Reviews Akasha Readings

"De Akasha Soul Realignment sessie met Maureen was heel waardevol. Zoveel herkenning, kwartjes en inzichten gekregen. Ik ven heel dankbaar."

Ringo, 8-4-2024


"Zowel bij het huis van mijn ouders als bij de verkoop van het huis van mij en mijn ex, heeft Maureen heel erg geholpen bij de verkoop.
Beide verkopen liepen niet en Maureen heeft met Energetische Huisreinigingen blokkades weggehaald op de verkoop, en met een Soul Realignment sessie oa. mijn ontvangst blokkades weggehaald zodat ik het geld ook kon ontvangen en de juiste, positieve, lichte kopers aangetrokken werden (ik wilde graag dat er positieve mensen kwamen te wonen die een bijdrage waren).
Binnen 1,5 maand was het huis verkocht en na 3 maanden het appartement van mijn ouders. Ik was perplex! Ons huis stond al 1,5 jaar te koop en het appartement (wat prima in de markt lag, volgens de makelaar) 3 kwart jaar.
Ik ben Maureen en haar Readings zò dankbaar dat ze de sluizen van het ontvangen heeft opengezet en de blokkades op de verkoop eraf heeft gehaald. Tevens voor de inzichten die ze gaf waarom dingen zo waren.
Het heeft me een rijk mens gemaakt, in vele opzichten! Nogmaals dank!"
S., 18-3-2024"Maureen weet je heel mooi mee te nemen in de Akasha kronieken. Geeft je de tijd om te ontvangen en te delen wat het met je doet. Absoluut de moeite waard als je meer wil te weten komen over jezelf. Het heeft me deze paar dagen al veel gebracht, ben benieuwd naar de komende weken..."

Mardy, 14-3-2024"De soul realignment van Maureen heeft me veel inzicht gegeven. Hierdoor vallen dingen helemaal op hun plek en het totale plaatje wordt duidelijk. Dit geeft ook gelijk vertrouwen en hoop voor de toekomst. De sessie was vakkundig, helder, professioneel. We zaten gelijk op hetzelfde level, waardoor het een prettig en persoonlijk gesprek was. Maureen deelde heel veel informatie, dus was het handig dat je de opname ook weer terug te kunt zien. Kortom een aanrader als je meer over je Zielsachtergrond en Zielenmissie te weten wilt komen!"

Bas Duynstee, 28-2-2024"Super bedankt voor reading Maureen! Voelt alsof me eindelijk het grotere verhaal verteld wordt. We’ll keep in touch!!"

B. 31-1-2024"Het was een waardevolle Soul Realignment met Maureen waardoor ik zeker weer mijn zielenpad ga bewandelen. Liefdevol maar ook direct wordt alles duidelijk uitgelegd."

Caroline, 15-1-2024"De Soul Realignment en property Clearing hebben enorm veel inzicht gegeven. Maureen weet heel helder aan te geven wat ze gezien en gevonden heeft en kan een hele goede vertaalslag maken naar dagelijke praktijk. Communicatie vooraf gaat snel en de sessies via zoom gaat ook makkelijk en lekker efficiënt natuurlijk. Een aanrader als je meer richting in je leven wil en dichter bij jezelf wilt komen."

Lieke T, 7-01-2024"Lieve Maureen,

Dank je voor de Soul Realignment die ik van jou mocht ontvangen. Wat een fantastische ervaring en wat een prachtig begin van dit nieuwe jaar. Je bent iemand die de mensen meteen op hun gemak laat voelen. Je lezing gaf veel heldere inzichten en voelde zo juist. Ik heb het gevoel eindelijk begrepen te worden. Alsof alle vraagtekens en gevoelens, waar ik altijd mee heb rondgelopen, een antwoord en een plekje krijgen. De clearings zijn erg bijzonder.

Dank je dat je op m’n pad bent gekomen en voor de hulp die je mensen biedt om weer op één lijn te komen zitten met lichaam en ziel.

Veel Liefs, Monique, 4-01-2024"Ik heb de sessie met Maureen als zeer vakkundig en uitmuntend ervaren. Haar aanpak en eerlijkheid is vanuit aardse nuchterheid en hemelse helderheid een hele fijne begeleiding tijdens vraagstukken waar je zelf mee worstelt op allerlei gebieden. Ik ben ontzettend blij dat ik bij haar kom en raad het iedereen aan!"

Natascha, 4-01-2024"Verhelderend met behulpzame tools om toe te passen. Erg blij mee!"

Daniella, 16-12-2023"Heel veel bruikbare informatie gekregen waarmee mijn leven een heel stuk makkelijker is geworden, echt een aanrader als je voortdurend vastloopt in je leven en niet weet waarom."

Maartje, 21-10-2023"Naar aanleiding van de Akasha Life Situation Reading: Het gaat goed met mij. Stapje voor stapje ben ik mijn patronen aan het verbeteren en dat lukt goed. Ik merk dat ik me lekkerder in mn vel voel, zelfverzekerder ben en beter kan plannen.

Het is trouwens ondertussen al tijd om onze andere reading in te plannen, de Relatie reading.

Wat zijn de opties?"

Debby, 21-10-2023"Onlangs heb ik een Energetische Huisreiniging bij jou gedaan en ben ècht positief verbaasd over het resultaat.

Ik merk dat ik sindsdien echt weer rustig kan zitten en de tijd neem voor dingen. Ben niet zo gevoelig meer voor afleiding en/of laat mezelf niet zo snel meer afleiden. Ook slaap ik beter & dieper en wordt uitgerust & helderder wakker. Voel me -al met al- meer thuis is mijn eigen huis en vind daar mijn rust. Ben daar oprecht blij mee (heb ook echt het idee dat er een paar 'ongenodigde bezoekers' weggegaan zijn ;-) ).

Super dank dus, voor jou (want je bent gewoon een fijn mens), voor dit mooie resultaat en wens jou alle goeds met al het mooie werk dat je doet.

Warme Harte groet"

Maria, 16-4-2023"Hoi Maureen,

Na de Akasha Chakra Reading sessie ben ik vaker buiten om leuke dingen te doen en gezond eten.

Afgelopen weekend voelde ik dat ik bepaalde gedachten kreeg over een bepaald onderwerp tav mijn vriend. En deze gedachten zijn niet van mij. Zondag ben ik begonnen met de Akasha clearings van jou en de gedachten zijn weg. 

Hoe gaat het met jou?"

Groetjes"

V."Hoi Maureen, 

Even naar aanleiding van de sessie:

Het gaat heel goed. Elke dag word ik wakker met een positief gevoel. Voor de sessie had ik slaap problemen en werd ik vermoeid wakker. Daarnaast ben ik positiever geworden en met mijn gezondheid gaat het ook goed.

Mijn lichaam is veranderd en ik heb geen eetbuien meer. Mijn maaggedeelte is ook ontspannen.

Ook merk ik dat ik positieve mensen ontmoet. Toevallig heb ik vandaag ook een date met een leuke man.

Ik ben erg dankbaar voor sessie. Het heeft een positieve uitwerking gehad.

Groetjes"

Varscha,