Reviews

"Lieve Maureen, 

‘iemands waarde kun je meten aan het aantal mensen dat positief is beïnvloed tijdens hun leven’ en jij hebt al héél veel mensen positief beïnvloed, door hen te helpen los te laten wat weg mocht, door hen van wijze raad te voorzien en hen weer de toekomstwegen in te laten slaan.

Ik ben dankbaar dat onze paden kruisten en werk graag met je samen in de toekomst .

Liefs"

M.m.A.


"Zodra ik bij Maureen binnen stap en haar stem hoor, begint voor mij al de ontspanning.

Heb zelf nu tweemaal de Access Bars gedaan en voel me een stuk meer geaard. Het is magisch wat er gebeurd tijdens en na deze behandeling. Maureen neemt alle tijd voor je en is een bijzonder lief en warm persoon. Ook haar meditaties helpen me enorm om mijn rust te vinden.

Dankbaar ben ik voor deze mooie momenten en inzichten dankzij Maureen.

Suus"

"Maureen is een fijne, zachte vrouw, die weet wat ze wil en dat ook duidelijk neerzet. Dat geeft open deuren en dan kan ik schakelen. Geen tweede agenda, geen vooropgezet plan, maar ‘samen één’ en dan voorwaarts.

Ik ben dankbaar dat ze op m’n pad kwam en de inzichten die ze deelde."

Joost


"Maureen heeft mij laten zien hoe ik bewuster mijn acties kan inzetten en zo, zonder anderen te beschadigen, te beledigen of anderzins, toch m’n ding kan doen en m’n eigen leven kan leven.

Ik ben haar erg dankbaar dat ze in m’n leven kwam en wilde dit graag even delen."

Patty


"Ik ben heel dankbaar voor de mooie inzichten dat ik mijn eigen leven kan leven zonder daarbij van anderen te moeten nemen (vanuit een gevoel van tekort). Maureen heeft mij laten zien dat we allemaal onderdeel zijn van de cosmos en nooit los zijn. Ik merk dat mijn communicatie met de cosmos nu opener is en zie dat daardoor dingen op mijn pad komen die voor mij bestemd zijn. Het geeft me een hele andere levensvisie waarvoor ik dankbaar ben.

Met vriendelijke groet,"

Paul


"Ik heb vooral geleerd dat ik niet het centrum van de cosmos ben maar dat we allemaal één zijn; wat je geeft ontvang je ook. Dat heeft voor mij stàppen vooruit gegeven in mijn persoonlijke ontwikkeling, mijn relatie, mijn manier van ‘in het leven staan’.

Ik ben Maureen heel dankbaar voor deze stappen vooruit en zal nog vaak aan haar denken."

Willie


"Maureen kwam op mijn pad toen ik even lastig zat: met mijn relatie, werk, geldcreatie, maar ook mijn slaap- en eetpatroon was in de war. Zelfs sex was ver te zoeken ;-)

Zij heeft mij m’n Pad weer gewezen. Onze relatie gaat nu zeer goed, mijn geldcreatie optimaal, mijn business stroomt (en de sexualiteit ook). Mijn jongens (onze twee zonen) voelen zich zelfverzekerd, ondanks (of dankzij) hun hoger gevoeligheid en ik ben Maureen heel dankbaar.

Zij is recht door zee (wat ook wel eens lastig en confronterend, maar werkte en noodzakelijk, bleek), ze heeft me de middelen gegeven mijn eigen bedrijf stevig op poten te zetten, de relatie met mijn ouders is verbeterd, waardoor ik me meer gedragen voel, enz enz (lijstje is nog wel langer).

Maureen heeft veel voor me betekend en haar technieken, manieren van begeleiding, inzichten geven en doorbraken creëren hebben mìj weer terug op mijn Pad gezet, met een zachte, doch duidelijke hand.

Heeeeel DANKBAAR!!!"

Chantal


"Maureen kwam in mijn leven toen mijn business stuck zat, alsof ik tussen twee muren zat, met een heftige echtscheiding achter me, twee schatten van kids die de hemel op aarde waard zijn, maar hun vechtende ouders bekeken, met de vraag ‘waarom?’.

De doorbraken die Maureen creëerde waren voor mij ongekend; ze liet zien wat er anders kon, hoe ik dingen ook anders kan zien, anders kan handelen in bepaalde situaties, meer verbinding kan zoeken met de lieve mensen om me heen (creëerde een eilandje voor mezelf), enz enz

De resultaten zijn er naar: mijn business stroomt weer volop, mijn agenda loopt vol, de afspraken voelen goed (meer gelijkwaardig) en ik ben zelfverzekerder, ondanks onze vechtscheiding, de financiële strop die daaruit voortkwam en de (tijdelijke) disbalans voor de kids.

Mijn leven staat weer op de rit, voel me één en meer mezelf. De stormen doorsta ik nu met mezelf in t midden, communicatie gaat beter, eerlijker en geen agressie meer. Al met al een win win voor alle betrokkenen. DÀNK Maureen, dat je m’n Pad kruiste en dat 't een voorwaarts heeft gegeven op dèze manier."

Suzanne


"Ik ken Maureen al langer en alles wat me altijd bijblijft is haar zachtheid. Zij weet rotsen te doorbreken, te verplaatsen, te laten verdwijnen door haar zachte hand, haar zachte stem, haar zìjn. Ik voel me meer geaard in haar aanwezigheid, alsof ik er mag zìjn (in plaats van altijd maar dòen, moeten, streven, me bewijzen, enz enz).

De doorbraak kwam toen ik besefte dat ik zèlf verantwoordelijk ben voor mijn èigen geluk en nìemand anders; zelfs mijn ouders, zus, opleiders, omstandigheden, enz, niet; ìkke ben degene die beslist en die mezelf ergens ìn haalt of juist eruit houdt. Zelfliefde kun je t ook noemen.

Dat gaf en geeft duidelijkheid op mijn Pad, een meer zelfgecentered gevoel van creatie, eigen verantwoordelijkheid nemen, èigen keuzes maken en niet meer wijzen naar buiten, naar een eventuele verantwoordelijke voor mijn misère cq geluk.

Mijn relatie stond even op klappen, maar nu zijn we meer gegrond en geaard, mijn financiële positie is beter omdat ik meer zelfverantwoordelijkheid neem, communicatie met mijn ouders gaat beter; kan meer bij mezelf blijven en mijn kids zijn zelfverzekerder.

Zéér dankbaar dus voor ons jarenlange contact en de vruchten die dat droeg."

Desiree


"Maureen kruiste mijn pad toen ik ff de weg kwijt was. Haar zachtheid bracht me gelijk terug naar mezelf; mijn èigen hart (wat wat deukjes opgelopen had).

Met zachte hand wist zij dingen te ontleden, liet zij oorzaken zien en verwees naar mij, met de vraag ‘wat had jìj hier anders in kunnen doen?’.

Dit gaf mij inzicht in mijn eìgen handelen, mìjn eigen verantwoordelijkheid en dus de hand op mijn eigen roer in mijn leven; ìk kies en daarmee creëer ik m’n eigen resultaten in mijn leven. Dàt inzicht gaf me m’n eigen verantwoordelijkheid terug, mijn steadiness, mijn contact met mezelf, mijn hart ging weer open en ik zag de wereld op een hele andere manier; van donker naar licht.

Ze deed dat met soms terugtrekken (als ik niet mee wilde op mijn Pad, vanuit m’n ego), soms meenemen om me te laten zien wat mogelijk is, soms stil laten staan om te observeren wat de keuzes waren geweest die deze uitkomsten hadden gecreëerd.

Ik voelde me weer in t centrum van m’n leven, mijn eigen creator, en merk dat ik daardoor bepaalde karaktertrekjes (die ik voorheen gebruikte om m’n zin te krijgen en ‘de dingen te laten lopen zoals ik ze wilde’), kon loslaten en meer innerlijk vertrouwen te creëren. Ik voel me verbonden, vrijer, en met meer vertrouwen in de toekomst.

DÀNK dat je m’n pad kruiste en wens jou ook t allerbeste."

Roel 

Wat zeggen onze klanten:
Laura O

Ik heb een hele fijne sessie gehad! Het was heel erg laagdrempelig en er werd goed geluisterd naar me. Super ontspannen ging ik weer naar buiten, tot snel!

Bekijk meer
2 maanden geleden
Kelsey Goddard

Fijne warme ontvangst. Duidelijke heldere begeleiding.

Bekijk meer
2 maanden geleden
Suzanne

Ben nu 3x bij Maureen geweest voor een energetische healing en voel me "lichter" en rustiger in mijn hoofd en heb/krijg meer energie. Merk een groot verschil van mezelf van voor en na deze healings. Zie je binnenkort weer.

Bekijk meer
2 maanden geleden
monica rijkse

De ontvangst van Maureen was al heel prettig, en ze stelde mij op mijn gemak. Even een klein gesprekje. Wist niet wat ik kon verwachten van de energetische healing. Maar heb deze healing als zeer prettig ervaren.
Maureen is een heel fijn en warm persoon. Zeker een aanrader. En ik kom zeker nog een keer terug.

Bekijk meer
3 maanden geleden
irma van der doelen

Fijne ervaring. Maureen biedt je ruimte om dingen te begrijpen. Over drie weken mag ik weer bij Maureen langskomen.

Bekijk meer
3 maanden geleden
Irene

Fijne ervaring. Ik merk dat ik vooral rustiger ben, minder de neiging heb om veel te denken.

Bekijk meer
4 maanden geleden