Reviews Hypnose en Regressie Therapie

"Wat een ervaring en inzichten kreeg ik! Warm ontvangen en de hypnosessie was een hele ervaring die erg mooi was en inzichten gaf. Hele fijne begeleiding."

Emmy, 7-4-2024Hartelijk dank Maureen, voor de mooie Regressie sessie. Maureen heeft mij begeleid naar een kindstuk waar veel leed vandaan kwam. Met haar technieken heb ik dat kunnen herschrijven op een nu gezonde manier. Ik merk nu in het dagelijks leven dat ik me niet zo snel meer aanstoot geef aan dingen waar ik voorheen op reageerde, ik voel me zekerder en zie dat ik anders in dingen sta. Alsof er een grote balast van me is afgevallen. Dank je wel Maureen! Erg blij mee en dankbaar voor 🥰

A., 10-3-2024Lieve Maureen, super bedankt voor de Regressie sessie, die voelt als een cadeau! Ik voel me nu al lichter en zelfs sterker. Zo fijn! Ik denk dat ik nog een keer kom met een ander stukje wat me negatieve energie kost. Bedankt!

Sandra, 1-3-2024"Het is super om door Maureen begeleidt te worden. Ze heeft mij geholpen om zoveel stappen vooruit te zetten in mijn persoonlijke en spirituele groei. Doordat ze haarfijn aangeeft welke stukken nog blokkades vormen, helpt dat om de juiste weg vooruit te lopen. Het voelt heel vertrouwt, fijn en warm bij Maureen. Ik vind haar aanpak inspirerend en het maakt mij nieuwsgierig om meer te blijven leren.

En ook zijn de sessies ook altijd gevuld met warmte en een lach!

Dank, op naar meer groei!

Liefs"

Linda"In mijn zoektocht om meer vanuit mijn lichaam en hart te leven heeft Maureen mij op verschillende manieren geholpen. Met haar gaven heeft ze via energetische healings sessies, een Soul Realignment sessie en een Regressie sessie geholpen om tot antwoorden te komen. Daarmee zijn blokkades uit dit en vorige levens, en ook uit mijn familiesysteem verhelderd en opgelost en is mijn balans hersteld. Het helpt me om steeds meer vanuit mijn hart en vanuit vertrouwen te kunnen leven. Natuurlijk doe je een groot deel van het werk zelf, maar het is ontzettend fijn om soms weer een stuk verder op weg geholpen te worden en gebieden te ontginnen waar ik zelf nog niet kon komen, daar ben ik Maureen en haar gaven dankbaar voor.

Liefs!"

J"Hoi Maureen,

Ik heb na de regressie sessie echt een heel aantal mooie momenten gehad, waarbij ik voelde dat er heel veel energie loskwam en weer vrij kon stromen, en mooie inzichten opgedaan over mijn familiesysteem. Ik ben ontzettend blij, want het voelt alsof er echt nieuwe deuren opengaan. Dankjewel voor jouw bijdrage daarin en over een tijdje wil ik zeker een vervolg geven. Ik laat dit even uitwerken!

Liefs"

J. vd H