Reviews Workshops

* Bianca vd Aa *

"Lieve Maureen, Een goede vriendin verwees me naar jou en, omdat ik het in spiri wiri land toch een mengelmoes vind van echt en onecht, was ik wat huiverig. Jij voelt echt en bènt dat ook; je straalt van authenticiteit. De woorden die je zegt zijn erg waardevol en je helpt menigeen op hun paadje. Ook die avond dat ik het even moeilijk had, zie jij nèt wat nodig was. Dat was voor mij net hetgene wat ik -wij- nodig hadden en het gaf me weer vertrouwen.

Dat doe jij Maureen; mensen weer vertrouwen geven en voorwaarts laten kijken. Daarom ben ik erg dankbaar dat jij in mijn leven kwam en hoop oprecht dat je nog heel veel mensen mag helpen. Dat mag ook wel eens gezegd worden!"* Saskia *

"Inmiddels heb ik meerdere workshops en trainingen gevolgd bij Maureen. Wonderlijk hoe zij alles weet te beschrijven. Maureen is een integere, rustige, lieve maar vooral positieve vrouw. Ik was niet direct voorstander van online coaching en cursussen, maar moet eerlijk zeggen dat het ook werkt! En hoe! Maureen weet iedereen persoonlijk op zijn/haar pad een stap verder te brengen. Dat ging bij mij gaandeweg een stap vooruit, een stap achteruit, stilstand om vervolgens grote reuzensprongen te maken vooruit!!! Dank je wel hiervoor!

Ik gun dit een ieder ander!"* Alice *

"Lieve mooie Maureen, het gaat goed met mij, in deze bijzondere periode. Ondanks veel hectiek thuis en op het werk, neem ik elke dag de tijd voor mezelf, en voel mezelf hierdoor licht Er gebeuren mooie dingen om mij heen, waar ik mezelf bewust van ben dat dit door mijn energie komt. Dit mooie kado heb ik van jou gekregen op alle online cursussen en de online coaching sessies die ik bij jou deed.

Hoe nog mooier.

Ik zie je snel!!!"* Wim T. *

"Ik heb vorig jaar de cursus 'Werken met Engelen en Gidsen' bij Maureen gevolgd.
Gedurende drie cursusavonden zijn we op een hele positieve, open manier geïnformeerd over Engelen en Gidsen. Maureen 'voelt, ziet, weet en krijgt door' en vertelt dit op een respectvolle manier met een nodige dosis humor ( wat het
allemaal minder zwaar maakt ).
Ook onderling waren we zeer respectvol naar elkaar en gaven elkaar de ruimte voor persoonlijk advies van Maureen, wat soms meer nodig was dan groepsinformatie. De informatie die we kregen was duidelijk, to the point en afdoende.
Deze cursus was voor mij een volgende stap op mijn spirituele pad en werkt door tot op de dag van vandaag !

Zeker een 9.0 ( als het al in een cijfer uit te drukken is….)
Veel dank en liefs Maureen !"* Marino *

"Hoi Maureen, Ik vind je lessen/workshops zeer verhelderend, open, eerlijk, duidelijk en van een energetisch hoog niveau en ook vind ik het geweldig dat je de persoon zijn energie die eventueel niet bij de (zoom)les kan zijn toch verwerkt in de les zodat het terugkijken ook makkelijk energetisch te begrijpen is. Ook is het fijn dat wat je doorkrijgt van het lijntje van boven dat je dat ook deelt en eventueel uitlegt als je het energetisch niet snapt. Als er nazorg eventueel nodig is het ook zeer helder en duidelijk na de les. En als je zelf een misstap maakt dan komt het ook allemaal goed. Mijn energetische/spirituele groei is in 3/4 jaar tijd enorm gestegen.

Ik vind het super fijn om je te kennen Maureen en ben blij dat je op mijn pad bent gekomen.

Heel veel liefs en groetjes""Ik had een zielslezing op afstand, heel bijzonder hoe Maureen helder de boodschap kan verwoorden en brengen. Ik vond het een fijne ervaring en merkte later ook echt een verschil. Ik voelde mezelf rustiger en zelfverzekerder. Ik heb voor mezelf antwoorden gekregen op bepaalde gedachten/situaties. Dankjewel en tot snel weer!​"

Tamara, 17-4-2024"De zachtheid en sprankelende energie van Maureen zet mijn eigen energie weer heerlijk terug op de fabrieksinstellingen, precies waar ik naar verlangde tijdens de behandelingen, eindelijk weer terug in mijn eigen energie en flow. Iets waar de enthousiaste dame een groot aandeel in heeft gehad. In alle rust kon ik mijn eigen pad lopen en kreeg ik ruimschoots handvaten en inzichten aangereikt om precies te kunnen doen waar ik goed in ben: stralend en vol lichtheid mijn leven leiden."

Suus "Maureen is zichzelf in haar werk en dat is wat voor mij een goede behandelaar maakt. Ze staat open voor je, is echt, creatief, enthousiast en ondernemend. Maureen is gemakkelijk bereikbaar, zowel on- als offline.

Ik kijk uit naar wat er nog meer vanuit haar en haar Praktijk Access Joy gaat komen!"

Tamara, 4-2-2024"Wat een fijne sessie voorouderprocessen weer! Maureen weet echt wat er speelt en heeft bij mij voor meer inzicht gezorgd. Daar kan ik weer verder mee."

M., 14-12-2023"Het is nu 2 jaar geleden dat de cursus Voorouder Processen heb meegedaan en ik kan zeggen dat het nog steeds een grote bijdrage is.

Het was destijds een grote aanzet voor mijn spirituele ontwikkeling en daar ben ik nog steeds dankbaar voor. 

Maureen heeft heel helder laten zien wat er bij mij aan de hand was en heeft dat heel kundig, vanuit inzicht, omgedraaid. Ik merk dat mijn leven sindsdien veel makkelijker gaat en tevens dat van mijn kinderen meer in een stroomvaart komt.

Ik ben Maureen heel dankbaar."

Marianne"Lieve Maureen,

ik wil je hartelijk bedanken voor de online sessies die ik bij jou mocht volgen. Jouw aanpak is zo liefdevol en integer en diepgaand, de meditaties die we doen zo mooi, intens en helend. Ik zou iedereen aanraden die open staat voor een 'next step' op zijn/haar spirituele pad, om kennis te maken met jouw online sessies van de diverse onderwerpen en privé sessies.

lieve groet"

Brigitte