Reviews Healing sessies

Een hele fijne access barrs sessie gehad!
De ontlading erna was er zeker. Nu net of alles lichter is en meer ontspannen!
Gun dit iedereen waarbij het hoofd soms te vol zit!

Henriette, 14-6-2024


Een hele fijne, liefdevolle sessie die mij erg geholpen heeft. Maureen is geduldig, ziet goed wat er aan de hand is en heeft een ‘zesde zintuig’ om te voelen wat mensen ècht bedoelen. Al met al erg positieve ervaring 😀

Liselot, 12-6-2024


De afspraak met Marleen was zeer verhelderend qua inzichten, bevrijdend qua loslaten van negatieve energie en een boost qua nieuwe positieve energie!

Bas, 12-6-2-24


Een hele fijne, zachte, zinvolle sessie

Riet, 10-6-2024


Fijne sessie, Maureen is een fijn mens, die snel dingen doorziet, dat duidelijk communiceert en dan wacht wat je reactie cq gevoel hierbij is. De sessie was aangenaam, zacht en inzichtgevend. Nogmaals dank Maureen en ik kom graag een keertje terug!

Sanne, 10-6-2024


Hoi Maureen, dank voor de sessie. Ik vond het een ontzettend fijne sessie. Merkte daarna ook veel verschil; zit beter in mijn vel en voel me zeker een stuk vrolijker. Heel erg fijn: dank je wel! Kom zeker nog een keer langs!

Marielle, 9-6-2024


Fijne ervaring 🥰
Voelde gelijk goed. Komt zeker een vervolgsessie!

Kirsten, 8-6-2024


Een hele fijne relaxte sessie.

Alexander, 6-6-2024


Wanneer je bij Maureen binnenstapt, laat ze je meteen op je gemak voelen. Aan de hand van een goed gesprek waarin al het een en ander duidelijk wordt, ga je de healing in. Healing zelf wederom als kalm en fijn ervaren. Fijne handvaten om verder te gaan.

Anne, 5-6-2024


Maureen is erg vriendelijk. Ik heb voor het eerst een reiki sessie gehad. Dit beviel mij goed. Ik ga zeker nog een keer terug!

Rosa, 5-6-2024


Ik werd fijn ontvangen, kreeg een korte uitleg over hoe de sessie zou verlopen. Ontzettend fijne, zachte vrouw en ben heel blij met de uitkomst van de sessie. Aanrader!

Robin, 5-6-2024


Fijne sessie. Maureen luistert goed naar wat mijn vragen zijn, zij overlegt wat ze gaat doen, vraagt aan mij hoe dat voor me is en ook tijdens de sessie houdt ze contact met me. Ik merk nu meer zelfvertrouwen, meer geaard zijn en bewuster in mijn leven staan. Echt een ware aanrader!

Ilja, 2-6-2024


Maureen is een inspirerende, doortastende en intelligente vrouw die snel ziet wat er met iemand aan de hand is en daarnaar handelt. Zij helpt tientallen mensen per dag/week en dàt mag ook wel eens een pluimpje! Chapeau Maureen 👍

Minke, 2-6-2024


Wow Maureen, wat een stilte in mijn hoofd na de sessie; nooit geweten dat dat zo kon!
Ik maak snel weer een afspraak met je.

Sandy, 2-6-2024


Een fijne, rustige, ontspannende healing sessie; dank Maureen 😃. Mijn hoofdpijn is al verdwenen en ik heb weer meer energie. Kom snel weer 👍

Priscilla, 2-6-2024


Een paar dagen geleden heb ik een fantastische EFT sessie gehad! Maureen raakte met haar vinger bepaalde plekken aan, ik voelde de energie in mijn lichaam stromen en dingen uit mijn lichaam gaan. Na de sessie ging ik zeer ontspannen, relaxed en veel lichter de ruimte uit. Dank Maureen, voor de fijne EFT sessie!

Birthe, 1-6-2024


Dank Maureen, voor de eerlijke, open en goede begeleiding die ik als coach van jou kreeg. Je hebt mij en m'n gezin verder geholpen, inzichten gegeven in patronen en deuren geopend. Dank dat ik je mocht ontmoeten... M

Marloes, 1-6-2024


Hele fijne, zachte sessie, met veel inzichten, stappen verder en toekomstvisie.
Dank je wel Maureen voor jouw zachte hand, jouw doortastende woorden en jouw hoop die je mensen geeft! Tot snel!

Mikel, 31-5-2024


Ik heb een hele mooie Soul Realignment sessie met Maureen gehad en veel mogen zien! Ze liet me zien welke obstakels ik nog moest nemen, welke koorden er nog aan me vast zaten, welke valkuilen er nog zouden komen èn hoe ik bruggen kon bouwen. DANK Maureen, voor de 3 weken clearings (huiswerk), voor de recordings, voor de nazorg èn voor je inspirerende persoonlijkheid via Zoom! Je bent een mooi mens, met veel inzichten, een zachte liefdevolle omgang en een doortastende blik naar de toekomst! DANKBAAR dat ik jou mocht ontmoeten! Tot snel weer!

Annabel, 31-5-2024


Een hele fijne Zielslezing gehad met Maureen; ze liet me zien wat mijn Ziel wilde, waar ik 'afslagen' gemist had èn liet me weten welke stappen / dingen ik nog kon doen om nòg meer het pad van Mijn Ziel te lopen. Dankbaar voor een Liefdevol, open en eerlijk gesprek!
Zèker nog tot ziens!
XX Judy, 31-5-2024


Hele fijne en ontspannen sessie ervaren

Ilona, 29-5-2024


Ik kom erg graag bij Maureen en heb al verschillende soorten sessies bij haar gedaan. Ook de EFT sessie heb ik weer als erg prettig ervaren. Op een hele ontspannen en zachte manier werden bepaalde blokkades/knopen opgespoord zodat ik vastgezette emoties los kon laten en er weer meer ruimte ontstaat in mijn systeem. Absoluut een aanrader en ik heb dan ook meteen een volgende afspraak ingepland.

Nienke, 28-5-2024


Een fijne en rustige ontvangst en een prettige behandeling.

Ward, 28-5-2024


Onlangs een hele fijne EFT-behandeling gehad van Maureen. Tijdens en na de behandeling voelde ik weer energie door mijn lichaam en geest stromen, dat is al een bijzondere ervaring.
Ik kwam binnen met veel stress en verdriet in mijn lijf en ziel en na haar behandeling voelde ik me veel 'lichter'; er was een hoop opgeruimd, getransformeerd. Dankjewel Maureen!

Anne, 28-5-2024 


Maureen’s begeleiding is heel erg waardevol voor mij geweest! Het lijkt wel een beetje “magisch” wat ze heeft losgemaakt en niet uit te drukken in woorden, maar dat zal je moeten ervaren om te begrijpen wat ik bedoel...

Andrea, 27-5-2024


Het was weer een fijne ervaring door de kunde van Maureen in een vertrouwde omgeving. Direct na de behandeling voelde ik me een stuk lichter en meer geaard.

Anne, 26-5-2024


Vond het heel erg fijn. Lekker ontspannend en tijdens behandeling veel kleuren mogen zien. Zoals wit, licht blauw, licht turquoise, lila, roze, oranje, rood, fel blauw en ook een paar donkere vlekken. Maar weet dat daar aan gewerkt is en dat dat minder zal worden.
Behandeling is zeer zeker aan te raden.

Monique, 26-5-2024


Hele fijne EFT sessie gehad bij Maureen. Maureen is vriendelijk en stelt je erg op je gemak, het is ontspannend en geeft inzicht!

Lotte, 26-5-2024


Fijne EFT sessie gehad. Heb het gevoel dat de energie weer vrijer kan stromen. Dankjewel🙏🏻

Silvia, 26-5-2024


Maureen stelt je op je gemak, geeft duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren en wat de behandeling inhoudt. Ze kan de blokkades goed lokaliseren en de juiste vragen stellen. Ik was nadien erg ontspannen. Bedankt!

Minke, 26-5-2024


Ik heb het fijn ervaren, voel al dat het veel met me doet. Dankbaar!

Jolanda, 23-5-2024


Fijn rustig en nuttig

Erica, 22-5-2024


Ik was aangenaam verrast door Maureen als persoon en daarna door de behandeling. Ik voelde echt minder pijn in mijn lijf en kom zeker nog een keer terug.

Jacqueline, 17-5-2024


Heel fijn gesprek gehad met mooie inzichten en handvatten om mee aan de slag te gaan!

Chiara, 15-5-2024


Ik werd heel vriendelijke ontvangen, op mijn gemak gesteld ondanks ik te laat was.
Ik ben verrassend blij, met ik te horen kreeg en wat het me gaat brengen in de toekomst.
Dankjewel hiervoor. Ik ga zeker nog een keer terugkomem!!!

Ellie, 13-5-2024


Maureen kijkt met een kritisch en ervaren oogpunt naar jou hulpvraag. Ze geeft fijne begeleiding tijdens de behandeling en vraagt en legt uit wanneer je hier behoefte aan hebt. Ik liep met een voldaan en ontspannen gevoel de deur uit. Zeker aan te raden!

Anne, 13-5-2024


Tav de ‘Kern Kwaliteiten sessie’ met de Kleurenbalans test: Fijn, tot the point. Maureen raakte 3 essentiële maar ook concrete punten, wat me nog meer bewust maakt en ook energetisch in mijn lichaam voel. Super waardevol, dank je wel.

Brigitte, 11-5-2024


Fijne ervaring, na afloop een gevoel van "geland zijn" hebben.

Neeltje, 11-5-2024


Maureen is een heel prettige en rustige dame met een fijne energie. Ik ga graag terug voor een vervolgbehandeling.

Marleen, 10-5-2024


Ik heb heel veel gevoeld en het was een fijn gevoel.
Gaat sindsdien erg goed en steeds beter.
Ik weet dat ik er nog niet ben; doe mijn best.
De sessie was het zéker waard.
Wil zéker nog een keertje terugkomen.
Nogmaals bedankt en tot gauw.

Leontine, 9-5-2024


Hé Maureen, ik had een sùper mooie sessie en voelt echt als voorwaarts! Lief mooi mens en powervrouw dankjewel daarvoor, tot binnenkort weer!

S., 9-5-2024


Fijn jou gesproken te hebben! De Zielslezing heeft me veel inzicht gegeven in hoe de dingen nou zitten en ik heb mijn eerste stappen al kunnen nemen. Op naar bevrijding ;-)
Dank dat je in m'n leven kwam en wens jou ook het allerbeste!
Lfs

Merel, 9-5-2024


Hi Maureen,
Mels heeft de behandeling als prettig ervaren en hij vertelde dat hij kleuren voorbij zag komen.
De behandelingen heeft zeker veel gedaan bij hem.
We merken steeds meer verschil aan hem!
Wil graag nog een vervolgafspraak maken.
Liefs van ons

Fransje, 8-5-2024


Beste Maureen,
Het gaat goed met mij sinds de sessie.
Het was een fijne behandeling.
Dank nog.
Groetjes Jacqueline, 8-5-2024


Jens heeft een fijne sessie gehad. Hij voelt zich rustiger.
Dank daarvoor!
Marjolein, 7-5-2024


Hoi Maureen, Sinds de sessie Acces Bars bij jou ervaar ik mezelf als "lichter", alsof een last van mijn schouders is gegleden. De eerder aanwezige controle behoefte is een stuk naar de achtergrond verdwenen en ik benader zaken relaxter.
Dankbaar voor!

Richard, 7-5-2024


Ik heb Maureen Lassooij leren kennen als een inspirerende en bevlogen healer. Iemand die 'van hart tot hart' sessies geeft en iedereen laat ervaren dat dit echt iets voor hen is. Graag tot de volgende keer, Maureen!

Sandra, 7-5-2024


Ik heb de energetische helingsessie als erg prettig ervaren. Maureen klinkt als een zeer ervaren professional.

Linda, 6-5-2024


Hoi Maureen, het gaat goed met mij. Het was weer heel ontspannend. Ik voelde mij helemaal relaxt worden. Vorige keer voelde ik mij ook al zo blij en licht. Ik heb zelf ook het idee dat ik overal wat positiever tegen aan kijk. Ik heb het bijv. op het moment heel druk maar werk alle dagen met plezier!
Kijk uit naar de volgende keer!
Liefs, Maxie, 5-5-2024


Het gaat steeds beter met mij dankzij de sessies die ik mocht ontvangen van jou. Ik ben er heel blij en dankbaar voor 😀

L., 5-5-2024


Nogmaals dank voor de sessie.
De ochtend stond ik energieker op dan normaal en dat is zo gebleven. Heb dus veel verschil gemerkt!
Vond de sessie wel erg fijn.

Marthe, 5-5-2024


Ha Maureen,
Het gaat goed! Merk dat ik al veel rustiger ben en gelukkig weer naar mijn lichaam kan. Dankjewel daarvoor!
Mooi weekend!

Mayke, 5-5-2024


Het gaat heel goed. Ik voel me goed en sterk en ontspannen. Ik heb al weer een nieuwe afspraak gemaakt over een paar weken. Tot dan!

Sandy, 5-5-2024


Hoi maureen,
Ik merkte er veel van gelijk erna. Merkte dat ik enorm dorst heb laatste dagen. Ook voelt t vrijer op m'n borst. Niet zo vast en gespannen ofzo. Verder lijkt het of ik iets meer lucht heb ipv erg korte lont zeg maar. En dat is niet het enigste wat ik merk 😀

Bianca, 4-5-2024


Ha Maureen,
Sessie geeft zèker verschil. Ik denk ook nog na over enkele onderwerpen die we besproken hebben, zoals erkenning geven aan mijn emoties.
Ik hoop dat ik in de volgende sessie met jou, nog meer aanwijzingen krijg.
Met vriendelijke groeten,
Jose, 4-5-2024


De sessie heeft echt bijgedragen aan hoe ik me voel, naar mijzelf kijk en de ander, en dat ik mijn simpelweg sterker voel dan voorheen.
Ik probeer sindsdien bewuster te zijn van mijn gevoelens gedurende de dag.
Wat opvalt, is dat ik steeds meer verbonden blijf met mijn eigen intuïtie en gevoel, waardoor ik zonder schuldgevoel of het gevoel van tekortschieten keuzes kan maken die belangrijk zijn voor mij.
Nog dank voor je sessie! Magisch hoor 😀

L., 4-5-2024


Ik vond het leuk jou te ontmoeten. Ik voel me goed. De eerste twee dagen na de sessie wel wat moe. Daarna meer energie en voel me positiever! Je zult me binnenkort wel een keertje terug zien.
Groet,
Dimphy, 4-5-2024


Hi,
Het gaat goed met Mels, hij is weer veel beter in balans en staat meer in zijn kracht. Heel erg fijn om te zien.
Dankjewel!

Fransje, 4-5-2024


Was een bijzondere sessie en heb een heldere geest voor terug gekregen.
Ben je dankbaar dat je mij hierin begeleid.
Er komt langzaam maar zeker weer wat helderheid op mijn "levenspad"!
Ik ga je zeker weer een volgende sessie boeken...en wel heel snel!

Lucie, 3-5-2024


Het gaat goed. Het heeft me veel meer rust gegeven. Ervaar wel nog wat vermoeidheid, maar ik neem de tijd. Ben super dankbaar en heel positief over de behandeling.

Femke, 3-5-2024


Het gaat hartstikke goed met me. Voel me goed en energiek! Ben nu bezig in mijn mantra's aan te passen zodat ik ook creëer wat ik wil creëren.
Het resultaat hiervan, hoor je volgende maand van me.
Fijne middag!

Suzanne, 3-5-2024


Het gaat goed! Ik merk echt goed verschil.
Ben er ook bewust mee bezig geweest.
Ik merk dat ik meer bewust ben en probeer dingen meer los te laten dat is erg fijn!

Jill, 3-5-2024


Hi Maureen,

Bedankt voor de sessie!
Vond de sessie echt onwijs fijn. Was later die dag in de supermarkt en liep (in tegenstelling tot normaal) heel erg rustig langs alle schappen. Normaal gesproken raak ik snel overprikkeld in de supermarkt. Heb die nacht veel geslapen, zó ontspannen was mijn lichaam.
Ga in ieder geval later deze week even een vervolgsessie inplannen. 😊

Laura, 3-5-2024


Hoi Maureen,
Het was fijn je te ontmoeten. Ik moet zeggen dat ik na onze sessie veel verschil merk. Je tips gebruik ik ook veel en die werken goed. Thanx daarvoor!
Hopelijk vergaat het jou goed en we zien elkaar vast binnenkort weer een keer.
Fijne avond.

Mark, 2-5-2024


Hi Maureen,
Ik merk dat ik meer open sta, zit lekkerder in m'n vel. Kon de sessie erg waarderen.

Linda, 2-5-2024


Ik moet zeggen dat ik nog bewuster ben gaan worden van mijn handelen en echt probeer te voelen wat goed voor mij is. Ben erg blij dat ik volgende week weer een energetische healing krijg; kijk er erg naar uit!

Selma, 2-5-2024


Ik voel me echt super na onze sessie. Ik voel een bepaalde rust. Sta weer beter in contact met mijn gevoel. En ik voel mij minder gehaast. Bedankt voor de sessie !
Nu op naar de volgende sessie! :-)

Debbie, 1-5-2024


ontspannen open sfeer , geeft de behandeling die nodig is voor jou op dat moment met goede uitleg wat en waarom ze dingen doet.
voelde mij lichter en ontspannen na de behandeling

Chris, 1-5-2024


Ik had geen idee wat ik kon verwachten. Maureen had alle aandacht en vroeg het een en ander over mij achtergrond.
Toen ik eenmaal thuis was had ik volop energie.!

Birthe, 1-5-2024


Yvonne - ongeveer een maand geleden

Fijne warme ontvangst. Duidelijke heldere begeleiding.

Kelsey, 30-4-2024


Heel erg fijn en heeft zeker geholpen 

Bjorn, 28-4-2024

    

Dank je wel Maureen, het was een fijne ervaring. Ik kom vast nog n keer terug bij je! 

Paula, 28-4-2024

    

Hi Maureen, Dankzij de sessie ben ik meer helder in mijn hoofd, dank daarvoor! Heb al iemand naar jou door verwezen 😊 Graag plan ik nog een keer een afspraak in. 

E., 28-4-2024

    

Een hele fijne sessie. Maureen is een fijn mens, die goed mensen inschat, snel en recht door zee is en naar een doel werkt. Het heeft mij stàppen vooruit geholpen! Een 9,5 Maureen (parkeren voor de deur is wat moeilijker, ivm wegopbreking, anders een 10 😉). 

Natasja, 27-4-2024

    

Het heeft me nieuwe inzichten gebracht en ik heb advies gekregen om nieuw stappen te zetten.

Varsha, 24-4-2024

    

Maureen is open, geeft je een fijn gevoel en persoonlijke aandacht. En ze geeft duidelijk aan wat je kunt verwachten van de sessie. Ik vond het heel prettig en heb het gevoel dat het echt wel heeft gewerkt voor me. 
Heb de energetische healing gedaan. 

Marielle, 24-4-2024

    

Fijne behandeling! 

Esther, 24-4-2024

"Beste Maureen,

Ik vond het een heel ontspannen behandeling. Met weinig ‘druk’ veel resultaat van dieper voelen. En goede tips gekregen om de komende tijd uit te proberen. Dit alles voor betere balans tussen lichaam en geest.

Dank je wel."

Marieke, 23-4-2024


"Een hele fijne sessie gehad! Maureen past de behandeling écht persoonlijk op je aan."

Lindsey, 23-4-2024


"Ik heb het als heel fijn ervaren. Er gebeurd veel tijdens een healing. Ik voelde niet meteen iets maar merk wel dat er veel in gang is gezet. Op naar de tweede afspraak!"

Selam, 23-4-2024


"Een geweldige ervaring die iedere persoon minimaal 1x in zijn/ haar leven zou moeten ervaren als je het mij vraagt:) Maureen is erg vriendelijk en legt alles erg goed uit! Het zijn lessen die je je hele leven gaan helpen. Geef jezelf de kans om je eigen lichaam en geest beter te begrijpen. Voor mijzelf was het de eerste keer maar zeker niet de laatste!"

Bram, 22-4-2024


"Dank je wel Maureen voor de Reiki behandeling. Weer stapjes voorwaarts. groetjes Ria."

Ria, 18-4-2024

"Maureen is echt een topvrouw! Bedankt weer🍀"

Rachel, 18-4-2024


"Wat een bijzondere ervaring. Maureen is een warme vrouw. Fijn om erkenning te voelen voor zaken die eerder onbelicht bleven. De juiste snaren zijn geraakt."

Debbie, 18-4-2024


"Ik heb een mooie energetische healing bij Maureen gedaan. Voel me nog steeds erg ontspannen. Gaat de komende dagen goed komen: heb er vertrouwen in.

Liefs, M"

M, 17-4-2024


"Ik had een zielslezing op afstand, heel bijzonder hoe Maureen helder de boodschap kan verwoorden en brengen. Ik vond het een fijne ervaring en merkte later ook echt een verschil. Ik voelde mezelf rustiger en zelfverzekerder. Ik heb voor mezelf antwoorden gekregen op bepaalde gedachten/situaties. Dankjewel en tot snel weer!​"

Tamara, 17-4-2024


"Bijzondere ervaring en werkt ontspannend. Ga het nog een vervolg geven!"

Marjolijn, 17-4-2024


"Ervaarde het als erg prettig. Voelde dat ze goed wist wat er nodig was voor mij als persoon. Tijdens de behandeling stelde ze, door haar rustige stem en handelingen, me gerust .En dat was wel nodig want ik had best heftige reacties.Na afloop en toen ik onderweg naar huis was, was ik stil en vol verbazing, mezelf afvragend wat is er nu precies gebeurd met me. Zelfs nu ben ik er stil van! Ik voel dat er iets veranderd is in me, dat is zeker. Dank je wel!"

Edith, 16-4-2024


"Bijzondere maar hele fijne ervaring, ik kom zeker nog eens terug."

Sandy, 16-4-2024


"Ik vond het heel goed. Ik ben nieuwsgierig voor de 2de afspraak. Groetjes,Mina"

Mina, 15-4-2024


"Een heel fijn bezoek, een bijzondere ervaring en handvatten gekregen waarmee ik aan de slag mag."

Chiara, 15-4-2024


"Ook deze keer weer een hele fijne energetische healing gehad EN een verhelderend gesprek, waarmee ik aan de slag ga. Bedankt!"

Suzanne, 14-4-2024


"Was weer een verlichtende sessie...dankjewel."

Lucie, 13-4-2024


"Ik ben zo dankbaar voor de stappen vooruit waarin Maureen me gefaciliteerd heeft. Ze heeft me inzichten gegeven, even een duwtje in de rug, deuren geopend en anderen gesloten als die klaar waren. Dankzij haar ben ik weer sprongen vooruit en erg dankbaar voor!"

M., 12-4-2024


"Prettige ervaring. Ik voel me rustiger en prettiger. Ik wil zeker nog een keer terug komen."

Inge, 12-4-2024


"Prettig, oprecht en ontspannen. Nieuwe inzichten verkregen die even mogen landen en waar ik vervolgens iets mee ga doen. Dankjewel."

Emmy, 12-4-2024


"Een erg fijne sessie Maureen! Dank voor de helderheid en rust."

Carla, 12-4-2024


"Het was een fijne, rustgevende ervaring, met veel helderheid."

Sandra, 12-4-2024


"Fijne warme ontvangst. Duidelijke heldere begeleiding."

Kelsey, 11-4-2024


"Het was voor mij de eerste keer.Ik voel me er erg fijn bij.Dankjewel voor deze ervaring.Voor herhaling vatbaar."

Ellie, 11-4-2024


"Opnieuw een erg fijne energetische healing bij Maureen gehad, waarin ze me heeft begeleid door persoonlijke stukken die me belemmeren om in vertrouwen te kunnen leven. Dit doet ze op een hele persoonlijke en kundige wijze."

Laerke, 9-4-2024


"Wat een ervaring en inzichten kreeg ik! Warm ontvangen en de hypnosessie was een hele ervaring die erg mooi was en inzichten gaf. Hele fijne begeleiding."

Emmy, 7-4-2024


"Ik vond het heel bijzonder. Verhelderend en ook fijn. Komt zeker goed. Zin in nog 1 of 2 sessies."

H. 5-4-2024


"Heel erg fijne sessie gehad. Gaf me rust, inzicht en diepe ontspanning. Fijn Maureen, je ontmoet te hebben."

Tina, 5-4-2024


"De sessie gaf me rust, erkenning en hoop. Allemaal heel positief dus. Dank je wel Maureen, voor de fijne ontmoeting!"

José, 3-4-2024


"Fijn gesprek gehad en alles voelde goed. Behandeling was positieve ervaring."

Bianca, 3-4-2024


"Ik sta er zelf nog een beetje van te kijken hoe mooi dit was!Fijne ruimte ook, alleenmaar positief.Voel me nu ook heel relaxed, opgeruimd maar wel moe! Dus lekker rustig aan doen vandaag, en veel water drinken. Bedankt ik kom zeker terug!"

Rachel, 2-4-2024


"Ik vond de sessie bij jou erg goed. Je legde direct de vinger op de zere plek(ken) en gaf me praktisch advies waar ik zelf mee aan de slag kon. Het heeft me al veel inzichten gegeven en ik merk dat het al een voorzichtige shift in mijn realiteit in beweging zet. Dank je wel!"

Marloes, 1-4-2024


"Mijn kennismaking met Acces Joy en Maureen als positief ervaren. De reiki behandeling was ontspannend en ik hoop dat de spanning in mijn hoofd wat minder wordt."

Nelly, 31-3-2024


"Ik voelde me zo ontspannen, zo fijn om die rust te voelen."

Marianne, 30-3-2024


"Het gaat nu goed met mij. Ik voel dat ik iig beter over mijn gevoel kan praten zonder geëmotioneerd te raken. Dat is al een hele opluchting sinds de sessie. Ik kijk uit naar onze volgende sessie."

Irma, 30-3-2024


"Een hele fijne ervaring, met inzichten. Goede begeleiding, een aanrader."

E., 30-3-2024


"Ben nu 3x bij Maureen geweest voor een energetische healing en voel me "lichter" en rustiger in mijn hoofd en heb/krijg meer energie. Merk een groot verschil van mezelf van voor en na deze healings. Zie je binnenkort weer."

Suzanne, 29-3-2024


"een buitengewone ontmoeting met een zeer warme, vriendelijke en toegankelijke vrouw. Haar aanwezigheid zorgde ervoor dat ik me volledig op mijn gemak voelde, waardoor ik in staat was om me volledig open te stellen en alles uit de sessie te halen. Maureen weet echt waar ze het over heeft en mee bezig is. Ik kom zeker terug."

Lorraine, 28-3-2024


"Het was een heerlijke behandeling. Voelde mij erg op mijn gemak. Zeker voor herhaling vatbaar."

Tanja, 26-3-2024


"Bedankt voor de fijne sessie. Het geeft veel duidelijkheid en je straalt zacht vertrouwen uit."

Ingrid, 26-3-2024


"Ik had al jarenlang hoofdpijn. Maureen heeft dat in 2 sessies verholpen. Bleek dat ik een verstopping in mijn nekmerediaan had. Ik ben zo blij! Dank je wel Maureen"

Melissa, 25-3-2024


"Voel me weer een stuk “lichter" en beter na de sessie. Voelde weer goed! Dank je Maureen"

Suzanne, 22-3-2024


"Zeer prettige ontvangst. En ik vond de healing erg fijn. Voelde mij gelijk op mijn gemak bij Maureen. Ik kom zeker nog een keer terug."

Monica, 20-3-2024


"De ontvangst van Maureen was al heel prettig, en ze stelde mij op mijn gemak. Even een klein gesprekje. Wist niet wat ik kon verwachten van de energetische healing. Maar heb deze healing als zeer prettig ervaren.
Maureen is een heel fijn en warm persoon. Zeker een aanrader. En ik kom zeker nog een keer terug."

M. 20-3-2024


"Fijne ervaring. Maureen biedt je ruimte om dingen te begrijpen. Over drie weken mag ik weer bij Maureen langskomen."

Irma, 20-3-2024


"De kracht van energie is ongekend en het is waanzinnig om dat onder de liefdevolle en professionele begeleiding van Maureen te mogen ervaren. De energetische healing heeft veel in mijn lichaam en geest los gemaakt waardoor ik diepe nieuwe inzichten heb gekregen. Hierdoor heb ik veel kunnen helen en heb ik bovendien hernieuwde kracht gevonden daar naar te handelen. Al met al een ongekend mooi geschenk wat ik iedereen gun."

Suzanne, 18-3-2024


"Maureen is een hele lieve vrouw, die altijd voor anderen klaarstaat, liefdevol is en geduldig. Zij staat altijd voor mij klaar met begrip en geduld, waarmee ik heel blij ben. Ze helpt me helen van m’n kindstukken, waardoor ik zelfverzekerder wordt, me beter voel en weer stevig op aarde kom. Dankbaar ben ik haar."

Marjolein, 16-3-2024


"Een hele bijzondere ervaring, ik voelde me na afloop volledig ontspannen en meer 'opgeruimd'. De ervaring laat zich wat moeilijk omschrijven, maar ik heb Maureen in ieder geval direct aan meer mensen aangeraden en zelf ook een nieuwe afspraak geboekt. Niet twijfelen, gewoon doen."

Hanneke, 16-3-2024


"Had nog nooit eerder een acces bar behandeling gedaan. Echt even een moment voor jezelf! Maureen weet de punten aan te halen in een kort gesprek wat voor mij van belang is en ging ermee aan de slag. Ben gister geweest, dus nog tekort geleden om te zeggen welke uitwerking het heeft. Voelde me heel ontspannen toen ik naar huis ging."

Miranda, 16-3-2024


"Het gaat goed met mij. Ik merk zeker verschil. Krijg steeds meer energie en meer rust in mijn hoofd. Ik zie je volgende week weer."

Suzanne, 13-3-2024


"Ze is heel duidelijk.En ze stelt je op je gemak.Druk je met je neus op de feiten, waar je mee aan de slag kan.Hele goeie ervaringen!!"

Marlies, 12-3-2024


"Een fijne kennismaking met het energetisch werk. De behandeling heeft mij meer ruimte in mijn hoofd en lijf gegeven🙏🏻"

Yvonne, 11-3-2024


"Hele fijne, leerzame & inspirerende sessie bij Maureen gehad!"

Laerke, 11-3-2024


"Maureen is een erg lieve dame die goed dingen aanvoelt. Ze heeft mij al de goede weg op geholpen in mijn herstel en meer acceptatie. Sinds ik bij haalt ben geweest heb ik meer rust en droom ik zelfs weer. Bedankt 🌹!"

Joyce, 9-3-2024


"Je voelt je bij Maureen meteen in een warm bad. Ze weet precies de kern te raken en vanuit daar de behandeling te starten. Ze weet blokkades te doorbreken en een helder inzicht te geven in je denken. Ik heb de behandeling als zeer prettig en ontspannen ervaren."

Petra, 8-3-2024


"Het was een hier prettige ervaring en goede adviezen tips die je krijgt, kom zeker keer terug."

Hendri, 5-3-2024


"Hoi Maureen, Het gaat goed, merk dat ik al veel rustiger ben en gelukkig weer naar mijn lichaam kan. Dankjewel daarvoor!"

Mayke, 5-3-2024


"Hi Maureen,Hartelijk dank! Ik heb een heerlijke sessie gehad en daarna ook heerlijk geslapen, eerste keer sinds jaren dat ik een hele nacht heb doorgeslapen !! Hoe nog beter!!!"

Esther, 4-3-2024


"Bedankt voor deze mooie sessie en de inzichten die het mij geeft, waarmee de wereld een beetje mooier wordt. Veel liefs!"

Sandra, 3-3-2024


"Lieve Maureen. Super bedankt voor de sessie. Ik heb zoveel nieuwe inzichten gekregen. Het is lang geleden dat ik me zo opgeruimd voel in mijn hoofd. Sommige dingen moeten nog even bezinken. Ik heb weer super veel zin in de toekomst.Dankjewel."

Puck, 3-3-2024


"Na de sessie, is mijn hoofd veel leger en heb ik veel op kunnen ruimen! Dank je wel Maureen."

Ilona, 2-3-3024


"Lieve Maureen, Nadat ik een sessie bij je heb gedaan, voelt het allemaal een stuk lichter en bij de dingen die er gebeuren sta ik open zonder oordeel. Mooi! Goede nachtrust, rustig lichaam, geen pijn. En dat is super!"

Anja, 29-2-2024

"Super fijne ervaring! Maureen neemt de tijd voor je en geeft handvaten mee waardoor voor mij e.e.a. inzichtelijk is geworden. Bedankt voor de fijne sessie Maureen!"

Sylvia, 26-2-2024


"Ik wil je bedanken voor de sessie vrijdag; ik voel zoveel meer rust en duidelijkheid, dankjewel daarvoor! Voor nu heel fijn weekend en tot snel weer 😀"

Mayke, 25-2-2024


"Het gaat goed met me! Ik heb de sessie als ontzettend prettig ervaren en als een eye opener. Ik merk dat ik mij lichter voel en weer een hernieuwde energie heb gevonden. Ook van mijn omgeving krijg ik de feedback: “ik zie dat je klaar bent om er weer voor te gaan'. Ik wil je dan ook zeker bedanken!"

Claudia, 25-2-2024


"Fijne behandeling, voelde me veel rustiger daarna en voelde heel veilig en vertrouwd"

Petra, 23-2-2024


"Heb weer een heerlijke ontspannen sessie ondergaan.. met als resultaat veel meer verlichting, helderheid en … liefde.Dankjewel Maureen! ❤️"

Lucie, 23-2-2024


'Vriendelijke ontvangst en goede uitleg, was voor mij de eerste keer. Kreeg er positive energie van."

Ria, 22-2-2024


"Wat een bijzondere sessie. Fijne zuivere energie. Werkt nog streds door. Dank je wel."

Brigitte, 22-2-2024


"Het was een hele fijne sessie waar ik heel dankbaar voor ben!"

Saskia, 21-2-2024


"Maureen is een fijne vrouw, waar ik me al snel op mijn gemak bij voelde. Na 3 sessies, kan ik zeggen dat ik me minder gehaast voel en minder eisen aan mezelf stel!"

Ilona, 20-2-2024


"Maureen is een aardige vrouw die alles goed en rustig uitlegt. Ik heb een super fijne ervaring gehad en ga zeker nog een terug."

Rachelle, 20-2-2024


"Maureen is een liefdevol, professioneel en zuiver begeleidster. Ik voelde me na 1 sessie meer geaard; opnieuw thuisgekomen bij mezelf. Mijn warrige hoofd was weer helder en wist welke richting ik moest kiezen. Ik kon weer eerlijk en trouw blijven aan mezelf en in mijn eigen kracht gaan staan. Een hele fijne diepgaande ervaring heb ik beleefd. Voor herhaling vatbaar."

Astrid, 20-2-2024


"Vandaag voor het eerst bij Maureen geweest, het was een fijne ervaring."

Charlotte, 19-2-2024


"Super fijne kennismaking met Reiki!"

Sytske, 18-2-2024


"Het was weer een heerlijke ervaring. Weer een stapje verder. Op naar de vlgde. Dank je wel Maureen"

Andrea, 18-2-2024


"Voor de eerste keer bij Maureen een energetische healing gehad.Was een hele bijzondere, fijne en nieuwe ervaring voor mij. Ik kijk uit naar de volgende keer."

Suzanne, 18-2-2024


"Ik merk dat ik meer dingen los kan laten, in de zin van; wat vandaag niet komt, komt morgen wel. Geeft zoveel meer rust. Dank je!"

Ilona., 17-2-2024


"Goedemorgen Maureen, Het gaat de goede kant op... voel me bevrijd van al mijn "gemaal" in mijn hoofd. Heb zeker resultaat in de positieve zin... krijg weer wat energie en vrolijkheid terug. Al met al blij."

Lucy, 17-2-2024


"Fijne ervaring. Ik merk dat ik vooral rustiger ben, minder de neiging heb om veel te denken."

Irene, 16-2-2024


"Het was de eerste keer dat ik een afspraak had met Maureen en het is me zeer goed bevallen. Ik was heel verbaasd over de behandeling en vond het heel fijn zeker voor herhaling vatbaar."

Mirella, 17-2-2024


"Heel bijzonder! In het begin moest ik even 'wennen', maar ik voelde me bij vertrek zo veel lichter, vrolijker en schoner! Dit was precies wat ik nodig had."

Maaike, 15-2-2024


"Hele fijne energetische healing ontvangen van Maureen. Meer rust in mijn lijf terug gekregen."

Mar., 15-2-2024


"Nogmaals heel erg bedankt voor de sessie. Ik merk zeker verschil. Meer rust in mijn lijf om bijvoorbeeld een boek te lezen. Ook minder behoefte om (veel) te snacken (om iets op te vullen, denk ik). Inmiddels is een vriendin ook erg nieuwsgierig geworden naar de healing en heeft inmiddels ook bij jou een sessie geboekt. Groetjes en wie weet tot ziens."

Marije, 15-2-2024


"Ontspannende ervaring. Heeft daadwerkelijk mijn hoofd leger gemaakt; ik heb het ervaren!"

Desiree, 15-2-2024


"Ik kreeg een soort rustig gevoel; was erg prettig! Ik hoef het niet te laten bezinken; boek snel weer een sessie!"

Margret, 15-2-2024


"Maureen legt de betekenisgeving heel helder uit. Voelde de spanning echt uit mijn lijf gaan. Zal hier de komende dagen nog meer profijt van hebben!"

Natasja, 15-2-2024


"Had geen idee wat te verwachten en heb het als erg bijzonder positief ervaren tijdens de behandeling. Ik zal er zeker profijt van hebben komende tijd, omdat dingen helderder zijn en anders aanvoelen. Ik heb het meegemaakt!"

Josephine, 14-2-2024


"Was weer een mooie warme en ontspannen sessie. Dankjewel."

Lucie, 14-2-2024


"Behandeling was rustgevend in mijn hoofd."

Vic, 12-2-2024


"Was zeker een hele mooie ervaring! De groetjes van ons allemaal en tot gauw! Het bevalt allemaal heel goed."

Henriette, 12-2-2024


"Ik ben er nog steeds vol van. Er stroomt iets door mijn lijf joh. Ik heb me nog nooit zo levendig gevoeld! Ik ben zo dankbaar dat ik deze sessie heb gedaan. Het is het mooiste kado dat je jezelf kunt geven!"

J., 11-2-2024


"Ben nog steeds onder de indruk, van je sessie, op een positieve manier."

Ilona, 10-2-2024


"Hele fijne ervaring van reiki gehad. Super vriendelijk en zeker nog een waard om terug te gaan."

Rachelle, 10-2-2024


"Elke sessie werd ik geraakt. Door mijn eigen gevoel, dat wat er gezien werd, de inzichten en de bijbehorende vorderingen."

A., 8-2-2024


"Maureen weet op een duidelijke wijze over te brengen wat er speelt en houdt op een prettige manier een spiegel voor wat helpt in de verdere behandeling."

Lieke, 8-2-2024


"Leuk jou gezien te hebben en dank voor de sessie.Na de afloop vooral de volgende dagen voelde ik tintelingen op de verschillende plekken alsof blokkades worden weggenomen. Gelukkig over het algemeen kan ik zeggen dat ik prima voel met veel licht en warmte ipv zwaarte met blokkades. Dank je wel voor de sessie dat veel licht gaf en dat ik verder kan gaan met alle vertrouwen dat vast goed komt.Dank je wel voor een laatste zetje."

Karin, 7-2-2024


"Ik vond de sessie erg fijn, het gaf me veel ruimte in mijn hoofd. Ik heb het gevoel dat dingen afgelopen week helderder waren voor mij. Ook de dingen die we besproken hadden heb ik mee genomen. Ik ga ook zeker een vervolg sessie boeken!"

Ellen, 7-2-2024


"Mijn belangrijkste inzicht: Dat ik mijn gevoel mag volgen en het ook klopt!Maureen geeft de rust en voor mij de bevestiging dat ik het goed voelde. Je gaf dat mij een stuk vertrouwen."

Suzanne, 7-2-2024


"Ik voel me erg goed; zit best in een behoorlijke stressvolle periode, maar voel me rustig en slaap goed dus dat is heel erg fijn. Heeft dus goed gedaan!Dank je wel.Tot volgende week weer!"

Nicky, 7-2-2024


"Hele fijne ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. Goede uitleg aan het begin en Maureen is ook super vriendelijk."

Rachelle, 6-2-2024


"Ik vind Maureen een heel fijn warm persoon. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Dat is de basis om 'iets' te bereiken met mensen, dus helemaal top!"

Sylvia, 6-2-2024


"Ik kan me niet herinneren wanneer ik me voor het laatst zo rustig en ontspannen heb gevoeld. Mijn hart voelt rustig en ik slaap veel beter."

Manon, 6-2-2024


"De energetische behandelingen van Maureen doet echt wonderen. Bij het losmaken van de blokkade kwamen ook emoties vrij. Het voelt alsof er een stuk oud zeer geheeld is. Dankjewel lieve Maureen. Ik kan het iedereen aanraden."

Angelique, 5-2-2024


"Maureen legt de betekenisgeving helder uit. Voelde de spanning uit mijn lijf gaan. Ben benieuwd hoe het de komende dagen gaat."

Natasja, 5-2-2024


"Je bent vaak bereikbaar en je geeft ook het gevoel dat je altijd klaarstaat."

K., 5-2-2024


"Ik heb hele fijne behandelingen gehad. Ik voelde me tijdens de behandelingen op mijn gemak en heb het gevoel gekregen dat er echt goed naar me geluisterd werd en je wilde helpen. Ik heb heel veel liefde gevoeld."

Chantal, 5-2-2024


"Waardevolle sessie. Ik voelde me welkom en veilig. Maureen is kundig en is zachtaardig. 

Zeker voor herhaling vatbaar."

Astrid vd L., 3-2-2024


"Een hele lieve vrouw die haar vak verstaat. Straalt rust uit en stelt je op je gemak.

Ik voelde gelijk heel veel rust. 

En het heeft mij geholpen.

Dankjewel x"

Leontine S., 3-2-2024


"Ik kwam thuis vol energie, mijn gedachten gestructureerd en gesterkt in mijn eigen kracht.
De behandelingen hebben er onder andere voor gezorgd dat ik meer tijd voor mezelf maak, dat ik bewuster kies, waarbij ik mijn hart volg en niet mijn altijd analyserende verstand."

Marieke, 4-2-2024


"De zachtheid en sprankelende energie van Maureen zet mijn eigen energie weer heerlijk terug op de fabrieksinstellingen, precies waar ik naar verlangde tijdens de behandelingen, eindelijk weer terug in mijn eigen energie en flow. Iets waar de enthousiaste dame een groot aandeel in heeft gehad. In alle rust kon ik mijn eigen pad lopen en kreeg ik ruimschoots handvaten en inzichten aangereikt om precies te kunnen doen waar ik goed in ben: stralend en vol lichtheid mijn leven leiden."

Suus, 4-2-2024


"Ik heb een hele fijne sessie gehad. Er is een last van mijn schouders gevallen door mijn bezoek aan Maureen. Echt een aanrader."

Serena v. E., 1-2-2024


"Fijne behandeling, in een mooie lichte ruimte"

Annemiek A., 1-2-2-24


"Ik voel me goed, en heb het idee dat mijn energie verbeterd is. En ik denk dat jouw behandeling daar zeker bij heeft geholpen!"

Jeannette, 31-1-2024


"Zo'n positieve fijne ervaring. Ik voel mij positiever qua energie. Alsof er een last van mij af is gevallen. Ik was hier echt aan toe! Dank je wel lieve Maureen.

S. vd B., 30-1-2024 


"Mooie ervaringen met heel goed resultaat.

3 behandelingen gehad en veel beter in mijn vel. Oude patronen kan ik makkelijk doorbreken waardoor er meer ruimte is gekomen en vooral heel veel rust in mijn hoofd wat ik niet ken door mijn ADHD en hoog gevoeligheid.

Zeer lieve vrouw en kundig in haar werk. Ze is straight to the point en weet zonder dat je iets vertelt waar het probleem zit.

Vakkundig en vooral begripvol.

Dank je wel Maureen"

Jolanda v. G., 30-1-2024


"De energetische healing heeft mij geholpen met het oplossen/doorstromen van blokkerende (on)bewuste emoties. Hoe fijn, dankjewel Maureen 💜!"

Soraya vd B., 30-1-2024


"Wederom een heerlijke ervaring, een echte aanrader!"

Andrea van H., 30-1-2024


"Mijn eerste keer bij Maureen en een mooie ervaring!"

Lucie, 27-1-2024


"Hele prettige en ontspannen behandeling die erg goed voelt.
Maureen is vakkundig en vriendelijk.

Dank!"

J. van Nieken, 23-1-2024


"Heel fijn en aardig ontvangen. Ik kan zeggen dat het een hele verrassende ervaring was. Voor mij ondanks vervelende dingen die naar boven kwamen ging ik toch met een positief gevoel weg."

Maxie, 24-1-2024


"Hele fijne behandeling in een mooie ruimte en een vriendelijke en professionele behandelaar!"

Jeanette, 23-1-2024


"Weer lekkerder in mijn velletje en mooie dingen mogen zien."

Henriette, 23-1-2024


"Het gaat goed met me. Op dit moment heb ik het idee dat ik wat helderder zie hoe mijn patronen werken. Ik voelde me meteen ook al ontspannen en lichter. Ik merk dat ik zelf rustiger kan blijven bij bepaalde situaties en met name dat m’n keel niet meteen dichtschiet of er tranen komen. Ik ben ook erg benieuwd naar de volgende sessie."

Groet,

Suzanne vd B., 22-1-2024


"Een goede ervaring!"

Ivonne S., 21-1-2024


"Hele fijn behandeling Je kunt niets verbergen, want ze weet het meteen.Dat is fijn want zo heb je een open communicatie waardoor de problemen waar je niet over durft te praten zichtbaar worden en opgelost kunnen worden Heel erg bedankt ❤️."

Jolanda v. G.,  21-1-2024


"Super ervaring!"

Ilona, 18-1-2024


"Heb de energetische healing als prettig ervaren! Voelde me daarna erg zen. Merk de eerste dagen duidelijk verschil."

Jessica, 14-1-2024


"Maureen is een vakvrouw, duidelijk en toch empatisch zonder noncense. Goede behandeling. Veel in beweging gezet."

Nicky A., 14-1-2024


"Ik ken Maureen nu ongeveer 3 maanden en wat een positief verschil! 😃Ik heb nu een aantal sessies gehad en merk zowel lichamelijk als mentaal veel verlichting van klachten die ik had. Daarnaast heb ik ook al veel tips en advies meegekregen van Maureen! 💙

J, 13-1-2024


"Fijne ontvangst, warm welkom. Maureen is een fijne, warme vrouw die zonder veel te vragen, veel bij je los weet te maken. Prettige ervaring."

Lisanne, 13-1-2024


"Fijne ontspannende behandeling"

Jolanda, 8-01-2024


"Erg vriendelijk, goed ontvangst, zeker aanrader."

Maurice, 7-01-2024


"Een hele bijzondere en fijne ervaring. Ze wist heel goed waar ze over vertelde en had een fijne energie. Ik heb het gevoel dat de behandeling echt wat gedaan heeft. Nu nog de tips die ik heb meegekregen verder toepassen. Zeker een aanrader."

Marthe, 4-01-2024


"Wat een fijne sessie heb ik bij Maureen mogen ervaren. Heel adequaat en doeltreffend in gesprek en een behandeling die me weer wat lichter maakte; dank je wel!"

Monique N., 27-12-2023 


"Ik vond het een heel bijzondere ervaring. Ik weet al door yoga ervaring dat loslaten en ademen ontspanning geeft, maar dat ook zachte aanraking op de juiste plaatsen ontspanning geeft was voor mij volkomen nieuw. Ik ben dan ook heel benieuwd hoe ik het de komende dagen ga ervaren. Dank je wel."

Alie, 27-12-2023


"Mooie positieve ervaring met wat voor mij iets wat nog heel onbekend was. Fijne hartelijke vrouw met aandacht."

Gonneke, 22-12-2023


"Een wereld voor me open zo'n mooie sessie gehad met een lach en een traan .. Ik kan het allemaal goed plaatsen en voel verlichting... Zo fijn."

Henriette, 21 dec. 2023


"Prettige ervaring, geen wollige taal, lekker direct en een hele goede behandeling gehad. Ik ben er echt van opgeknapt."

Nicky A., 22 dec. 2023


"Was an amazing experience definitely recommend! Dankjewel Maureen x"

Rosie - 23 dec. 2023


"De energetische facelift was voor mij iets nieuws om te proberen en ik was benieuwd naar wat het inhield. Het lukte Maureen me te laten stoppen met nadenken en alleen maar te ontspannen en genieten. De behandeling was heerlijk."

Marleen, 24 dec. 2023


"Intens, warm en bijzonder, dat is een behandeling bij Maureen. Het geeft inzicht, helderheid en antwoorden op vragen waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Maureen is niet voor niets op mijn pad gekomen 💚."

Maartje, 20 dec. 2023


"Eerste Access Bars ervaring en direct weer geboekt. Maureen wist veel los te krijgen tijdens de sessie en ik kijk al uit naar de volgende keer!"

Laura, 19 dec. 2023


"Super fijne behandeling gehad. Erg rustgevend en ontspannend. Ik ga zeker nog terug!"

Melissa, 18 dec. 2023


"Ik wist niet goed wat ik er van kon verwachten maar het was heel fijn. Ik voelde me totaal ontspannen en rustiger toen ik klaar was. Ik ga zeker nog een sessie boeken."

Laura, 16 dec. 2023


"Hoi Maureen, ik vond de Access Bars een fijne ervaring. Voor me gevoel slaap ik rustiger en is me hoofd een stukje leeg. Ik zou heel graag nog 1 afspraak bij je willen maken volgende week."

Linda, 14 dec. 2023


"Deze keer was ik met mijn zoon van 6 jaar bij Maureen. Hele fijne en mooie behandeling. Bedankt!!!"

Carlijn, 13 dec. 2023


"Het was een prettige ervaring. Marleen weet wat ze doet om je op energetisch niveau te ondersteunen."

Claudia, 11 dec. 2023


"Zodra ik bij Maureen binnen stap en haar stem hoor, begint voor mij al de ontspanning. Heb zelf nu tweemaal de Access Bars gedaan en voel me een stuk meer geaard. Het is magisch wat er gebeurd tijdens en na deze behandeling. Maureen neemt alle tijd voor je en is een bijzonder lief en warm persoon. Ook haar meditaties helpen me enorm om mijn rust te vinden. Dankbaar ben ik voor deze mooie momenten en inzichten dankzij Maureen."

Suus, 9 dec. 2023


"Ik ben dankbaar dat ik twee sessies bij Maureen heb gevolgd. Ze geeft je haar volle aandacht en legt heel goed uit. Met humor, confrontatie, heel veel ruimte en zonder oordeel geeft ze haar sessies. Dankjewel Maureen voor alle empowerment!"

Marianne, 8-12-2023


"Wat een bijzondere en mooie ervaring was de behandeling van Maureen. Er zijn rake dingen gezegd, de energie stroomde. Ik voel me rustiger en meer in balans. Zeker voor herhaling vatbaar!"

Maartje vd A., 8 dec. 2023


"Het gaat goed! Ik merk dat mijn buik een stuk rustiger is. Ik heb ook direct actie ondernomen tav je adviezen. Nu slaap ik beter en ben ik in de avond meer ontspannen."

Danitsja v. U., 8 dec. 2023


"Het gaat goed met me, ik voel me rustig(er) en meer in balans, meer geaard. Heel fijn! Ik heb een nieuwe behandeling ingepland."

Maartje, 8 dec. 2023


"Ik ervaar wel echt veel meer rust in mezelf en dat is heerlijk. Oorsuizen waren minder de eerste dagen, daar zit beweging in."

Femke B., 8 dec. 2023


"Hoi Maureen,

Dank voor de sessie van mijn dochter. Ivana zei meteen bij de auto dat was heel erg fijn! Dus dat is mooi. We komen in het nieuwe jaar vast nog wel een keertje terug. 

Fijne feestdagen alvast en een mooi, gelukkig en gezond 2024!"

Groetjes, Linda, ma. 10 dec. 2023


"Hallo Maureen,

Ik heb a.s. donderdag weer een afspraak bij je gepland. Vond het een fijne en ontspannende behandeling.

Zie je donderdag."

Gr. Lianne M., 5 dec. 2023


"Hoi maureen,

Ik ondervind dat ik dingen waar ik me druk om maakte, meer langs me neer leg, dus gaat wel beter.

Gr, Miranda, 2 dec.


"Mijn kleinzoon behandeling gehad van access bars, voelt relaxt 😁."

Rita, 23 nov. 2023


"Nu voor een tweede keer bij Maureen geweest. Hele fijne sfeer, heldere uitleg en goede resultaten. Veel ruimte gecreëerd, een echte aanrader dus. Dank je wel Maureen en tot snel!"

Jiska, 22 nov. 2023


"Hey Maureen,

Dank. Ik wil contact met je opnemen voor een nieuwe afspraak, wellicht deze week mocht het nog mogelijk zijn en anders een week later. Er is erg veel bijzonders gebeurd sinds de sessie zaterdag eigenlijk maar ik voel me goed, echt hartstikke bedankt. En hopelijk tot snel. Fijn weekend nog gewenst.

Groetjes"

Linda, 18 nov. 2023


"Hi Maureen,

Ik ben een brok energie, positiviteit en rust. Het is echt een heel erg groot verschil hoe ik nu in mijn vel zit sinds de Energetische Healing van jou. Ik heb zelfs meteen acces bars geboekt zodat ik dat ook een keer kan ervaren. Die afspraak staat vandaag om 15.30, dus tot straks!

Groet,"

Amanda, 17 nov. 2023


"Hi Maureen,

Er is veel veranderd, sinds de sessie. Mijn beeld van mijzelf, mijn partner, de onderlinge verhoudingen, het is allemaal veranderd. Ik ben meer mijzelf, er is van alles van me afgevallen. In onze relatie betekende het echt een wedergeboorte, het oude kón gewoon niet langer blijven bestaan en toen we dat loslieten kon er een nieuwe manier van met elkaar samenzijn geboren worden. Heel intens en heel mooi. Ook ten opzichte van ons gezamelijk project zijn we veranderd. Er is al veel moois gebeurt en het is nog in volle gang. Het vraagt van mij om te gaan staan, om mijn plek in te nemen. Dat vind ik ook nog wel spannend.

Kortom, ik ben volop lerend. Dank voor jouw wederom prachtige impuls in dat proces. Je bent een engel op mijn pad!

Hartelijke groet"

Rosa van O., 25 okt. 2023


"Hallo Maureen,

Kort na de sessie heb ik een luisterboek via de bieb besteld over iets waar ik al langer over wilde lezen en heb ik het vertrouwen dat ik het kan en ik ga er mee aan de slag. Dus daar ben ik heel blij mee.

Dankjewel,

Met vriendelijke groeten,"

Maritha Boone, 20 okt. 2023

"Ik heb nu enkele Bars sessies gehad bij Maureen, een hele lieve vrouw waar ik meteen een klik mee had. De sessies hebben mij al veel gebracht en veel verlichting gegeven van mentale en lichamelijke klachten die ik de laatste jaren heb. Echt een aanrader dus!! Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet!"

Joycelin v. U., 25 nov. 2023


"Wat was het een super fijne behandeling. Zo bijzonder wat Maureen allemaal kan en de inzichten die ze krijgt. Ik kom zeker terug."

Carlijn v. E., 19 nov. 2023


"Ik had een Access Bars behandeling gehad, heel fijn was het. Dankjewel Maureen. Ik kom zeker weer terug."

Rita de C., 16 nov. 2023


"Super hartelijk en vriendelijk ontvangen, goede uitleg en passende behandeling met direct resultaat. Lichamelijke klachten tgv disbalans waren daarna zo goed als verdwenen!"

Femke B., 10 nov. 2023


"Gelijk een warm welkom. Een prettige maar intense ervaring."

Lisanne D., 23 okt. 2023


"Super fijn! Er werd ruim de tijd genomen en ik ging lichter weg. Het was bijzonder en een aanrader."

Amy H., 14 okt. 2023


"Fijne behandeling!"

Mabel M., 14 okt. 2023


"Fijne en warme sfeer. Goede uitleg, neemt de tijd. Zeer toegankelijk, bekwaam en vriendelijk. Een aanrader."

Kunie K., 13 okt. 2023


"Vanmiddag bij Maureen een super fijne Access Bars behandeling gehad. Maureen heeft een warme, toegankelijke uitstraling. Ik voelde mij meteen op m’n gemak. Ontspannen en met een “opgeruimd” gevoel ging ik weer naar huis. Ik kan het iedereen aanraden!"

Danielle, 27 nov. 2023


"Sinds enige jaren kom ik Maureen. Niet alleen kom ik bij Maureen altijd met een ontspannen en opgeruimd hoofd vandaan, ook heeft zij bijgedragen aan een stuk zelf bewustzijn en het meer inzichtelijk krijgen van mijn eigen energie.
De helende sessies hebben mij rust en meer inzicht gegeven in de koers van mijn leven zonder daarbij zweverig te zijn.
Met een mooi stuk ontplooiing van mijn eigen kwaliteiten als gevolg.
Maureen is voor mij een mooi mens met de juiste intenties om mensen vooruit te helpen ❤️"

Marjan de W., 24 nov. 2023


"Een hele fijne energetische healing gehad, zo bijzonder hoe je jezelf voelt tijdens en na de behandeling. Hele lieve vrouw die weet wat ze doet, ze heeft tenslotte ook al 17 jaar ervaring. Dank je wel Maureen voor deze ervaring."

Ilona G., 20 nov. 2023


"Een hele fijne eerste ervaring gehad bij Maureen, ik kijk erg uit naar onze volgende afspraak!"

Yvonne van D.


"Geweldige ervaringen"

Hans van S.,, 9 nov. 2023


"Maureen is erg vriendelijk en voelde me meteen op mijn gemak voor mijn energetische healing. Heerlijk ontspannen. Bijzonder wat je voelt in je lichaam, van tintelingen tot warm en koud."

Daphne van W.


"Maureen geeft je een behandeling vanuit haar ❤️ Je voelt je gelijk een anders mens!"

Karin B.


"Mooi en super dank je wel! Het was een hele fijne sessie en wat heeft er veel mogen gebeuren. Ben erg benieuwd hoe het verder uit gaat werken.
Dank!"

"Maureen is een echte vakvrouw. Ze weet waar ze het over heeft. Ik heb erg genoten van haar sessies. Heb een Energetic facelift en bars sessies bij haar gehad. En hoe wordt het nog beter dan dit?"


"Gisteren de Access Bars sessie gehad. Een zeer waardevolle bijdrage als opvolging van de Facelift sessies. Ik kreeg er uitgebreide tips over de waardevolle tools, zoals de vragen & Clearings. Het zette me volledig in mijn creatiestand. Bedankt Maureen."

"Hoi Maureen,

Dank voor jouw sessie. Er gebeurde sindsdien zoveel positiefs, dat ik niet precies kan duiden hoe het precies heeft bijgedragen, maar dat maakt voor mij niet uit. Het was een fijne sessie!

Dank en groet,

Jamaica d. H."


"Goedemorgen Maureen,

Gaat goed. Ik denk dat er een angst is, die ik nu meer heb losgelaten.

Groet L."


"Hoi Maureen,

Het gaat wel prima hoor.Momenteel ben ik bezig om een kamer in huis in te richten voor ontspanning en waar ik mijn oefeningen/yoga voortaan kan doen (ipv in de woonkamer). Dit doet mij wel goed, een fijne rustige plek daarvoor creëren. Goed hè?

Groet en een fijne dag,

L."


Hallo Maureen,

Voor mijn gevoel ben ik rustiger in mijn hoofd; dat is fijn

Groeten, D.


"Hoi,

Met mij gaat het goed en ik merkte wel dat er best wat negatieve energie was weggegaan.

Groet, S."


"Het was fijn om eindelijk weer eens helemaal relaxt te zijn geweest. Zonder verdere gedachten."

S.


"Hallo Maureen,

Het was weer heel fijn om bij jou te zijn geweest.
Mijn hoofd heeft nu meer rust.

Ga zeker weer een vervolg sessie bij je boeken."

Karin


"Ik geloof dat er zich al veranderingen aandienen in mijn leven (2e dag na de sessie). Ben benieuwd hoe nog beter? Bedankt voor je aanwezigheid en liefdevolle begeleiding. Ik kom graag bij je terug om nog meer te leren."


"Wauw, Maureen, 1000 maal dank voor de prachtige sessie. Ik heb zelden zoveel van mezelf mogen ontvangen en diepe dingen losgelaten. En hoe wordt het nog beter dan dit? De helderheid en efficientie waarmee je bent en werkt is een zegen voorbij
woorden. Echt te gek! Bedankt!!!"


"Heel erg fijn! Maureen nam ruim de tijd en voor mijn eerste ervaring met dit was het heel mooi en positief."


"Superfijne behandeling gehad, voelde me letterlijk 10 kg lichter. Heel fijne adviezen gehad waar ik mee verder kon. Ik heb meteen een vervolgafspraak gemaakt"


"Het was een prettige ontvangst, voelde me zeer welkom."


"Gelijk een warm welkom en een goed gevoel. Met veel om over na te denken weer naar huis gegaan. Ondanks dat een fijne ervaring.


"Heilzaam😇🙏"


"Ik vond het erg fijn en bijzonder en het maakte van alles wat ik in het verleden heb geleerd wakker. Heel hartelijk dank


"Wil je nogmaals bedanken voor je fijne behandeling en vriendelijkheid."


“Op dezelfde dag van de sessie heb ik weinig gemerkt. Maar volgende ochtend was mijn kwetspijn weg. Heel raar. Ik kon de hele wereld aan!! De kwetspijn is beetje terug gekomen, maar ben wel beetje bij beetje vooruit gegaan.

Gr Miranda”


"Hoi Maureen,
Ik merk dat ik na je behandeling innerlijk rustiger ben, minder zin heb in sigaretten. Lang geleden dat ik mij zo rustig voelde en dat ik kon ontspannen. Heb zelfs weer een boek uitgelezen, wat ik lang niet heb kunnen doen.

Groetjes, Karin"


"Hoi Maureen,

Is het normaal dat ik me na de sessie innerlijk zo rustig voel ( wat erg welkom is) :-) ?"


"Hoi Maureen,

Een week na de sessie merk ik absoluut nog steeds verschil!

Ik voel me lichter, vrolijker en geniet meer van mijn zwangerschap. Ik weet niet helemaal hoe het werkt maar dit is echt precies wat ik nodig had. Nogmaals bedankt!

Mvg,

A.v.G"


"Hi Maureen,

Ik merk wel zeker verschil. Ik ben minder hooggespannen savonds. Als ik moe ben nu, dan ga ik naar bed. Merk dat mijn hoofd veel minder "overprikkeld en vol" is.

Ben veel veel minder over de top.

Vriendelijke groet!:

Marianne


"Hallo Maureen,

Ik ben sinds de sessie redelijk ontspannen geweest, was fijn! Hoofd was rustiger

Wellicht kom ik nog bij je :-).

Dank!

Warme groet M

"Deze week heb ik een hele fijne Access Bars behandeling ontvangen van Maureen van Access Joy. Ik heb al eerder een behandeling gekregen bij twee andere personen, maar deze keer bij haar was erg bijzonder. Ik voelde het meteen stromen en kreeg overal tintelingen in mijn lichaam. Ik kwam tijdens de sessie tot diepe rust en kon me volledig ontspannen. Toen de behandeling klaar was, voelde ik me helder en licht. Alle stress en moeheid was uit mijn lijf. Maureen heeft me ook nog persoonlijke tips gegeven voor de rest van de dag. Deze Access Bars behandeling was heel speciaal en echt anders dan bij anderen. Maureen heeft gouden handen waarmee ze super goed aanvoelt wat je nodig hebt!"



"Maureen straalt rust uit, sessie was pure ontspanning. Een cadeau voor lichaam en geest."



"Een hele fijne sessie met Maureen. In het gesprek vooraf ontstond al veel verheldering over zaken die mijn leven beïnvloeden. Tijdens en na de sessie ervoer ik licht, rust en helderheid."



"1) Hele fijne lichte/zonnige ruimte

2) Hartelijke en liefdevolle ontvangst

3) Intuïtieve behandeling

4) Zeer ontspannend

5) Benieuwd wat er nog naar boven gaat komen"



"Hoi Maureen,
Ik heb de sessie als fijn ervaren, voelde ook echt heel wonderlijk aan wat ik ook al aangaf gelijk.
Ik boek graag weer een nieuwe sessie.
Hoor graag van je.
Fijn weekend.
Groetjes"



"Dank voor de sessie. De ervaring was een warm, liefdevol onthaal bij jou."



"Hoi lieve Maureen,
De sessie was heel bijzonder! Ik voelde de energie heel erg stromen, vooral door mijn gebroken arm. Gaandeweg voelde ik de blokkades in mijn arm minderen. Na de sessie leek het alsof ik mijn arm al iets meer kon strekken. Heel fijn en bijzonder! Lieve Maureen, super bedankt voor dit mooie cadeau! Ik ben heel blij met de sessie. Dankjewel!"

'Hoi maureen,

ik vond de sessie een fijne ervaring. Voor mijn gevoel slaap ik rustiger en is mijn hoofd een stukje leger. Ik zou heel graag nog 1 afspraak bij je willen maken volgende week.

Mvg,

E.B.'


Hoi Maureen, leuk dat je nog even nagaat hoe het nu is! Ik ben de sessie open ingegaan en zo ook weer verlaten...ik heb het als prettig en rustgevend ervaren. En vond jou een heel fijn mens! Voel me nu ook opgelucht maar wel een beetje moe...ik ben ontzettend (positief) benieuwd wat er de komende periode zal komen....ik laat het gebeuren zoals het is...dank voor je hulp!!

Liefs S 💜


Lieve Maureen, dankbaar dat je in mijn leven bent gekomen! Je hebt me geholpen om steeds dichter bij mezelf te komen en te leven vanuit mijn essentie. Alle Liefde van mij voor jou <3 


'Na mijn eerste sessie heb ik lekker geslapen en heb tot nu toe minder last van duizelingen. Daar ben ik heel blij mee, nadat ik herstellende was van Corona. Dank je wel Maureen!

David'


'Hallo Maureen,
Moet zeggen dat ik na de sessie beter slaap en ook meer uitgerust ben. Ik hoop de komende weken hier nòg meer voordeel van te hebben!
Was leuk je te ontmoeten ❤️

M'


"Lieve Maureen,
Bedankt voor deze bijzonder mooie ervaring. Sinds de 1e behandeling al voel ik me opgelucht en vrij en voel verlichting. Kom snel weer voor een 2e sessie en zo een stapje verder!
XX

Inge"


"Méga! Ik kan mijn dagelijkse tijd veel beter ingedeeld krijgen dan voorheen, heb meer controle en overzicht en daardoor meer output van mijn dag ('time-management'). Daarnaast voel ik meer veel energieker, ben ik aardiger ( ;-) ) en ben meer 'vooruit' aan het denken.

Dankbaar voor de mooie sessie!

Liefs,

Véronique"


"Lieve Maureen,

Door enorm veel rust in mijn hoofd - zoals je al zei - ben ik op vele vlakken veel beter gaan presteren en voelen, mijn nachtrust is ook weer veel beter en ik pieker minder!

Sùper dank!

Claire"


"Ik voelde me na afloop van de sessie 'licht' in mijn hoofd. Ik kan zeggen dat ik me vrolijker voel en veel meer rust in mijn hoofd heb."


"Wauw! Wat een innerlijke rust heb ik gekregen van de sessies! Ongelooflijk, zo fijn!"


De eerste sessie gehad van Maureen. Nu de 2e sessie alweer geboekt staan, wat een rust heb ik nu al in mijn hoofd HEEER-LIJK en ik kan weer goed slapen. Dit kan ik écht iedereen aanraden!


Onze zoon is super veranderd!!!! Echt ik ben jou ZOOOOO DANKBAAR MAUREEN

Rustig, hij luistert, slaap heeel goed, heel deze wk geen 1x conflict gehad met de juf of klasgenootjes!! Hij speelt nu goed met kindjes buiten zonder ruzie?? Zo wonderbaarlijk!


Absoluut de moeite om een sessie te boeken! '

Voor iedereen die op zoek is naar meer rust, ontspanning en nieuwe inzichten'.


Ik ben pas geleden bij Maureen geweest voor een behandeling. Omdat ik niet goed wist wat ik ervan kon verwachten vond ik het spannend maar Maureen stelt je enorm op je gemak en ik vond de sfeer erg prettig.
De behandeling was enorm ontspannend waarbij ik een tintelend/slapend gevoel kreeg in zowel mijn armen als benen. Ik merk zelf dat ik minder overdenk en dat ik dingen makkelijker van me af laat glijden.
Echt een aanrader voor een ieder en ik kom graag nog eens terug!

Liefs, M


Hai Maureen, ik zou je nog even laten weten hoe het met me gaat na de sessie van afgelopen woensdag.
Voel me steviger op de grond staan en m’n onstilbare honger lijkt opeens verdwenen.

Bedankt! We zullen elkaar vast nog wel zien, geniet van je weekend

liefs V


Vandaag bij Maureen geweest voor de eerste keer!

Ik vond het wel spannend en wist niet wat me stond te gebeuren! Na 1 glaasje water in gesprek met haar met name over mijn familie.... het was een hele fijne sessie... bedankt Maureen


Hoi Maureen,

tot op heden merk ik wel verschil! Ben vrolijker, zelfverzekerder en slaap beter!! Ik wil over 2 weken nog wel eens langs komen
Groetjes, AM


Hoi Maureen.

Ik zou je nog even een berichtje sturen, vorige week was ik dus met Jayson bij je geweest.. en het lijkt al een stuk beter te gaan, een stuk rustiger en minder boos.

Heel fijn, dankjewel!


Hi Maureen, ik zou je nog laten weten hoe het de afgelopen dagen zijn gegaan. Ik was en ben erg onder de indruk van de sessie. Ik voel me erg fijn en heb vrijdagavond fantastisch geslapen. Er is meer rust gekomen en voel me veel lichter. Ik wil graag een nieuwe afspraak maken. Hopelijk tot binnenkort.


Hallo Maureen,
Via deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor de sessie van vorige week. Ik ben rustiger (dit is vooral te merken dat ik dingen eerder naast me neer kan leggen en dus minder pieker) en ook slaap ik beter door!

Erg fijn
Groet,
LS


Lieve Maureen,

nogmaals dank dat je mij extra wilde behandelen gisteren. Ik heb heerlijk geslapen. Heb zelfs op mijn rechterzijde kunnen slapen zonder wakker te worden van pijn!!! En dat na bijna dertig jaar!

Super dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen!

liefs,

Yvette

"Even een klein berichtje:
Met mij gaat het goed, ben nog steeds lekker aan het “oefenen” met de aangereikte inzichten. Ben zo blij dat ik dit gedaan heb 😁."

Amalia


"Ik denk er net aan je te e-mailen om te vragen of een tweede sessie ook mogelijk is. Ik merk dat ik me sindsdien beter voel en meer energie heb"

Anoniem


"Maureen nogmaals bedankt voor je advies ik heb er geen moment spijt van gehad dat ik een sessie heb gedaan! Hoe mooi kan het leven nu wel niet zijn volop genieten bedankt ☺️☺️☺️"

Michael


"Ik ben pas bij jou geweest voor een eerste sessie. Het is bizar wat het zo snel teweeg heeft gebracht. Ik ben letterlijk en figuurlijk een last van mijn schouders kwijt. Ik ben rustiger en meer ontspannen, ook in lastige situaties met pubers thuis.

Stephanie v. G."


"Het is niet in een paar woorden te omschrijven, maar er gebeurt heel veel positiefs momenteel in hoofd en lijf. Ik ben hier erg blij mee en dankbaar voor, dus bij deze dankjewel!"

Sophie

Reviews Opleidingen

"Lieve Maureen,
Als eerste ontzettend bedankt voor de onwijs mooie en leuke dag! Wat een dag vol super mooie en bijzondere ervaringen. Ik had niet gedacht dat de dag zo mooi zou verlopen. Wat ben ik blij dat ik deze cursus vandaag bij jou mocht doen. Nogmaals ontzettend bedankt
voor al het mooie wat je me vandaag hebt gegeven! Het is heel waardevol en heel bijzonder allemaal. Morgen ga ik gelijk aan de slag en met oefenen. Nu ga ik even alles laten bezinken;-). Bedankt voor het certificaat! Die krijgt een mooi plekje in mijn praktijk!
Ik wens je nog een heel mooi weekend en hoop je snel weer te spreken, Lieve groetjes!"



"Wat een inspirerende workshop, echt heel mooi. Ik vind het fijn om met gelijkgestemden te sparren!" - M



"Hallo Maureen, even een update na een weekje cursus. Zelf kan ik weer slapen, wat heel bijzonder is. Intussen bij 6 clienten sessies behandeling gedaan. Bij 3 bizar mooie ontwikkelingen daarna. De andere 3 vonden het heerlijk ontspannend en kregen allerlei herinneringen, een soort tijdreis. Bijzonder hoor! Hoe wordt het nog beter dan dit?

Groetjes D."



"Afgelopen dinsdag een cursus bij Maureen gedaan. Ik voelde een grote YES toen ik haar tijdens mijn zoektocht naar een voor mij juiste docente tegenkwam. En gedurende de dag werd het me steeds meer duidelijk waarom.
Dankbaar dat ze de dag door heeft laten gaan, ondanks dat er minder aanmeldingen waren. Dankbaar voor de quality tijd en voor alles wat zich aan mocht dienen.
Maureen is een mooi mens die veel te bieden heeft.
Voor het leren van de sessie is het een superpluspunt dat ze feilloos aanvoelt of je het juiste punt te pakken hebt of nog wat bijsturing mag hebben. Het was een kado voor mezelf, een nieuwe stap in mijn leven, en Maureen heeft er een hele waardevolle investering voor mij van gemaakt.

Behalve de sessie maak ik ook dankbaar gebruik van de tools, die overal en in elke situatie toe te passen zijn.
Dank je wel dus, en deze eerste keer voor mij bij jou is zeker niet de laatste keer!! 🙏"



"In de afgelopen maanden heb ik verschillende cursussen bij Maureen gevolgd. Wat een cadeautjes zijn dat! Maureen is een ontzettend lief en warm persoon, die vanuit deze warmte en mooie energie de cusussen geeft. Hoe wordt het beter dan dat? Ze zegt precies de juiste dingen en stelt de juiste vragen. Niet alleen om je zo op een eenvoudige manier en vol rust en geduld de kennis over te dragen, maar ook om jou als persoon een stap verder te helpen.
De behandelingen zijn heerlijk om te ontvangen én om te geven. De tools zijn ontzettend fijn en gemakkelijk te gebruiken. Alles bij elkaar zeker de moeite waard om een (of meer!) cursussen te volgen!
Liefs, Monique"



"Heel erg bedankt Maureen, voor het mij leren van de sessies. Wat een mooi dagen waren het en ik kijk ernaar uit je weer te zien! Ik vond de dag heel fijn en mooi en wat hadden we een hele fijne, leuke groep met hele fijne, leuke, vrolijke mensen! Ook na de cursusdag stond jij klaar om vragen te beantwoorden en daar was ik heel blij mee. Dank nog daarvoor!
Na de sessie heb ik zelf veel verschil ervaren: mijn lichaam werd gereinigd en ik heb ook echt zin en de drive om beter voor mijn lichaam te zorgen. Ik voel me anders, meer mezelf en voel me veel fitter en kan beter keuzes maken. Ik zie bij mezelf mooie stapjes en tekens ‘van boven’ zoals ik dat noem. Dan zit ik dus op het goede pad :-) Dank wat de cursusdagen voor mij al hebben gedaan. Hoe wordt het nog mooier dan dat en wat is er nog meer mogelijk?
Ik kijk ernaar uit je weer te zien en ben heel blij met wat ik al geleerd heb.
Dank je wel, X W"



"In mei heb ik bij Maureen de cursus gevolgd. Zo leuk en fijn om haar te mogen ontmoeten en het van haar te mogen leren. Maureen is oprecht en heeft vanuit liefdevolle intentie aan mij laten zien wat voor mij blokkades en belemmerende overtuigingen zijn. Maureen heeft veel humor en weet & ziet superveel. Ze legt alles goed en duidelijk uit en het is echt supermakkelijk dan om het te leren. Bij de oefenmomenten na de opleidings dag neemt ze voor iedereen voldoende tijd zodat er tijd en ruimte ontstaat om je vragen te stellen en te oefenen. Ik heb al veel behandelingen mogen doen in mijn praktijk sinds mei en ik vind het iedere keer weer een feestje. Wat bijzonder om mensen zo te zien opengaan tijdens een sessie en de kracht in zichzelf te kunnen hervinden.
Harte groet, Alexandra

ps: Ik kan je de cursussen die Maureen geeft echt aanraden. You're lucky to learn from the best!❤"



"Ik ben pijnvrij en mijn artrose is weg!
2 Jaar geleden kreeg ik te horen dat ik aan mijn voeten en handen Artrose had en later ook aan mij heupen. Ik had erg veel pijn, sliep slecht en slikte veel pijnstillers, soms wel 4 per keer, meerdere keren per dag. Voor een nieuwe heup was ik nog te jong,
dus dan maar voorlopig de dagelijkse pijn 'oplossen' met ontstekingsremmers en pijnstillers. Soms wist ik even niet of ik dit nog wel zo wilde....
Afgelopen november heb ik een cursus gedaan bij Maureen Lassooy en merkte al direct daarna dat de pijn minder werd. Ik voelde meer ontspanning in mijn bekken en minder uitstralingspijn in mijn benen. Ik leerde van Maureen te zeggen dat ik Artrose HAD (en
niet 'heb'), "want nu doe je dit".
Na mijn 2e cursus bij haar, voelde ik nog minder pijn en na haar andere cursus te hebben gevolgd begin januari, ben ik ineens pijnvrij! Ik hoef geen pijnstillers meer te slikken en ben in jubelstemming!
Ik kan weer volop bewegen, heerlijk slapen en ben pijnvrij!
Wat is er nu nog meer mogelijk en hoe wordt het nog beter dan dat?"
What if.... everything is possible? 💖💖💖"

Liefs, M



"Hallo Maureen, even iets laten weten. Ik voel me lichter en ben ook lichter. Vanochtend dacht ik dat het zou kunnen dat dit letterlijk en figuurlijk zo kan zijn. Ging op de weegschaal staan en ben in paar dagen 1 pond afgevallen! Leuke bijkomstigheid 😉.

Steeds bedenk ik me dat ik niet meer oordeel. Soms wil ik iets gaan denken en dan stopt het plots weer. Mij lichaam viel ik amper, zie dat het er is, maar verder is er eenheid. Zo mooi en wat is er nog meer mogelijk ❤.
Gisteren gaf ik mijn dochter een cessie cadeau. Ze voelde bij het vasthouden van de punten een druk op haar hoofd en weer bij een andere positie. Ook zag ze kleuren en beelden van mensen waar ze in het verleden knellende banden mee had. Verder viel ze regelmatig en slaap, lekker ontspannen. Het was een mooie ervaring voor ons allebei 😄.
Ik merk nu al dat mijn teksten in de sms-jes wat veranderd zijn, voelt beter/positief.
Wauw, wat voel ik me bevrijd.

Zo dankbaar! 😇

Olga"

Wat zeggen onze klanten:
Robin van Heesch

Ik werd fijn ontvangen, kreeg een korte uitleg over hoe de sessie zou verlopen. Ontzettend fijne, zachte vrouw en ben heel blij met de uitkomst van de sessie. Aanrader!

(Translated by Google)
I was warmly welcomed and given a brief explanation of how the session would proceed. Very nice, gentle woman and I am very happy with the outcome of the session. Recommended!

Bekijk meer
1 maand geleden
Rosa Terlouw

Maureen is erg vriendelijk. Ik heb voor het eerst een reiki sessie gehad. Dit beviel mij goed. Ik ga zeker nog een keer terug!

(Translated by Google)
Maureen is very friendly. I had a reiki session for the first time. I liked this. I will definitely go back again!

Bekijk meer
1 maand geleden
Anne van den Wittenboer

Wanneer je bij Maureen binnenstapt, laat ze je meteen op je gemak voelen. Aan de hand van een goed gesprek waarin al het een en ander duidelijk wordt, ga je de healing in. Healing zelf wederom als kalm en fijn ervaren. Fijne handvaten om verder te gaan.

(Translated by Google)
When you enter Maureen's office, she immediately makes you feel at ease. You will start the healing based on a good conversation in which everything becomes clear. Healing itself was once again experienced as calm and pleasant. Nice tools to continue.

Bekijk meer
1 maand geleden
Ilona testhet

Ik heb afgelopen week de eerste EFT sessie gehad. Bij Maureen voel ik me altijd meteen ontspannen als ik binnenkom. Er is daar gewoon een hele fijne energie. Mijn eerste ervaring met EFT was heel bijzonder, ik had van te voren al informatie op de website van Maureen gelezen over wat een EFT sessie inhoud en als je daar dan op de behandel tafel ligt en Maureen zachte klopjes geeft op bepaalde plekken op je hoofd e.d. en je dan merkt dat er toch emoties loskomen. Ik heb zelf ervaren dat op het moment dat ik een emotie "los" liet dat ik hele lichte kleuren te zien kreeg en het voelde ook als een soort opluchting. Zo'n sessie werkt nadien ook altijd nog door dus het is wel erg fijn als je daarna nog wat tijd voor jezelf in kan plannen.
Mijn volgende sessie staat alweer gepland dus ik zou het zeker aanraden

(Translated by Google)
I had my first EFT session last week. At Maureen's I always feel immediately relaxed when I enter. There's just a really nice energy there. My first experience with EFT was very special, I had already read information on Maureen's website in advance about what an EFT session entails and when you lie there on the treatment table and Maureen gives soft taps to certain places on your head, etc. and then you notice that emotions are released. I have personally experienced that the moment I "released" an emotion, I saw very light colors and it also felt like a kind of relief. Such a session always continues to work afterwards, so it is very nice if you can schedule some time for yourself afterwards.
My next session is already planned so I would definitely recommend it

Bekijk meer
1 maand geleden
R. van Beek

Een hele speciale ervaring! Dankuwel!

(Translated by Google)
A very special experience! Thank you!

Bekijk meer
1 maand geleden
Marleen Bruurmijn

Maureen is een heel prettige en rustige dame met een fijne energie. Ik ga graag terug voor een vervolgbehandeling.

(Translated by Google)
Maureen is a very pleasant and calm lady with a nice energy. I would like to go back for a follow-up treatment.

Bekijk meer
2 maanden geleden