Reviews

"Zodra ik bij Maureen binnen stap en haar stem hoor, begint voor mij al de ontspanning.

Heb zelf nu tweemaal de Access Bars gedaan en voel me een stuk meer geaard. Het is magisch wat er gebeurd tijdens en na deze behandeling. Maureen neemt alle tijd voor je en is een bijzonder lief en warm persoon. Ook haar meditaties helpen me enorm om mijn rust te vinden.

Dankbaar ben ik voor deze mooie momenten en inzichten dankzij Maureen.

Suus""Lieve Maureen, 

‘iemands waarde kun je meten aan het aantal mensen dat positief is beïnvloed tijdens hun leven’ en jij hebt al héél veel mensen positief beïnvloed, door hen te helpen los te laten wat weg mocht, door hen van wijze raad te voorzien en hen weer de toekomstwegen in te laten slaan.

Ik ben dankbaar dat onze paden kruisten en werk graag met je samen in de toekomst .

Liefs"

M.m.A."Sinds enige jaren kom ik bij Maureen. Niet alleen kom ik bij Maureen altijd met een ontspannen en opgeruimd hoofd vandaan, ook heeft zij bijgedragen aan een stuk zelfbewustzijn en het meer inzichtelijk krijgen van mijn eigen energie.
De helende sessies hebben mij rust en meer inzicht gegeven in de koers van mijn leven zonder daarbij zweverig te zijn.
Met een mooi stuk ontplooiing van mijn eigen kwaliteiten als gevolg.
Maureen is voor mij een mooi mens met de juiste intenties om mensen vooruit te helpen ❤️"

Marjan de W."Ik heb vorig jaar de online cursus 'Werken met Engelen en Gidsen' bij Maureen gevolgd. Hoewel ik eigenlijk niks heb met 'online' stond dat deze keer niet in de weg.
Gedurende drie cursusavonden zijn we op een hele positieve, open manier geïnformeerd over Engelen en Gidsen. Maureen 'voelt, ziet, weet en krijgt door' en vertelt dit op een respectvolle manier met een nodige dosis humor ( wat het
allemaal minder zwaar maakt).
Ook onderling waren we zeer respectvol naar elkaar en gaven elkaar de ruimte voor persoonlijk advies van Maureen, wat soms meer nodig was dan groepsinformatie. De informatie die we kregen was duidelijk, to the point en afdoende.
Deze cursus was voor mij een volgende stap op mijn spirituele pad en werkt door tot op de dag van vandaag !

Zeker een 9.0 (als het al in een cijfer uit te drukken is….)
Veel dank en liefs Maureen !"

Wim T."Lieve Maureen, Iedere keer weer een bijzondere ervaring bij de online coaching. Zo fijn dat je mij zo goed in contact met mijn gevoel kan brengen; iets wat lang geleden was.

Ik merk dat jij een brug bouwt naar mogelijkheden die bij me passen èn dat je helpt bruggen achter mij te verbranden, zodàt ik ook niet terug kan ;-).

Ik ben dankbaar voor je inzichten, hoe je ze verwoordt èn dat je rekening houdt met de omstandigheden waarin iemand zit. Dat maakt jou een mens èn een spiritueel iemand; iets wat je niet zo vaak ziet ;-)

Heel dankbaar dat je mijn pad kruiste en zie je nog graag in de toekomst.

XX

Maartje"Ik ben pas geleden bij Maureen geweest voor een behandeling. Omdat ik niet goed wist wat ik ervan kon verwachten vond ik het spannend, maar Maureen stelt je enorm op je gemak en ik vond de sfeer erg prettig.
De behandeling was enorm ontspannend waarbij ik een tintelend/slapend gevoel kreeg in zowel mijn armen als benen. Ik merk zelf dat ik minder overdenk, dat ik dingen makkelijker van me af laat glijden en me uitgeruster voel.
Echt een aanrader voor een ieder en ik kom graag nog eens terug!"

Monique vd P."Lieve Maureen, Een goede vriendin verwees me naar jou en, omdat ik het in spiri wiri land toch een mengelmoes vind van echt en onecht, was ik wat huiverig. Jij voelt echt en bènt dat ook; je straalt van authenticiteit. De woorden die je zegt zijn erg waardevol en je helpt menigeen op hun paadje. Ook die avond dat ik het even moeilijk had, zie jij nèt wat nodig was. Dat was voor mij net hetgene wat ik -wij- nodig hadden en het gaf me weer vertrouwen.

Dat doe jij Maureen; mensen weer vertrouwen geven en voorwaarts laten kijken. Daarom ben ik erg dankbaar dat jij in mijn leven kwam en hoop oprecht dat je nog heel veel mensen mag helpen. Dat mag ook wel eens gezegd worden!"

Bianca vd Aa

Wat zeggen onze klanten:
Jeannette Van Nieken

Hele prettige en ontspannen behandeling die erg goed voelt.
Maureen is vakkundig en vriendelijk.
Dank!

Bekijk meer
1 maand geleden
amanda blaas

Ik kwam access joy tegen op internet en werd meteen getrokken door een energetische healing. Ik was erg benieuwd wat het voor mij kon betekenen. Ik heb 2 sessies gehad en heb deze als ontzettend positief ervaren. Maureen prikte meteen door mij heen en wist wat ik nodig had. Ik voelde me echt zoveel lichter en fijner na de sessies. Ik ben haar erg dankbaar voor wat ze mij gebracht heeft. Ik zie alles weer heel positief en maak mij niet meer zo druk om dingen. Echt een aanrader!

Bekijk meer
2 maanden geleden
Irene

Fijne ervaring. Ik merk dat ik vooral rustiger ben, minder de neiging heb om veel te denken.

Bekijk meer
5 dagen geleden
Rachelle Nieuwenhuizen

Hele fijne ervaring van reiki gehad. Super vriendelijk en zeker nog een waard om terug te gaan.

Bekijk meer
16 dagen geleden
Jiska van der Meer

Nu voor een tweede keer bij Maureen geweest. Hele fijne sfeer, heldere uitleg en goede resultaten. Veel ruimte gecreëerd, een echte aanrader dus. Dank je wel Maureen en tot snel!

Bekijk meer
3 maanden geleden
Yvonne van Dommelen

Een hele fijne eerste ervaring gehad bij Maureen, ik kijk erg uit naar onze volgende afspraak!

Bekijk meer
3 maanden geleden