Holistische Coaching

Als coach heb ik een positieve invloed op je carrière en je privéleven, zodat je voorwaarts gaat vanaf de plek waar je nu bent, naar waar je moet zijn, volgens je Zielsbestemming.


Als professionele coach ondersteun ik bij de ontwikkeling van Zielstalenten en het verwezenlijken van Zielsdromen, met inzichten, daadkracht en passie voelen.

Ik leer je de talenten van je Ziel optimaal te benutten en weet je met succes te motiveren om je doelen vanuit je Ziel te bereiken.

Ik open deuren die op je Pad horen, ik sluit deuren die dicht mogen. Ik geef tools waar je zelf een doorbraak mag creëren en steek pluimen op als dat veroorzaakt is.

Samen lopen we een stapje verder naar een lumineuze toekomst voor jou.

Ik leer je je talenten optimaal te benutten en weet ik je met succes te motiveren om je doelen te bereiken.

Ontstaan van klachten


Klachten ontstaan door het langdurig bestaan van blokkades in ons systeem (lichaam). Een blokkade kan voortkomen uit gebeurtenissen uit het verleden. Emoties die niet verwerkt zijn. Ze slaan zich op in je systeem, gaan ‘vast’ zitten en kunnen jaren later nog een rol spelen.

Ook ben je onbewust gaan ‘geloven’ wat anderen van je vinden.Die beeldvorming beïnvloedt de manier waarop jij nu in het leven staat.

Samen gaan we kijken waar we die oude overtuigingen kunnen loslaten en waar blokkades weervrij kunnen stromen. Dit is vaak na een paar behandelingen al duidelijk voelbaar.Holistisch Coachen


Als Holistisch Coach kijk ik naar de mens als één geheel. Klachten op fysiek, emotioneel of mentaal niveau staan altijd nauw met elkaar in verbinding. Als er op het ene niveau een verandering plaatsvindt, dan verandert het andere niveau ook.


Ik werk altijd met Cognitieve Gedragstherapie, Energetische Healings, stappenplannen, daadkracht oefeningen en nog veel meer, zodat je ook daadwerkelijk een Stàp verder komt!


Hoe ga ik te werk


Samen gaan we op zoek waar het ‘blokkeert’. Als Holistisch coach help ik je deze blokkades op te sporen, te onderzoeken en los te laten. Zodat jouw energie weer vrij kan stromen en je dichter bij jezelf komt.


Om op één van deze niveaus genezing, heling of ontspanning te bereiken gebruik ik het energetisch systeem als ingang. Het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd en dat zul je al direct ervaren!De behandeling


Wanneer je komt voor een sessie bespreken we eerst jouw vraag, problemen en/of uitdagingen. Daarna gaan we direct aan de slag. Ik ga waarnemen waar jouw blokkades zitten en we praten erover.

Gedurende de sessie kan het zijn dat ik achterliggende blokkades waarneem. Deze bespreek ik, zodat er helder bewustzijn op komt. Bewustzijn zorgt ervoor dat jij beseft dat je de blokkade los kan laten (er niet meer aan hechten), waarmee het zelfgenezend vermogen van je hele wezen wakker wordt en jou zelf verder helpt.

Ik doe dit altijd met Cognitieve Gedrag Therapie, Energetische Healings, stappenplannen, daadkracht oefeningen, Reiki, Aura- en Chakra leer, Indiase inzichten, energetische oefeningen, enz. enz. Zodat jij daadwerkelijk een Stàp verder komt in jouw leven. Zoals dat bedoeld is volgens je Zielendoel. 


Ik ben erg gewaar, recht door zee, gegrond, heb een hoger inzicht, weet jou te gronden en aarden, je bij jezelf te brengen en je zò dat stapje verder te helpen. 

Ben jij klaar voor de DOORBRAAK van jouw leven?

Contact me hier voor een Coachingstraject.

.

Ik kijk verder en dieper, voel aan wat er leeft bij jou en daarvoor hoef je vaak niet eens zoveel te zeggen. Ik zie je, ik hoor je, vanuit mijn gewaarzijn!

Voor meer Bewustzijn, Liefde en inzicht in je leven

Meer over Holistische Coachings Trajecten


Coaching is een effectieve manier om mensen vooruit te helpen op hun Pad. Het is dé manier om duurzaam effectief gedrag en/ of bewustzijn te ontwikkelen of om bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen en inzichten te krijgen.


'To coach' is letterlijk iemand bij de hand nemen en hem of haar een stapje verder meenemen, van waar men is naar waar men bestemd is te zijn.

Als coach neem ik jou bij de hand, kijken we waar je nu bent, waar je heen mag lopen volgens jouw Zielsbestemming en hoe daar te komen.


Omdat ik vaak zie dat herinneringen, trauma en oa. beperkende overtuigingen zich ook vastzetten in het fysieke lichaam, combineer ik mijn coachingwerk altijd met energetisch lichaamswerk, waardoor men integraal voorwaarts kan op zijn/haar Zielspad.

Zoals bedoeld is.

Van harte welkom voor jouw stapje verder...


Vaak is daarvoor een traject nodig; een gefundeerd traject waarin we duidelijk uiteenzetten wat de stappen zijn, hoe ze te nemen en hoe je daar ook -zelfstandig- in de toekomst kunt blijven en vanuit daar verder komt.

Daarvoor heb je de juiste hulp nodig. Iemand die de tools heeft, de levenservaring, de inzichten en die dit met een zachte, doch directe hand aangeeft en je meeneemt langs de weg. Zodat je ook vanuit zelfinzicht daar kunt komen en blijft.


Met de tools die ik heb, het inzicht wat me altijd gegeven wordt en de zachte -doch directe- hand die ik gebruik, help ik al vele mensen verder op hun levens- cq Zielspad. Naar het doel; leven volgens je Zielsmissie, in alle vrijheid en eenheid met alles om je heen. Dan wordt de aarde toch altijd een stukje mooier?


Een gelukkig mens is als een lichtje op aarde en laat anderen ook weer schijnen. En dat ligt er voor je klaar. Vertrouw nou maar.


Kies hierbij voor het coachingstraject wat je nu aanspreekt. Laat je diepe Zielsgevoel spreken en je begeleiden.

Zo ga je, stap voor stap, voorwaarts op het Pad van Jouw Ziel. Mooi toch?


Klaar voor jouw stap(-je) verder?

De sessies zijn live in praktijk in Den Bosch of eventueel online. 


Ik nodig je van harte uit voor jouw stapje verder op je Zielspad. Kom je?


Vertrouw altijd op jezelf en voel wat voor jou nu past. Er is altijd een traject wat bij jouw situatie - budget, tijd, investeringswil, etc.- past. 


'Holistische Coaching' betekent 'in het geheel', dus in je hèle wezen veranderd worden zodat je integraal voorwaarts gaat, volgens je Zielenpad.


In Liefde, Licht & Kracht,


Maureen

Losse sessie Holistische Coaching ter kennismaking € 88,00 (ipv € 110,00 (live en online)

Kijk hier naar coachingstrajecten

Reviews

"Hallo Maureen, ik vond de sessie bij jou erg goed. Je legde direct de vinger op de zere plek(ken) en gaf me praktisch advies waar ik zelf mee aan de slag kon. Het heeft me al veel inzichten gegeven en ik merk dat het al een voorzichtige shift in mijn realiteit in beweging zet. Dank je wel!"

Marloes


'Lieve Maureen,

"Elke keer was het weer een bijzondere & dankbare ervaring als ik weer een coaching sessie met je had. 

Zo bijzonder dankbaar dat jij mij zo snel bij mijn gevoel kon brengen - en houden ;-). 

Dit was helemaal erg voor mij.  Je hebt me telkens veel inzichten gegeven en dingen kloppengewoon oprecht. 

Je hebt me in die coachinsgsessies echt spiritueel laten groeien, mezelf leren voelen en me weer in contact gebracht met mijn authentieke kracht. Het fijne voor mij was ook dat alles ook vanuit huis achter de computer plaats kon vinden dat gaf veel rust.  Lieve Maureen enorm bedankt voor de fijne sessies, de opdrachten waardoor ik ècht spiritueel ben gegroeid.
Liefs,

Rachel"


"It has been a truly wonderful experience to have participated in Online Coaching sessions with Maureen Lassooy from Access Joy. Maureen's approach is both honest and direct. Her messages and explanations are clear and beautiful; they guide you to a deeper and better understanding of your true self. The energy and revelations during the online coaching facilitate huge progress on your spiritual journey. Online Coaching with Maureen is a powerful and effective way to discover your true you.  It is a beautiful gift to give yourself.
Many blessings,

Sarah"

Hallo, mijn naam is Maureen 


Mijn kracht is dat ik naar de mens kijk achter de ‘uiterlijke verschijning’, met jouw unieke talenten en kwaliteiten.


Als ontspanning en geluk niet vanzelfsprekend is dan is het fijn als iemand je begrijpt en je op weg kan helpen. Je kunt je behoorlijk ongerust maken als alles niet loopt zoals het ‘behoort’ te lopen. Als je zelf de weg kwijt bent, kan dit behoorlijk frustrerend zijn als je niet weet wat je volgende stap is. Misschien heb je tegenslagen geaccepteerd en zie je het als onderdeel van je leven. Misschien weet je dat een beter leven mogelijk is. 


Binnen de therapie ga ik met je opzoek naar een nieuwe manier van leven die past bij jouw wezen, jouw zijn en jouw bestemming. Omdat je het waard bent. Mijn overtuiging en ervaring is dat je meer uit jouw leven kunt halen als je bereid bent tot zelfontwikkeling, in contact kunt zijn met je eigen kwaliteiten en in de ontmoeting met de omgeving. 

Wat zeggen onze klanten:
Jeannette Van Nieken

Hele prettige en ontspannen behandeling die erg goed voelt.
Maureen is vakkundig en vriendelijk.
Dank!

Bekijk meer
3 maanden geleden
Monique Nettenbreijers

Wat een fijne sessies heb ik bij Maureen mogen ervaren. Heel adequaat en doeltreffend in gesprek en een behandeling die me weer wat lichter maakte; dank je wel!

Bekijk meer
4 maanden geleden
Maartje vdAa

Intens, warm en bijzonder, dat is een behandeling bij Maureen. Het geeft inzicht, helderheid en antwoorden op vragen waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Maureen is niet voor niets op mijn pad gekomen 💚

Bekijk meer
5 maanden geleden
Laura Roetman

Eerste Access Bars ervaring en direct weer geboekt. Maureen wist veel los te krijgen tijdens de sessie en ik kijk al uit naar de volgende keer!

Bekijk meer
5 maanden geleden
Melissa van der Kallen

Super fijne behandeling gehad. Erg rustgevend en ontspannend. Ik ga zeker nog terug!

Bekijk meer
5 maanden geleden
unsplash