Mijn Aanbod

Een uitnodiging tot een Stapje verder

________


In mijn aanbod vind je mijn jarenlange diepe ervaring, doorleefde kennis en hogere wijsheid gebundeld in verschillende thema’s. De inhoud van het aanbod komt deels overeen met de live-sessies die ik regelmatig geef.

Online sessies & Akasha Readings

______


De online sessies & Readings stellen je in staat om in een hoog tempo en op je eigen manier mijn kennis en ervaring tot je te nemen.

Je kunt de Akasha Readings natuurlijk ook teruglezen en -kijken wanneer jij dat wilt.

Live healing sessies & evenementen

______


Door mijn jarenlange ervaring zet ik me vol passie in om met zorg, kundigheid, humor en wijsheid mijn kennis en vaardigheden over te brengen, zodat je direct nieuwe tools hebt om jouw pad naar bewustzijn te manifesteren.  


In mijn cursussen en sessies gebruik ik eeuwenoude kennis, methoden en technieken die hun waarde hebben bewezen. Er worden diepere bronnen ontsloten en er komt letterlijk nieuwe energie en leven vrij. Deze technieken voor bewustwording leggen liefdevol de wijsheid van je lichaam en Ziel bloot waardoor je je weer thuis voelt in je lichaam, hier op aarde.

Aanvraag op maat

_______


Staat wat je zoekt er niet tussen? Naast het bovenstaande aanbod, bied ik ook begeleiding op maat, zowel aan particulieren als aan bedrijven. Neem gerust contact op als ik iets voor je kan betekenen.

Overzicht van ons online aanbod

Healing, Coaching & Reading

Start jouw reis naar welzijn en bewustzijn met een online sessie bij Access Joy.


Met keuze uit verschillende sessies en readings kom jij tot nieuwe inzichten in jouw gevoelens, patronen en emoties. Ben jij op zoek naar persoonlijke groei, antwoorden op jouw vragen en meer bewustzijn? Kies nu de sessie die het best bij je wensen past en ga ervoor! 

De resultaten van een healing zijn dat je met meer plezier in je leven staat, je kwaliteiten doelgerichter kan gebruiken, uitdagingen beter het hoofd kunt bieden en minder snel negatief zal denken cq zijn.

Reviews

"De zachtheid en sprankelende energie van Maureen zet mijn eigen energie weer heerlijk terug op de fabrieksinstellingen, precies waar ik naar verlangde tijdens de behandelingen, eindelijk weer terug in mijn eigen energie en flow. Iets waar de enthousiaste dame een groot aandeel in heeft gehad. In alle rust kon ik mijn eigen pad lopen en kreeg ik ruimschoots handvaten en inzichten aangereikt om precies te kunnen doen waar ik goed in ben: stralend en vol lichtheid mijn leven leiden."


​"Ik had een zielslezing op afstand, heel bijzonder hoe Maureen helder de boodschap kan verwoorden en brengen. Ik vond het een fijne ervaring en merkte later ook echt een verschil. Ik voelde mezelf rustiger en zelfverzekerder. Ik heb voor mezelf antwoorden gekregen op bepaalde gedachten/situaties. Dankjewel en tot snel weer!​"

Tamara


"Maureen is zichzelf in haar werk en dat is wat voor mij een goede behandelaar maakt. Ze staat open voor je, is echt, creatief, enthousiast en ondernemend.Maureen is gemakkelijk bereikbaar, zowel on- als offline.

Ik kijk uit naar wat er nog meer vanuit haar en haar Praktijk Access Joy gaat komen!"

Wat zeggen onze klanten:
Laura O

Ik heb een hele fijne sessie gehad! Het was heel erg laagdrempelig en er werd goed geluisterd naar me. Super ontspannen ging ik weer naar buiten, tot snel!

Bekijk meer
1 maand geleden
Irene

Fijne ervaring. Ik merk dat ik vooral rustiger ben, minder de neiging heb om veel te denken.

Bekijk meer
3 maanden geleden
Monique Nettenbreijers

Wat een fijne sessies heb ik bij Maureen mogen ervaren. Heel adequaat en doeltreffend in gesprek en een behandeling die me weer wat lichter maakte; dank je wel!

Bekijk meer
4 maanden geleden
Nienke Meulendijk

Ik heb de behandeling als heel fijn en rustgevend ervaren en raad deze plek zeker aan.

Bekijk meer
5 maanden geleden
Jiska van der Meer

Nu voor een tweede keer bij Maureen geweest. Hele fijne sfeer, heldere uitleg en goede resultaten. Veel ruimte gecreëerd, een echte aanrader dus. Dank je wel Maureen en tot snel!

Bekijk meer
5 maanden geleden
Marjan de Winter

Sinds enige jaren kom ik Maureen. Niet alleen kom ik bij Maureen altijd met een ontspannen en opgeruimd hoofd vandaan ook heeft zij bijgedragen aan een stuk zelf bewustzijn en het meer inzichtelijk krijgen van mijn eigen energie.
De helende sessies hebben mij rust en meer inzicht gegeven in de koers van mijn leven zonder daarbij zweverig te zijn.
Met een mooi stuk ontplooiing van mijn eigen kwaliteiten als gevolg.
Maureen is voor mij een mooi mens met de juiste intenties om mensen vooruit te helpen ❤️

Bekijk meer
6 maanden geleden
unsplash