Mijn Aanbod

Een uitnodiging tot een Stapje verder

______


In mijn aanbod vind je mijn jarenlange diepe ervaring, doorleefde kennis en hogere wijsheid gebundeld in verschillende thema’s. De inhoud van het aanbod komt deels overeen met de live-sessies die ik regelmatig geef.

Live evenementen

______


Door mijn jarenlange ervaring zet ik me vol passie in om met zorg, kundigheid, humor en wijsheid mijn kennis en vaardigheden over te brengen, zodat je direct nieuwe tools hebt om jouw pad naar bewustzijn te manifesteren.  


In mijn cursussen en sessies gebruik ik eeuwenoude kennis, methoden en technieken die hun waarde hebben bewezen. Er worden diepere bronnen ontsloten en er komt letterlijk nieuwe energie en leven vrij. Deze technieken voor bewustwording leggen liefdevol de wijsheid van je lichaam en Ziel bloot waardoor je je weer thuis voelt in je lichaam, hier op aarde.

Online cursussen

______


De online cursussen stellen je in staat om in een hoog tempo en op je eigen manier mijn kennis en ervaring tot je te nemen.

Je kunt het cursusmateriaal natuurlijk ook teruglezen en -kijken wanneer jij dat wilt.

Aanvraag op maat

_______


Staat wat je zoekt er niet tussen? Naast het bovenstaande aanbod, bied ik ook begeleiding op maat, zowel aan particulieren als aan bedrijven. Neem gerust contact op als ik iets voor je kan betekenen.

Overzicht van ons aanbod

Live sessies

Over mij

Je hoeft alleen maar te ZIJN


“Als holistisch coach & therapeut help ik je fysieke, mentale, emotionele en energetische klachten op te lossen vanuit de kern. Je lichaam is je kompas, het weet precies wat goed voor je is. Je hoeft alleen maar te luisteren!”


Als je klachten ervaart op welk gebied dan ook, dan heb je iets bij te sturen in je leven.


Ik benader alles vanuit een holistische visie. Alles staat met elkaar in verbinding; een fysieke klacht heeft altijd een onderliggende oorzaak. Zo ook met emotionele, mentale en energetische klachten.


Je lichaam geeft je voortdurend signalen. Het weet wat goed is voor jou en wanneer je mag vertragen en bijsturen. Als je de signalen negeert, ontstaat er ziekte.


Ik ben ervan overtuigd dat iedereen gezond en gelukkig kan zijn. De symptomen die je nu ervaart, zoals bv. een gespannen gevoel, snel gestrest zijn, vermoeidheid, hoofdpijn of migraine, of onverklaarbare pijnklachten, laten je zien dat je lichaam/leven uit balans is. Door naar de kern van het probleem te gaan en deze te transformeren, zullen de klachten verdwijnen.


Als jij er voor jezelf bent, is je lichaam er voor jou. Onvoorwaardelijke zelfliefde is de basis van een gezond en gelukkig leven. Door echt van jezelf te houden, zul je keuzes maken die goed voor jou zijn. Leven vanuit je hart. Ik help je hiermee, zodat jij optimale gezondheid en geluk zult ervaren.

“Als holistisch coach & therapeut help ik je fysieke, mentale, emotionele en energetische klachten op te lossen vanuit de kern. Je lichaam is je kompas, het weet precies wat goed voor je is. Je hoeft alleen maar te luisteren!”