Reviews Coaching

"Maureen is zichzelf in haar werk en dat is wat voor mij een goede behandelaar maakt. Ze staat open voor je, is echt, creatief, enthousiast en ondernemend. In het gesprek, maar ook online deelt Maureen ook dingen die zij zelf meemaakt of voelt. Dat werkt heerlijk normaliserend (ik ben niet de enige!).

Maureen is gemakkelijk bereikbaar, zowel on- als offline.

Ik kijk uit naar wat er nog meer vanuit haar en haar Praktijk Access Joy gaat komen!"

Tamara, 4-2-2024


"Ik ken Maureen nu ongeveer 3 maanden en wat een positief verschil! 😃Ik heb nu een aantal sessies gehad en merk zowel lichamelijk als mentaal veel verlichting van klachten die ik had.Daarnaast heb ik ook al veel tips en advies meegekregen van Maureen! 💙"

Joyce, 13-1-2024


"Fijne ontvangst, warm welkom. Maureen is een fijne, warme vrouw die zonder veel te vragen, veel bij je los weet te maken. Prettige ervaring."

Lisanne, 13-1-204"Maureen durft te spiegelen en is heel helder in haar coaching. Ze weet wat ze doet en helpt mensen echt verder. Een echte aanrader!"

Susanne, 6-12-2023"Lieve Maureen,

‘iemands waarde kun je meten aan het aantal mensen dat positief is beinvloed tijdens hun leven’ en jij hebt al héél veel mensen positief beïnvloed, door hen te helpen los te laten wat weg mocht, door hen van wijze raad te voorzien en hen weer de toekomstwegen in te laten slaan.

Ik ben dankbaar dat onze paden kruisten en werk graag met je samen in de toekomst .

Liefs"

M.D."Het werken met Maureen geeft je de duidelijkheid waar je naar verlangde, laat de blokkades en oude patronen die je vast houden los en laat je zien hoe je met zekerheid, vertrouwen, opluchting en vrede je volgende stappen kunt vinden.

Ze helpt je op een luchtige en heldere manier jezelf te vinden en dat ook met goede dosis humor.

Een echte aanrader voor iedereen die stappen van binnen uit wilt zetten."

Susanne V.* Stephanie

"Ik ben heel erg blij dat ik deze coaching bij Maureen heb mogen volgen.

Maureen heeft mij handvatten gegeven waar ik goed mee kan werken en waar ik zekerder van in mijn schoenen sta. Ik heb veel geleerd hoe ik kan omgaan met negatieve gedachten en kan omgaan met pijn uit het verleden. Ik ben zeker op de goede weg en vond het zeer prettig om met Maureen te werken. Ik heb handvatten meegekregen die mij leren helpen om te gaan met mijn negatieve gedachtes en angstgevoelens. Ik sta zelf versteld van het bereikte resultaat. Ik vind zelf dat ik in een korte periode enorme stappen heb gezet."* Susanne H.

"Lieve Maureen, Elke keer was het weer een bijzondere & dankbare ervaring als ik weer een online coaching sessie met je had.

Zo bijzonder dankbaar dat jij mij zo snel bij mijn gevoel kon brengen. Dit was helemaal erg voor mij.

Je hebt me telkens veel inzichten gegeven en dingen kloppen gewoon oprecht. Je hebt me in die coachinsgsessies echt spiritueel laten groeien, mezelf leren voelen en me weer in contact gebracht met mijn authentieke kracht. Het fijne voor mij was ook dat alles vanuit huis achter de computer plaats kon vinden dat gaf veel rust.

Lieve Maureen enorm bedankt voor de fijne sessies, de opdrachten waardoor ik ècht spiritueel ben gegroeid."* Martine vd Dool

"It has been a truly wonderful experience to have participated in Online Coaching sessions with Maureen Lassooy from AccessJoy. Maureen's approach is both honest and direct. Her messages and explanations are clear and beautiful; they guide you to a deeper and better understanding of your true self. The energy and revelations during the online coaching facilitate huge progress on your spiritual journey. Online Coaching with Maureen is a powerful and effective way to discover your true you.

It is a beautiful gift to give yourself."* Antoinette T.

"Luisteren zonder 'ja maar'. Communicatie van ziel tot ziel, tools gemakkelijk te leren, afstemming komt gemakkelijk op gang op vele niveau's tegelijk, ruimt op, heft oude blokkades op, herwaardering van kwaliteiten. Vernieuwde levensenergie. The sky is unlimited.

Dankjewel !!!"* Lausanne

"Lieve Maureen, Ik wil je tijdens 'mijn reis' even laten weten hoe dankbaar ik ben voor jouw bijdrage tot nu toe. Jouw heldere inzichten, eerlijkheid en nuchterheid brengen mij steeds een stapje verder. Bijzonder hoeveel jij ziet en voelt van wat ik zie en voel en nog veelmeer dan dat, waardoor je twijfels wegneemt, met nieuwe inzichten komt, net dat duwtje geeft. Een mooi proces om doorheen te gaan en die begeleid jij met respect, geduld en uiteraard jouw humor, wat alleonline sessies tot een feestjemaakt. Best inspirerend ;-)

Ik hoop nog veel van je te mogen leren in de toekomst!"* Saskia

"Inmiddels heb ik meerdere online workshops en trainingen gevolgd bij Maureen. Wonderlijk hoe zij alles weet te beschrijven. Maureen is een integere, rustige, lieve maar vooral positieve vrouw. Ik was niet direct voorstander van online coaching en cursussen, maar moet eerlijk zeggen dat het ook werkt! En hoe! Maureen weet iedereen persoonlijk op zijn/haar pad een stap verder te brengen. Dat ging bij mij gaandeweg een stap vooruit,een stap achteruit, stilstand om vervolgens grote reuzensprongen te maken vooruit!!!

Dank jewel hiervoor! Ik gun dit een ieder ander!"


Wat zeggen onze klanten:
Maartje vdAa

Intens, warm en bijzonder, dat is een behandeling bij Maureen. Het geeft inzicht, helderheid en antwoorden op vragen waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Maureen is niet voor niets op mijn pad gekomen 💚

Bekijk meer
2 maanden geleden
Laura Roetman

Eerste Access Bars ervaring en direct weer geboekt. Maureen wist veel los te krijgen tijdens de sessie en ik kijk al uit naar de volgende keer!

Bekijk meer
2 maanden geleden
Melissa van der Kallen

Super fijne behandeling gehad. Erg rustgevend en ontspannend. Ik ga zeker nog terug!

Bekijk meer
2 maanden geleden
amanda blaas

Ik kwam access joy tegen op internet en werd meteen getrokken door een energetische healing. Ik was erg benieuwd wat het voor mij kon betekenen. Ik heb 2 sessies gehad en heb deze als ontzettend positief ervaren. Maureen prikte meteen door mij heen en wist wat ik nodig had. Ik voelde me echt zoveel lichter en fijner na de sessies. Ik ben haar erg dankbaar voor wat ze mij gebracht heeft. Ik zie alles weer heel positief en maak mij niet meer zo druk om dingen. Echt een aanrader!

Bekijk meer
2 maanden geleden
Femke Berndsen

Het contact en de afspraken bij maureen zijn heel rustgevend, verhelderend en helpend om de balans in mezelf weer te vinden.

Bekijk meer
2 maanden geleden
Daphne Van Wissen

Maureen is erg vriendelijk en voelde me meteen op mijn gemak voor mijn energetische healing. Heerlijk ontspannen. Bijzonder wat Jr voelt in je lichaam, van tintelingen tot warm en koud.

Bekijk meer
3 maanden geleden