelle, 10-2-2024


"Elke sessie werd ik geraakt. Door mijn eigen gevoel, dat wat er gezien werd, de inzichten en de bijbehorende vorderingen."

A., 8-2-2024


"Maureen weet op een duidelijke wijze over te brengen wat er speelt en houdt op een prettige manier een spiegel voor wat helpt in de verdere behandeling."

Lieke, 8-2-2024


"Leuk jou gezien te hebben en dank voor de sessie.Na de afloop vooral de volgende dagen voelde ik tintelingen op de verschillende plekken alsof blokkades worden weggenomen. Gelukkig over het algemeen kan ik zeggen dat ik prima voel met veel licht en warmte ipv zwaarte met blokkades. Dank je wel voor de sessie dat veel licht gaf en dat ik verder kan gaan met alle vertrouwen dat vast goed komt.Dank je wel voor een laatste zetje."

Karin, 7-2-2024


"Ik vond de sessie erg fijn, het gaf me veel ruimte in mijn hoofd. Ik heb het gevoel dat dingen afgelopen week helderder waren voor mij. Ook de dingen die we besproken hadden heb ik mee genomen. Ik ga ook zeker een vervolg sessie boeken!"

Ellen, 7-2-2024


"Mijn belangrijkste inzicht: Dat ik mijn gevoel mag volgen en het ook klopt!Maureen geeft de rust en voor mij de bevestiging dat ik het goed voelde. Je gaf dat mij een stuk vertrouwen."

Suzanne, 7-2-2024


"Ik voel me erg goed; zit best in een behoorlijke stressvolle periode, maar voel me rustig en slaap goed dus dat is heel erg fijn. Heeft dus goed gedaan!Dank je wel.Tot volgende week weer!"

Nicky, 7-2-2024


"Hele fijne ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. Goede uitleg aan het begin en Maureen is ook super vriendelijk."

Rachelle, 6-2-2024


"Ik vind Maureen een heel fijn warm persoon. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Dat is de basis om 'iets' te bereiken met mensen, dus helemaal top!"

Sylvia, 6-2-2024


"Ik kan me niet herinneren wanneer ik me voor het laatst zo rustig en ontspannen heb gevoeld. Mijn hart voelt rustig en ik slaap veel beter."

Manon, 6-2-2024


"De energetische behandelingen van Maureen doet echt wonderen. Bij het losmaken van de blokkade kwamen ook emoties vrij. Het voelt alsof er een stuk oud zeer geheeld is. Dankjewel lieve Maureen. Ik kan het iedereen aanraden."

Angelique, 5-2-2024


"Maureen legt de betekenisgeving helder uit. Voelde de spanning uit mijn lijf gaan. Ben benieuwd hoe het de komende dagen gaat."

Natasja, 5-2-2024


"Je bent vaak bereikbaar en je geeft ook het gevoel dat je altijd klaarstaat."

K., 5-2-2024


"Ik heb hele fijne behandelingen gehad. Ik voelde me tijdens de behandelingen op mijn gemak en heb het gevoel gekregen dat er echt goed naar me geluisterd werd en je wilde helpen. Ik heb heel veel liefde gevoeld."

Chantal, 5-2-2024


"Waardevolle sessie. Ik voelde me welkom en veilig. Maureen is kundig en is zachtaardig. 

Zeker voor herhaling vatbaar."

Astrid vd L., 3-2-2024


"Een hele lieve vrouw die haar vak verstaat. Straalt rust uit en stelt je op je gemak.

Ik voelde gelijk heel veel rust. 

En het heeft mij geholpen.

Dankjewel x"

Leontine S., 3-2-2024


"Ik kwam thuis vol energie, mijn gedachten gestructureerd en gesterkt in mijn eigen kracht.
De behandelingen hebben er onder andere voor gezorgd dat ik meer tijd voor mezelf maak, dat ik bewuster kies, waarbij ik mijn hart volg en niet mijn altijd analyserende verstand."

Marieke, 4-2-2024


"De zachtheid en sprankelende energie van Maureen zet mijn eigen energie weer heerlijk terug op de fabrieksinstellingen, precies waar ik naar verlangde tijdens de behandelingen, eindelijk weer terug in mijn eigen energie en flow. Iets waar de enthousiaste dame een groot aandeel in heeft gehad. In alle rust kon ik mijn eigen pad lopen en kreeg ik ruimschoots handvaten en inzichten aangereikt om precies te kunnen doen waar ik goed in ben: stralend en vol lichtheid mijn leven leiden."

Suus, 4-2-2024


"Ik heb een hele fijne sessie gehad. Er is een last van mijn schouders gevallen door mijn bezoek aan Maureen. Echt een aanrader."

Serena v. E., 1-2-2024


"Fijne behandeling, in een mooie lichte ruimte"

Annemiek A., 1-2-2-24


"Ik voel me goed, en heb het idee dat mijn energie verbeterd is. En ik denk dat jouw behandeling daar zeker bij heeft geholpen!"

Jeannette, 31-1-2024


"Zo'n positieve fijne ervaring. Ik voel mij positiever qua energie. Alsof er een last van mij af is gevallen. Ik was hier echt aan toe! Dank je wel lieve Maureen.

S. vd B., 30-1-2024 


"Mooie ervaringen met heel goed resultaat.

3 behandelingen gehad en veel beter in mijn vel. Oude patronen kan ik makkelijk doorbreken waardoor er meer ruimte is gekomen en vooral heel veel rust in mijn hoofd wat ik niet ken door mijn ADHD en hoog gevoeligheid.

Zeer lieve vrouw en kundig in haar werk. Ze is straight to the point en weet zonder dat je iets vertelt waar het probleem zit.

Vakkundig en vooral begripvol.

Dank je wel Maureen"

Jolanda v. G., 30-1-2024


"De energetische healing heeft mij geholpen met het oplossen/doorstromen van blokkerende (on)bewuste emoties. Hoe fijn, dankjewel Maureen 💜!"

Soraya vd B., 30-1-2024


"Wederom een heerlijke ervaring, een echte aanrader!"

Andrea van H., 30-1-2024


"Mijn eerste keer bij Maureen en een mooie ervaring!"

Lucie, 27-1-2024


"Hele prettige en ontspannen behandeling die erg goed voelt.
Maureen is vakkundig en vriendelijk.

Dank!"

J. van Nieken, 23-1-2024


"Heel fijn en aardig ontvangen. Ik kan zeggen dat het een hele verrassende ervaring was. Voor mij ondanks vervelende dingen die naar boven kwamen ging ik toch met een positief gevoel weg."

Maxie, 24-1-2024


"Hele fijne behandeling in een mooie ruimte en een vriendelijke en professionele behandelaar!"

Jeanette, 23-1-2024


"Weer lekkerder in mijn velletje en mooie dingen mogen zien."

Henriette, 23-1-2024


"Het gaat goed met me. Op dit moment heb ik het idee dat ik wat helderder zie hoe mijn patronen werken. Ik voelde me meteen ook al ontspannen en lichter. Ik merk dat ik zelf rustiger kan blijven bij bepaalde situaties en met name dat m’n keel niet meteen dichtschiet of er tranen komen. Ik ben ook erg benieuwd naar de volgende sessie."

Groet,

Suzanne vd B., 22-1-2024


"Een goede ervaring!"

Ivonne S., 21-1-2024


"Hele fijn behandeling Je kunt niets verbergen, want ze weet het meteen.Dat is fijn want zo heb je een open communicatie waardoor de problemen waar je niet over durft te praten zichtbaar worden en opgelost kunnen worden Heel erg bedankt ❤️."

Jolanda v. G.,  21-1-2024


"Super ervaring!"

Ilona, 18-1-2024


"Heb de energetische healing als prettig ervaren! Voelde me daarna erg zen. Merk de eerste dagen duidelijk verschil."

Jessica, 14-1-2024


"Maureen is een vakvrouw, duidelijk en toch empatisch zonder noncense. Goede behandeling. Veel in beweging gezet."

Nicky A., 14-1-2024


"Ik ken Maureen nu ongeveer 3 maanden en wat een positief verschil! 😃Ik heb nu een aantal sessies gehad en merk zowel lichamelijk als mentaal veel verlichting van klachten die ik had. Daarnaast heb ik ook al veel tips en advies meegekregen van Maureen! 💙

J, 13-1-2024


"Fijne ontvangst, warm welkom. Maureen is een fijne, warme vrouw die zonder veel te vragen, veel bij je los weet te maken. Prettige ervaring."

Lisanne, 13-1-2024


"Fijne ontspannende behandeling"

Jolanda, 8-01-2024


"Erg vriendelijk, goed ontvangst, zeker aanrader."

Maurice, 7-01-2024


"Een hele bijzondere en fijne ervaring. Ze wist heel goed waar ze over vertelde en had een fijne energie. Ik heb het gevoel dat de behandeling echt wat gedaan heeft. Nu nog de tips die ik heb meegekregen verder toepassen. Zeker een aanrader."

Marthe, 4-01-2024


"Wat een fijne sessie heb ik bij Maureen mogen ervaren. Heel adequaat en doeltreffend in gesprek en een behandeling die me weer wat lichter maakte; dank je wel!"

Monique N., 27-12-2023 


"Ik vond het een heel bijzondere ervaring. Ik weet al door yoga ervaring dat loslaten en ademen ontspanning geeft, maar dat ook zachte aanraking op de juiste plaatsen ontspanning geeft was voor mij volkomen nieuw. Ik ben dan ook heel benieuwd hoe ik het de komende dagen ga ervaren. Dank je wel."

Alie, 27-12-2023


"Mooie positieve ervaring met wat voor mij iets wat nog heel onbekend was. Fijne hartelijke vrouw met aandacht."

Gonneke, 22-12-2023


"Een wereld voor me open zo'n mooie sessie gehad met een lach en een traan .. Ik kan het allemaal goed plaatsen en voel verlichting... Zo fijn."

Henriette, 21 dec. 2023


"Prettige ervaring, geen wollige taal, lekker direct en een hele goede behandeling gehad. Ik ben er echt van opgeknapt."

Nicky A., 22 dec. 2023


"Was an amazing experience definitely recommend! Dankjewel Maureen x"

Rosie - 23 dec. 2023


"De energetische facelift was voor mij iets nieuws om te proberen en ik was benieuwd naar wat het inhield. Het lukte Maureen me te laten stoppen met nadenken en alleen maar te ontspannen en genieten. De behandeling was heerlijk."

Marleen, 24 dec. 2023


"Intens, warm en bijzonder, dat is een behandeling bij Maureen. Het geeft inzicht, helderheid en antwoorden op vragen waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Maureen is niet voor niets op mijn pad gekomen 💚."

Maartje, 20 dec. 2023


"Eerste Access Bars ervaring en direct weer geboekt. Maureen wist veel los te krijgen tijdens de sessie en ik kijk al uit naar de volgende keer!"

Laura, 19 dec. 2023


"Super fijne behandeling gehad. Erg rustgevend en ontspannend. Ik ga zeker nog terug!"

Melissa, 18 dec. 2023


"Ik wist niet goed wat ik er van kon verwachten maar het was heel fijn. Ik voelde me totaal ontspannen en rustiger toen ik klaar was. Ik ga zeker nog een sessie boeken."

Laura, 16 dec. 2023


"Hoi Maureen, ik vond de Access Bars een fijne ervaring. Voor me gevoel slaap ik rustiger en is me hoofd een stukje leeg. Ik zou heel graag nog 1 afspraak bij je willen maken volgende week."

Linda, 14 dec. 2023


"Deze keer was ik met mijn zoon van 6 jaar bij Maureen. Hele fijne en mooie behandeling. Bedankt!!!"

Carlijn, 13 dec. 2023


"Het was een prettige ervaring. Marleen weet wat ze doet om je op energetisch niveau te ondersteunen."

Claudia, 11 dec. 2023


"Zodra ik bij Maureen binnen stap en haar stem hoor, begint voor mij al de ontspanning. Heb zelf nu tweemaal de Access Bars gedaan en voel me een stuk meer geaard. Het is magisch wat er gebeurd tijdens en na deze behandeling. Maureen neemt alle tijd voor je en is een bijzonder lief en warm persoon. Ook haar meditaties helpen me enorm om mijn rust te vinden. Dankbaar ben ik voor deze mooie momenten en inzichten dankzij Maureen."

Suus, 9 dec. 2023


"Ik ben dankbaar dat ik twee sessies bij Maureen heb gevolgd. Ze geeft je haar volle aandacht en legt heel goed uit. Met humor, confrontatie, heel veel ruimte en zonder oordeel geeft ze haar sessies. Dankjewel Maureen voor alle empowerment!"

Marianne, 8-12-2023


"Wat een bijzondere en mooie ervaring was de behandeling van Maureen. Er zijn rake dingen gezegd, de energie stroomde. Ik voel me rustiger en meer in balans. Zeker voor herhaling vatbaar!"

Maartje vd A., 8 dec. 2023


"Het gaat goed! Ik merk dat mijn buik een stuk rustiger is. Ik heb ook direct actie ondernomen tav je adviezen. Nu slaap ik beter en ben ik in de avond meer ontspannen."

Danitsja v. U., 8 dec. 2023


"Het gaat goed met me, ik voel me rustig(er) en meer in balans, meer geaard. Heel fijn! Ik heb een nieuwe behandeling ingepland."

Maartje, 8 dec. 2023


"Ik ervaar wel echt veel meer rust in mezelf en dat is heerlijk. Oorsuizen waren minder de eerste dagen, daar zit beweging in."

Femke B., 8 dec. 2023


"Hoi Maureen,

Dank voor de sessie van mijn dochter. Ivana zei meteen bij de auto dat was heel erg fijn! Dus dat is mooi. We komen in het nieuwe jaar vast nog wel een keertje terug. 

Fijne feestdagen alvast en een mooi, gelukkig en gezond 2024!"

Groetjes, Linda, ma. 10 dec. 2023


"Hallo Maureen,

Ik heb a.s. donderdag weer een afspraak bij je gepland. Vond het een fijne en ontspannende behandeling.

Zie je donderdag."

Gr. Lianne M., 5 dec. 2023


"Hoi maureen,

Ik ondervind dat ik dingen waar ik me druk om maakte, meer langs me neer leg, dus gaat wel beter.

Gr, Miranda, 2 dec.


"Mijn kleinzoon behandeling gehad van access bars, voelt relaxt 😁."

Rita, 23 nov. 2023


"Nu voor een tweede keer bij Maureen geweest. Hele fijne sfeer, heldere uitleg en goede resultaten. Veel ruimte gecreëerd, een echte aanrader dus. Dank je wel Maureen en tot snel!"

Jiska, 22 nov. 2023


"Hey Maureen,

Dank. Ik wil contact met je opnemen voor een nieuwe afspraak, wellicht deze week mocht het nog mogelijk zijn en anders een week later. Er is erg veel bijzonders gebeurd sinds de sessie zaterdag eigenlijk maar ik voel me goed, echt hartstikke bedankt. En hopelijk tot snel. Fijn weekend nog gewenst.

Groetjes"

Linda, 18 nov. 2023


"Hi Maureen,

Ik ben een brok energie, positiviteit en rust. Het is echt een heel erg groot verschil hoe ik nu in mijn vel zit sinds de Energetische Healing van jou. Ik heb zelfs meteen acces bars geboekt zodat ik dat ook een keer kan ervaren. Die afspraak staat vandaag om 15.30, dus tot straks!

Groet,"

Amanda, 17 nov. 2023


"Hi Maureen,

Er is veel veranderd, sinds de sessie. Mijn beeld van mijzelf, mijn partner, de onderlinge verhoudingen, het is allemaal veranderd. Ik ben meer mijzelf, er is van alles van me afgevallen. In onze relatie betekende het echt een wedergeboorte, het oude kón gewoon niet langer blijven bestaan en toen we dat loslieten kon er een nieuwe manier van met elkaar samenzijn geboren worden. Heel intens en heel mooi. Ook ten opzichte van ons gezamelijk project zijn we veranderd. Er is al veel moois gebeurt en het is nog in volle gang. Het vraagt van mij om te gaan staan, om mijn plek in te nemen. Dat vind ik ook nog wel spannend.

Kortom, ik ben volop lerend. Dank voor jouw wederom prachtige impuls in dat proces. Je bent een engel op mijn pad!

Hartelijke groet"

Rosa van O., 25 okt. 2023


"Hallo Maureen,

Kort na de sessie heb ik een luisterboek via de bieb besteld over iets waar ik al langer over wilde lezen en heb ik het vertrouwen dat ik het kan en ik ga er mee aan de slag. Dus daar ben ik heel blij mee.

Dankjewel,

Met vriendelijke groeten,"

Maritha Boone, 20 okt. 2023

"Ik heb nu enkele Bars sessies gehad bij Maureen, een hele lieve vrouw waar ik meteen een klik mee had. De sessies hebben mij al veel gebracht en veel verlichting gegeven van mentale en lichamelijke klachten die ik de laatste jaren heb. Echt een aanrader dus!! Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet!"

Joycelin v. U., 25 nov. 2023


"Wat was het een super fijne behandeling. Zo bijzonder wat Maureen allemaal kan en de inzichten die ze krijgt. Ik kom zeker terug."

Carlijn v. E., 19 nov. 2023


"Ik had een Access Bars behandeling gehad, heel fijn was het. Dankjewel Maureen. Ik kom zeker weer terug."

Rita de C., 16 nov. 2023


"Super hartelijk en vriendelijk ontvangen, goede uitleg en passende behandeling met direct resultaat. Lichamelijke klachten tgv disbalans waren daarna zo goed als verdwenen!"

Femke B., 10 nov. 2023


"Gelijk een warm welkom. Een prettige maar intense ervaring."

Lisanne D., 23 okt. 2023


"Super fijn! Er werd ruim de tijd genomen en ik ging lichter weg. Het was bijzonder en een aanrader."

Amy H., 14 okt. 2023


"Fijne behandeling!"

Mabel M., 14 okt. 2023


"Fijne en warme sfeer. Goede uitleg, neemt de tijd. Zeer toegankelijk, bekwaam en vriendelijk. Een aanrader."

Kunie K., 13 okt. 2023


"Vanmiddag bij Maureen een super fijne Access Bars behandeling gehad. Maureen heeft een warme, toegankelijke uitstraling. Ik voelde mij meteen op m’n gemak. Ontspannen en met een “opgeruimd” gevoel ging ik weer naar huis. Ik kan het iedereen aanraden!"

Danielle, 27 nov. 2023


"Sinds enige jaren kom ik Maureen. Niet alleen kom ik bij Maureen altijd met een ontspannen en opgeruimd hoofd vandaan, ook heeft zij bijgedragen aan een stuk zelf bewustzijn en het meer inzichtelijk krijgen van mijn eigen energie.
De helende sessies hebben mij rust en meer inzicht gegeven in de koers van mijn leven zonder daarbij zweverig te zijn.
Met een mooi stuk ontplooiing van mijn eigen kwaliteiten als gevolg.
Maureen is voor mij een mooi mens met de juiste intenties om mensen vooruit te helpen ❤️"

Marjan de W., 24 nov. 2023


"Een hele fijne energetische healing gehad, zo bijzonder hoe je jezelf voelt tijdens en na de behandeling. Hele lieve vrouw die weet wat ze doet, ze heeft tenslotte ook al 17 jaar ervaring. Dank je wel Maureen voor deze ervaring."

Ilona G., 20 nov. 2023


"Een hele fijne eerste ervaring gehad bij Maureen, ik kijk erg uit naar onze volgende afspraak!"

Yvonne van D.


"Geweldige ervaringen"

Hans van S.,, 9 nov. 2023


"Maureen is erg vriendelijk en voelde me meteen op mijn gemak voor mijn energetische healing. Heerlijk ontspannen. Bijzonder wat je voelt in je lichaam, van tintelingen tot warm en koud."

Daphne van W.


"Maureen geeft je een behandeling vanuit haar ❤️ Je voelt je gelijk een anders mens!"

Karin B.


"Mooi en super dank je wel! Het was een hele fijne sessie en wat heeft er veel mogen gebeuren. Ben erg benieuwd hoe het verder uit gaat werken.
Dank!"

"Maureen is een echte vakvrouw. Ze weet waar ze het over heeft. Ik heb erg genoten van haar sessies. Heb een Energetic facelift en bars sessies bij haar gehad. En hoe wordt het nog beter dan dit?"


"Gisteren de Access Bars sessie gehad. Een zeer waardevolle bijdrage als opvolging van de Facelift sessies. Ik kreeg er uitgebreide tips over de waardevolle tools, zoals de vragen & Clearings. Het zette me volledig in mijn creatiestand. Bedankt Maureen."

"Hoi Maureen,

Dank voor jouw sessie. Er gebeurde sindsdien zoveel positiefs, dat ik niet precies kan duiden hoe het precies heeft bijgedragen, maar dat maakt voor mij niet uit. Het was een fijne sessie!

Dank en groet,

Jamaica d. H."


"Goedemorgen Maureen,

Gaat goed. Ik denk dat er een angst is, die ik nu meer heb losgelaten.

Groet L."


"Hoi Maureen,

Het gaat wel prima hoor.Momenteel ben ik bezig om een kamer in huis in te richten voor ontspanning en waar ik mijn oefeningen/yoga voortaan kan doen (ipv in de woonkamer). Dit doet mij wel goed, een fijne rustige plek daarvoor creëren. Goed hè?

Groet en een fijne dag,

L."


Hallo Maureen,

Voor mijn gevoel ben ik rustiger in mijn hoofd; dat is fijn

Groeten, D.


"Hoi,

Met mij gaat het goed en ik merkte wel dat er best wat negatieve energie was weggegaan.

Groet, S."


"Het was fijn om eindelijk weer eens helemaal relaxt te zijn geweest. Zonder verdere gedachten."

S.


"Hallo Maureen,

Het was weer heel fijn om bij jou te zijn geweest.
Mijn hoofd heeft nu meer rust.

Ga zeker weer een vervolg sessie bij je boeken."

Karin


"Ik geloof dat er zich al veranderingen aandienen in mijn leven (2e dag na de sessie). Ben benieuwd hoe nog beter? Bedankt voor je aanwezigheid en liefdevolle begeleiding. Ik kom graag bij je terug om nog meer te leren."


"Wauw, Maureen, 1000 maal dank voor de prachtige sessie. Ik heb zelden zoveel van mezelf mogen ontvangen en diepe dingen losgelaten. En hoe wordt het nog beter dan dit? De helderheid en efficientie waarmee je bent en werkt is een zegen voorbij
woorden. Echt te gek! Bedankt!!!"


"Heel erg fijn! Maureen nam ruim de tijd en voor mijn eerste ervaring met dit was het heel mooi en positief."


"Superfijne behandeling gehad, voelde me letterlijk 10 kg lichter. Heel fijne adviezen gehad waar ik mee verder kon. Ik heb meteen een vervolgafspraak gemaakt"


"Het was een prettige ontvangst, voelde me zeer welkom."


"Gelijk een warm welkom en een goed gevoel. Met veel om over na te denken weer naar huis gegaan. Ondanks dat een fijne ervaring.


"Heilzaam😇🙏"


"Ik vond het erg fijn en bijzonder en het maakte van alles wat ik in het verleden heb geleerd wakker. Heel hartelijk dank


"Wil je nogmaals bedanken voor je fijne behandeling en vriendelijkheid."


“Op dezelfde dag van de sessie heb ik weinig gemerkt. Maar volgende ochtend was mijn kwetspijn weg. Heel raar. Ik kon de hele wereld aan!! De kwetspijn is beetje terug gekomen, maar ben wel beetje bij beetje vooruit gegaan.

Gr Miranda”


"Hoi Maureen,
Ik merk dat ik na je behandeling innerlijk rustiger ben, minder zin heb in sigaretten. Lang geleden dat ik mij zo rustig voelde en dat ik kon ontspannen. Heb zelfs weer een boek uitgelezen, wat ik lang niet heb kunnen doen.

Groetjes, Karin"


"Hoi Maureen,

Is het normaal dat ik me na de sessie innerlijk zo rustig voel ( wat erg welkom is) :-) ?"


"Hoi Maureen,

Een week na de sessie merk ik absoluut nog steeds verschil!

Ik voel me lichter, vrolijker en geniet meer van mijn zwangerschap. Ik weet niet helemaal hoe het werkt maar dit is echt precies wat ik nodig had. Nogmaals bedankt!

Mvg,

A.v.G"


"Hi Maureen,

Ik merk wel zeker verschil. Ik ben minder hooggespannen savonds. Als ik moe ben nu, dan ga ik naar bed. Merk dat mijn hoofd veel minder "overprikkeld en vol" is.

Ben veel veel minder over de top.

Vriendelijke groet!:

Marianne


"Hallo Maureen,

Ik ben sinds de sessie redelijk ontspannen geweest, was fijn! Hoofd was rustiger

Wellicht kom ik nog bij je :-).

Dank!

Warme groet M

"Deze week heb ik een hele fijne Access Bars behandeling ontvangen van Maureen van Access Joy. Ik heb al eerder een behandeling gekregen bij twee andere personen, maar deze keer bij haar was erg bijzonder. Ik voelde het meteen stromen en kreeg overal tintelingen in mijn lichaam. Ik kwam tijdens de sessie tot diepe rust en kon me volledig ontspannen. Toen de behandeling klaar was, voelde ik me helder en licht. Alle stress en moeheid was uit mijn lijf. Maureen heeft me ook nog persoonlijke tips gegeven voor de rest van de dag. Deze Access Bars behandeling was heel speciaal en echt anders dan bij anderen. Maureen heeft gouden handen waarmee ze super goed aanvoelt wat je nodig hebt!"



"Maureen straalt rust uit, sessie was pure ontspanning. Een cadeau voor lichaam en geest."



"Een hele fijne sessie met Maureen. In het gesprek vooraf ontstond al veel verheldering over zaken die mijn leven beïnvloeden. Tijdens en na de sessie ervoer ik licht, rust en helderheid."



"1) Hele fijne lichte/zonnige ruimte

2) Hartelijke en liefdevolle ontvangst

3) Intuïtieve behandeling

4) Zeer ontspannend

5) Benieuwd wat er nog naar boven gaat komen"



"Hoi Maureen,
Ik heb de sessie als fijn ervaren, voelde ook echt heel wonderlijk aan wat ik ook al aangaf gelijk.
Ik boek graag weer een nieuwe sessie.
Hoor graag van je.
Fijn weekend.
Groetjes"



"Dank voor de sessie. De ervaring was een warm, liefdevol onthaal bij jou."



"Hoi lieve Maureen,
De sessie was heel bijzonder! Ik voelde de energie heel erg stromen, vooral door mijn gebroken arm. Gaandeweg voelde ik de blokkades in mijn arm minderen. Na de sessie leek het alsof ik mijn arm al iets meer kon strekken. Heel fijn en bijzonder! Lieve Maureen, super bedankt voor dit mooie cadeau! Ik ben heel blij met de sessie. Dankjewel!"

'Hoi maureen,

ik vond de sessie een fijne ervaring. Voor mijn gevoel slaap ik rustiger en is mijn hoofd een stukje leger. Ik zou heel graag nog 1 afspraak bij je willen maken volgende week.

Mvg,

E.B.'


Hoi Maureen, leuk dat je nog even nagaat hoe het nu is! Ik ben de sessie open ingegaan en zo ook weer verlaten...ik heb het als prettig en rustgevend ervaren. En vond jou een heel fijn mens! Voel me nu ook opgelucht maar wel een beetje moe...ik ben ontzettend (positief) benieuwd wat er de komende periode zal komen....ik laat het gebeuren zoals het is...dank voor je hulp!!

Liefs S 💜


Lieve Maureen, dankbaar dat je in mijn leven bent gekomen! Je hebt me geholpen om steeds dichter bij mezelf te komen en te leven vanuit mijn essentie. Alle Liefde van mij voor jou <3 


'Na mijn eerste sessie heb ik lekker geslapen en heb tot nu toe minder last van duizelingen. Daar ben ik heel blij mee, nadat ik herstellende was van Corona. Dank je wel Maureen!

David'


'Hallo Maureen,
Moet zeggen dat ik na de sessie beter slaap en ook meer uitgerust ben. Ik hoop de komende weken hier nòg meer voordeel van te hebben!
Was leuk je te ontmoeten ❤️

M'


"Lieve Maureen,
Bedankt voor deze bijzonder mooie ervaring. Sinds de 1e behandeling al voel ik me opgelucht en vrij en voel verlichting. Kom snel weer voor een 2e sessie en zo een stapje verder!
XX

Inge"


"Méga! Ik kan mijn dagelijkse tijd veel beter ingedeeld krijgen dan voorheen, heb meer controle en overzicht en daardoor meer output van mijn dag ('time-management'). Daarnaast voel ik meer veel energieker, ben ik aardiger ( ;-) ) en ben meer 'vooruit' aan het denken.

Dankbaar voor de mooie sessie!

Liefs,

Véronique"


"Lieve Maureen,

Door enorm veel rust in mijn hoofd - zoals je al zei - ben ik op vele vlakken veel beter gaan presteren en voelen, mijn nachtrust is ook weer veel beter en ik pieker minder!

Sùper dank!

Claire"


"Ik voelde me na afloop van de sessie 'licht' in mijn hoofd. Ik kan zeggen dat ik me vrolijker voel en veel meer rust in mijn hoofd heb."


"Wauw! Wat een innerlijke rust heb ik gekregen van de sessies! Ongelooflijk, zo fijn!"


De eerste sessie gehad van Maureen. Nu de 2e sessie alweer geboekt staan, wat een rust heb ik nu al in mijn hoofd HEEER-LIJK en ik kan weer goed slapen. Dit kan ik écht iedereen aanraden!


Onze zoon is super veranderd!!!! Echt ik ben jou ZOOOOO DANKBAAR MAUREEN

Rustig, hij luistert, slaap heeel goed, heel deze wk geen 1x conflict gehad met de juf of klasgenootjes!! Hij speelt nu goed met kindjes buiten zonder ruzie?? Zo wonderbaarlijk!


Absoluut de moeite om een sessie te boeken! '

Voor iedereen die op zoek is naar meer rust, ontspanning en nieuwe inzichten'.


Ik ben pas geleden bij Maureen geweest voor een behandeling. Omdat ik niet goed wist wat ik ervan kon verwachten vond ik het spannend maar Maureen stelt je enorm op je gemak en ik vond de sfeer erg prettig.
De behandeling was enorm ontspannend waarbij ik een tintelend/slapend gevoel kreeg in zowel mijn armen als benen. Ik merk zelf dat ik minder overdenk en dat ik dingen makkelijker van me af laat glijden.
Echt een aanrader voor een ieder en ik kom graag nog eens terug!

Liefs, M


Hai Maureen, ik zou je nog even laten weten hoe het met me gaat na de sessie van afgelopen woensdag.
Voel me steviger op de grond staan en m’n onstilbare honger lijkt opeens verdwenen.

Bedankt! We zullen elkaar vast nog wel zien, geniet van je weekend

liefs V


Vandaag bij Maureen geweest voor de eerste keer!

Ik vond het wel spannend en wist niet wat me stond te gebeuren! Na 1 glaasje water in gesprek met haar met name over mijn familie.... het was een hele fijne sessie... bedankt Maureen


Hoi Maureen,

tot op heden merk ik wel verschil! Ben vrolijker, zelfverzekerder en slaap beter!! Ik wil over 2 weken nog wel eens langs komen
Groetjes, AM


Hoi Maureen.

Ik zou je nog even een berichtje sturen, vorige week was ik dus met Jayson bij je geweest.. en het lijkt al een stuk beter te gaan, een stuk rustiger en minder boos.

Heel fijn, dankjewel!


Hi Maureen, ik zou je nog laten weten hoe het de afgelopen dagen zijn gegaan. Ik was en ben erg onder de indruk van de sessie. Ik voel me erg fijn en heb vrijdagavond fantastisch geslapen. Er is meer rust gekomen en voel me veel lichter. Ik wil graag een nieuwe afspraak maken. Hopelijk tot binnenkort.


Hallo Maureen,
Via deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor de sessie van vorige week. Ik ben rustiger (dit is vooral te merken dat ik dingen eerder naast me neer kan leggen en dus minder pieker) en ook slaap ik beter door!

Erg fijn
Groet,
LS


Lieve Maureen,

nogmaals dank dat je mij extra wilde behandelen gisteren. Ik heb heerlijk geslapen. Heb zelfs op mijn rechterzijde kunnen slapen zonder wakker te worden van pijn!!! En dat na bijna dertig jaar!

Super dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen!

liefs,

Yvette

"Even een klein berichtje:
Met mij gaat het goed, ben nog steeds lekker aan het “oefenen” met de aangereikte inzichten. Ben zo blij dat ik dit gedaan heb 😁."

Amalia


"Ik denk er net aan je te e-mailen om te vragen of een tweede sessie ook mogelijk is. Ik merk dat ik me sindsdien beter voel en meer energie heb"

Anoniem


"Maureen nogmaals bedankt voor je advies ik heb er geen moment spijt van gehad dat ik een sessie heb gedaan! Hoe mooi kan het leven nu wel niet zijn volop genieten bedankt ☺️☺️☺️"

Michael


"Ik ben pas bij jou geweest voor een eerste sessie. Het is bizar wat het zo snel teweeg heeft gebracht. Ik ben letterlijk en figuurlijk een last van mijn schouders kwijt. Ik ben rustiger en meer ontspannen, ook in lastige situaties met pubers thuis.

Stephanie v. G."


"Het is niet in een paar woorden te omschrijven, maar er gebeurt heel veel positiefs momenteel in hoofd en lijf. Ik ben hier erg blij mee en dankbaar voor, dus bij deze dankjewel!"

Sophie

Reviews Opleidingen

"Lieve Maureen,
Als eerste ontzettend bedankt voor de onwijs mooie en leuke dag! Wat een dag vol super mooie en bijzondere ervaringen. Ik had niet gedacht dat de dag zo mooi zou verlopen. Wat ben ik blij dat ik deze cursus vandaag bij jou mocht doen. Nogmaals ontzettend bedankt
voor al het mooie wat je me vandaag hebt gegeven! Het is heel waardevol en heel bijzonder allemaal. Morgen ga ik gelijk aan de slag en met oefenen. Nu ga ik even alles laten bezinken;-). Bedankt voor het certificaat! Die krijgt een mooi plekje in mijn praktijk!
Ik wens je nog een heel mooi weekend en hoop je snel weer te spreken, Lieve groetjes!"



"Hi Maureen,
Hartelijk dank! Ik heb gisteren een heerlijke dag gehad en vannacht ook heerlijk geslapen, eerste keer sinds jaren dat ik een hele nacht heb doorgeslapen !! Hoe nog beter!!!

Saskia"



"Wat een inspirerende workshop, echt heel mooi. Ik vind het fijn om met gelijkgestemden te sparren!" - M



"Hallo Maureen, even een update na een weekje cursus. Zelf kan ik weer slapen, wat heel bijzonder is. Intussen bij 6 clienten sessies behandeling gedaan. Bij 3 bizar mooie ontwikkelingen daarna. De andere 3 vonden het heerlijk ontspannend en kregen allerlei
herinneringen, een soort tijdreis. Bijzonder hoor! Hoe wordt het nog beter dan dit?

Groetjes D."



"Afgelopen dinsdag een cursus bij Maureen gedaan. Ik voelde een grote YES toen ik haar tijdens mijn zoektocht naar een voor mij juiste docente tegenkwam. En gedurende de dag werd het me steeds meer duidelijk waarom.
Dankbaar dat ze de dag door heeft laten gaan, ondanks dat er minder aanmeldingen waren. Dankbaar voor de quality tijd en voor alles wat zich aan mocht dienen.
Maureen is een mooi mens die veel te bieden heeft.
Voor het leren van de sessie is het een superpluspunt dat ze feilloos aanvoelt of je het juiste punt te pakken hebt of nog wat bijsturing mag hebben. Het was een kado voor mezelf, een nieuwe stap in mijn leven, en Maureen heeft er een hele waardevolle investering voor mij van gemaakt.

Behalve de sessie maak ik ook dankbaar gebruik van de tools, die overal en in elke situatie toe te passen zijn.
Dank je wel dus, en deze eerste keer voor mij bij jou is zeker niet de laatste keer!! 🙏"



"In de afgelopen maanden heb ik verschillende cursussen bij Maureen gevolgd. Wat een cadeautjes zijn dat! Maureen is een ontzettend lief en warm persoon, die vanuit deze warmte en mooie energie de cusussen geeft. Hoe wordt het beter dan dat? Ze zegt precies de juiste dingen en stelt de juiste vragen. Niet alleen om je zo op een eenvoudige manier en vol rust en geduld de kennis over te dragen, maar ook om jou als persoon een stap verder te helpen.
De behandelingen zijn heerlijk om te ontvangen én om te geven. De tools zijn ontzettend fijn en gemakkelijk te gebruiken. Alles bij elkaar zeker de moeite waard om een (of meer!) cursussen te volgen!
Liefs, Monique"



"Heel erg bedankt Maureen, voor het mij leren van de sessies. Wat een mooi dagen waren het en ik kijk ernaar uit je weer te zien! Ik vond de dag heel fijn en mooi en wat hadden we een hele fijne, leuke groep met hele fijne, leuke, vrolijke mensen! Ook na de cursusdag stond jij klaar om vragen te beantwoorden en daar was ik heel blij mee. Dank nog daarvoor!
Na de sessie heb ik zelf veel verschil ervaren: mijn lichaam werd gereinigd en ik heb ook echt zin en de drive om beter voor mijn lichaam te zorgen. Ik voel me anders, meer mezelf en voel me veel fitter en kan beter keuzes maken. Ik zie bij mezelf mooie stapjes en tekens ‘van boven’ zoals ik dat noem. Dan zit ik dus op het goede pad :-) Dank wat de cursusdagen voor mij al hebben gedaan. Hoe wordt het nog mooier dan dat en wat is er nog meer mogelijk?
Ik kijk ernaar uit je weer te zien en ben heel blij met wat ik al geleerd heb.
Dank je wel, X W"



"In mei heb ik bij Maureen de cursus gevolgd. Zo leuk en fijn om haar te mogen ontmoeten en het van haar te mogen leren. Maureen is oprecht en heeft vanuit liefdevolle intentie aan mij laten zien wat voor mij blokkades en belemmerende overtuigingen zijn. Maureen heeft veel humor en weet & ziet superveel. Ze legt alles goed en duidelijk uit en het is echt supermakkelijk dan om het te leren. Bij de oefenmomenten na de opleidings dag neemt ze voor iedereen voldoende tijd zodat er tijd en ruimte ontstaat om je vragen te stellen en te oefenen. Ik heb al veel behandelingen mogen doen in mijn praktijk sinds mei en ik vind het iedere keer weer een feestje. Wat bijzonder om mensen zo te zien opengaan tijdens een sessie en de kracht in zichzelf te kunnen hervinden.
Harte groet, Alexandra

ps: Ik kan je de cursussen die Maureen geeft echt aanraden. You're lucky to learn from the best!❤"



"Lieve Maureen, Nadat ik een cursus bij je heb gevolgd, ben ik meteen aan de slag gegaan. Eerst het boek nog eens rustig nagelezen en tijdens het lezen voelde ik een aantal regels in het boek als een reactie in mijn lichaam. Het voelt allemaal een stuk lichter en bij de dingen die er gebeuren sta ik open zonder oordeel. Mooi! Ik heb mijn man een sessie gegeven en hij reageerde heel ontspannen. Goede nachtrust, rustig lichaam, geen pijn. En dat is super! Zometeen komt zoonlief voor een sessie. Ben benieuwd hoe hij het ervaart.



"Bedankt voor deze mooie dag en de inzichten die het mij geeft en vooral de sessie, waarmee de wereld een beetje mooier word. Veel liefs"



"Ik ben pijnvrij en mijn artrose is weg!
2 Jaar geleden kreeg ik te horen dat ik aan mijn voeten en handen Artrose had en later ook aan mij heupen. Ik had erg veel pijn, sliep slecht en slikte veel pijnstillers, soms wel 4 per keer, meerdere keren per dag. Voor een nieuwe heup was ik nog te jong,
dus dan maar voorlopig de dagelijkse pijn 'oplossen' met ontstekingsremmers en pijnstillers. Soms wist ik even niet of ik dit nog wel zo wilde....
Afgelopen november heb ik een cursus gedaan bij Maureen Lassooy en merkte al direct daarna dat de pijn minder werd. Ik voelde meer ontspanning in mijn bekken en minder uitstralingspijn in mijn benen. Ik leerde van Maureen te zeggen dat ik Artrose HAD (en
niet 'heb'), "want nu doe je dit".
Na mijn 2e cursus bij haar, voelde ik nog minder pijn en na haar andere cursus te hebben gevolgd begin januari, ben ik ineens pijnvrij! Ik hoef geen pijnstillers meer te slikken en ben in jubelstemming!
Ik kan weer volop bewegen, heerlijk slapen en ben pijnvrij!
Wat is er nu nog meer mogelijk en hoe wordt het nog beter dan dat?"
What if.... everything is possible? 💖💖💖"

Liefs, M



"Hallo Maureen, even iets laten weten. Ik voel me lichter en ben ook lichter. Vanochtend dacht ik dat het zou kunnen dat dit letterlijk en figuurlijk zo kan zijn. Ging op de weegschaal staan en ben in paar dagen 1 pond afgevallen! Leuke bijkomstigheid 😉.

Steeds bedenk ik me dat ik niet meer oordeel. Soms wil ik iets gaan denken en dan stopt het plots weer. Mij lichaam viel ik amper, zie dat het er is, maar verder is er eenheid. Zo mooi en wat is er nog meer mogelijk ❤.
Gisteren gaf ik mijn dochter een cessie cadeau. Ze voelde bij het vasthouden van de punten een druk op haar hoofd en weer bij een andere positie. Ook zag ze kleuren en beelden van mensen waar ze in het verleden knellende banden mee had. Verder viel ze regelmatig en slaap, lekker ontspannen. Het was een mooie ervaring voor ons allebei 😄.
Ik merk nu al dat mijn teksten in de sms-jes wat veranderd zijn, voelt beter/positief.
Wauw, wat voel ik me bevrijd.

Zo dankbaar! 😇

Olga"



"Lieve Maureen. Super bedankt voor deze dag. Ik heb zoveel nieuwe inzichten gekregen. Het is lang geleden dat ik me zo opgeruimd voel in mijn hoofd. Sommige dingen moeten nog even bezinken.
Mijn o zo nuchtere man bood zich meteen als proefkonijn voor een sessie aan. Ik vond het zo leuk toen hij zei dat hij zich lichter voelde worden, dat hij het voelde tintelen in zijn voeten en benen. Ik heb weer super veel zin in de toekomst.

Dankjewel.

Liefs T"


Wat zeggen onze klanten:
Femke Berndsen

Het contact en de afspraken bij maureen zijn heel rustgevend, verhelderend en helpend om de balans in mezelf weer te vinden.

Bekijk meer
3 maanden geleden
Irene

Fijne ervaring. Ik merk dat ik vooral rustiger ben, minder de neiging heb om veel te denken.

Bekijk meer
9 dagen geleden
Rachelle Nieuwenhuizen

Hele fijne ervaring van reiki gehad. Super vriendelijk en zeker nog een waard om terug te gaan.

Bekijk meer
19 dagen geleden
Jeannette Van Nieken

Hele prettige en ontspannen behandeling die erg goed voelt.
Maureen is vakkundig en vriendelijk.
Dank!

Bekijk meer
1 maand geleden
Carlijn van Eijk - Bijlefeld

Voor de 2e keer een behandeling gehad bij Maureen en ik ervaar nu veel meer rust in mijn hele lichaam. Heel bijzonder wat er allemaal gezien mag worden. Veel dank Maureen!

Bekijk meer
2 maanden geleden
Ilona Geerlings

Een hele fijne energetische healing gehad, zo bijzonder hoe je jezelf voelt tijdens en na de behandeling. Hele lieve vrouw die weet wat ze doet, ze heeft tenslotte ook al 17 jaar ervaring. Dank je wel Maureen voor deze ervaring.

Bekijk meer
3 maanden geleden