Mijn Aanbod

Een uitnodiging tot een Stapje verder

________


In mijn aanbod vind je mijn jarenlange diepe ervaring, doorleefde kennis en hogere wijsheid gebundeld in verschillende thema’s. De inhoud van het aanbod komt deels overeen met de live-sessies die ik regelmatig geef.

Balans in Jezelf

Live healing sessies & evenementen

______


Door mijn jarenlange ervaring zet ik me vol passie in om met zorg, kundigheid, humor en wijsheid mijn kennis en vaardigheden over te brengen, zodat je direct nieuwe tools hebt om jouw pad naar bewustzijn te manifesteren.  


In mijn coachings en healings gebruik ik eeuwenoude kennis, methoden en technieken die hun waarde hebben bewezen. Er worden diepere bronnen ontsloten en er komt letterlijk nieuwe energie en leven vrij. Deze technieken voor bewustwording leggen liefdevol de wijsheid van je lichaam en Ziel bloot waardoor je je weer thuis voelt in je lichaam, hier op aarde.

Online sessies & Akasha Readings

______


De online Teachings & Readings stellen je in staat om in een hoog tempo en op je eigen manier mijn kennis en ervaring tot je te nemen.

Je kunt de meeste sessies natuurlijk ook teruglezen en/of -kijken wanneer jij dat wilt.

Aanvraag op maat

_______


Staat wat je zoekt er niet tussen? Naast het bovenstaande aanbod, bied ik ook begeleiding op maat, zowel aan particulieren als aan bedrijven. Neem gerust contact op als ik iets voor je kan betekenen.

Overzicht van ons aanbod

Healing, Coaching & Reading

Start jouw reis naar welzijn met een bezoek aan Access Joy in Den Bosch.


Kies uit een scala aan behandelingen om je innerlijke balans te herstellen en je levensenergie te optimaliseren. Bij Access Joy gaat welzijn & bewustzijn verder dan alleen coaching. De behandelingen zijn oa. gericht op het herstel van je innerlijke harmonie, zodat je zelfstandig in je volle kracht kunt staan. We nodigen je van harte uit om jouw reis naar welzijn & bewustzijn te starten en te ontdekken welke behandeling/sessie het beste bij jou past.

De resultaten van een healing zijn dat je met meer plezier in je leven staat, je kwaliteiten doelgerichter kan gebruiken, uitdagingen beter het hoofd kunt bieden en minder snel negatief zal denken cq zijn.

Lieve Maureen,

‘iemands waarde kun je meten aan het aantal mensen dat positief is beinvloed tijdens hun leven’ en jij hebt al héél veel mensen positief beïnvloed, door hen te helpen los te laten wat weg mocht, door hen van wijze raad te voorzien en hen weer de toekomstwegen in te laten slaan.

Ik ben dankbaar dat onze paden kruisten en werk graag met je samen in de toekomst.

Liefs,


"Zodra ik bij Maureen binnenstap en haar stem hoor, begint voor mij al de ontspanning. Heb zelf nu tweemaal de Access Bars gedaan en voel me een stuk meer geaard. Het is magisch wat er gebeurt tijdens en na deze behandeling. Maureen neemt alle tijd voor je en is een bijzonder lief en warm persoon. Ook haar meditaties helpen me enorm om mijn rust te vinden. Dankbaar ben ik voor deze mooie momenten en inzichten dankzij Maureen."

Suus

Over mij

Je hoeft alleen maar te ZIJN


Als holistisch coach & therapeut help ik je fysieke, mentale, emotionele en energetische klachten op te lossen vanuit de kern. Je ziel is je kompas, het weet precies wat goed voor je is. Je hoeft alleen maar naar binnen te keren!


Als je klachten ervaart op welk gebied dan ook, dan heb je iets bij te sturen in je leven.


Ik benader alles vanuit een holistische visie. Alles staat met elkaar in verbinding; een fysieke klacht heeft altijd een onderliggende oorzaak. Zo ook met emotionele, mentale en energetische klachten.


Je lichaam en je Ziel geven je voortdurend signalen. Het weet wat goed is voor jou en wanneer je mag vertragen en bijsturen. Als je de signalen negeert, ontstaat er disbalans.


Ik ben ervan overtuigd dat iedereen gezond en gelukkig kan zijn. De symptomen die je nu ervaart, zoals bv. een gespannen gevoel, snel gestrest zijn, vermoeidheid, hoofdpijn of migraine, of onverklaarbare pijnklachten, laten je zien dat je lichaam/leven/Pad uit balans is. Door naar de kern van het probleem te gaan en deze te transformeren, zullen de klachten verdwijnen.


Als jij er voor jezelf bent, is je je Ziel er voor jou. Onvoorwaardelijke zelfliefde is de basis van een gezond en gelukkig leven. Door echt van jezelf te houden, zul je keuzes maken die goed voor jou zijn. Leven vanuit je hart. Ik help je hiermee, zodat jij optimale gezondheid en geluk zult ervaren.

“Als holistisch coach & therapeut help ik je fysieke, mentale, emotionele en energetische klachten op te lossen vanuit de kern. Je Ziel is je kompas, het weet precies wat goed voor je is. Je hoeft alleen maar naar binnen te keren!”

unsplash