Coaching

________


'To coach' is letterlijk iemand bij de hand nemen en hem of haar een stapje verder meenemen, van waar men is naar waar men bestemd is te zijn.

Als coach neem ik jou bij de hand, kijken we waar je nu bent, waar je heen mag lopen volgens jouw Zielsbestemming en hoe daar te komen.


Mijn passie ligt bij de ontwikkeling van mensen op spiritueel gebied.


Door middel van diverse coachings- en regressievormen en oa. trauma-release, help ik eenieder blijvend een stapje verder op zijn/haar Pad.

Coaching is een effectieve manier om mensen vooruit te helpen op hun Pad. Het is dé manier om duurzaam effectief gedrag en/ of bewustzijn te ontwikkelen of om bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen en inzicht te krijgen.


Omdat ik vaak zie dat herinneringen, trauma en oa. beperkende overtuigingen zich ook vastzetten in het fysieke lichaam, combineer ik mijn coachingwerk vaak met energetisch werk, waardoor de clïent integraal voorwaarts kan op zijn/haar levenspad.

Zoals bedoeld is.

Van harte welkom voor jouw stapje verder...

Ik weet wat mensen beweegt en hoe ik hen in beweging kan krijgen.

Ik doe dat met mijn mensenkennis, ervaring op allerlei vlakken, integrale inzicht en hogere weten. Mijn healingscapaciteiten zet ik ook in om mensen integraal een stapje verder te helpen.

Individuele coaching (persoonlijke ontwikkeling)


Soms is het verstandig om een individueel traject in te gaan, waar achter gesloten deuren zaken besproken worden en handvatten aangereikt worden die je weer op weg helpen. Naast Energetische Healings coachen wij ook mensen die een aantal persoonlijke uitdagingen hebben. Deze gesprekken kunnen ook via Zoom plaatsvinden.

Even the best ones need a coach

Waarom coaching voor persoonlijke ontwikkeling?

De behoefte aan persoonlijke ontwikkeling kan ontstaan vanuit de wens om bepaalde resultaten te bereiken, om persoonlijke effectiviteit te vergroten, vanuit een gevoel van onvrede of stagnatie of vanuit de behoefte aan verdieping en groei of uit een situatie te komen waar men in zit. Op diverse manieren ondersteunen wij jou bij het vrijmaken van potentiële kwaliteiten en inzichten zodat jij optimaal kan functioneren in jouw context. Investeren in persoonlijke ontwikkeling geeft groei- en veranderprocessen van individuen een krachtige, opwaartse impuls.


Van inzicht naar resultaat

Persoonlijke ontwikkeling vraagt in de eerste plaats bewustwording. Wie ben je als mens? Wat inspireert jou? Wat zijn jouw talenten en vermogens? In welke context kom jij goed tot je recht en ben je jezelf? Het vraagt daarnaast eerlijk durven kijken naar beperkende gedragspatronen, opvattingen en gevoelens die een ongewenste situatie in stand houden of creëren. Tot slot vraagt het omzetten van inzichten in ander voorwaarts gedrag. Dit proces vraagt soms tijd, gerichte aandacht en oefening zodat de gewenste verandering daadwerkelijk blijvend geïnternaliseerd wordt.


Intrinsieke verandering

We begeleiden jou in het vinden van je eigen antwoorden. Hoe meer jij over jezelf ontdekt, des te beter ben je in staat om anderen te begrijpen. Des te beter kun jij jouw functie of rol op elk vlak van je leven vervullen. We reiken tevens concrete instrumenten aan om tot nieuwe keuzes te komen en stappen te zetten in de gewenste richting.


De coaching wordt op jouw verzoek ook meerdere malen gegeven.

Coaching bij laag zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen

Omdat veel mensen vastlopen in hun leven en werk door een laag zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen, heb ik begeleiding op dit gebied in mijn aanbod opgenomen. Omdat een positief zelfbeeld en een gezond portie zelfvertrouwen de basis is. En een stevige basis, daar kun je altijd op terugvallen.

Zit het met jouw zelfbeeld en zelfvertrouwen wel snor, kies dan voor Holistische Coaching. Wil je liever eerst wat steviger in je schoenen komen te staan en gaandeweg je keuzes daarbij betrekken, kies dan voor het 'Kern Kwaliteiten traject'.

"Je hoeft Maureen niet te vertellen waarom je naar haar komt; ze voelt precies waarmee je worstelt en waarom.
Je ontdekt waarom je bent zoals je bent. Ze weet blokkades te doorbreken en een helder inzicht te geven in je denken, doen en laten.

Het is een prachtige reis naar je ware zelf met Maureen als liefdevolle en professionele begeleiding.

De verschillende sessies met haar hebben veel in mijn lichaam en geest los gemaakt en mij diepe nieuwe inzichten gegeven. Hierdoor veel kunnen helen en kracht gevonden daar naar te handelen. 
Een prachtig geschenk wat ik iedereen gun."


Suus 

Ovaal People

"Het was de eerste afspraak voor relatie coaching en wij voelden ons gelijk op ons gemak. Maureen is erg goed in haar werk en zij kan de mensen heel goed aanvoelen. Verheug me op de volgende sessie."

Mina


"Hallo Maureen, ik vond de sessie bij jou erg goed. Je legde direct de vinger op de zere plek(ken) en gaf me praktisch advies waar ik zelf mee aan de slag kon. Het heeft me al veel inzichten gegeven en ik merk dat het al een voorzichtige shift in mijn realiteit in beweging zet. Dank je wel!"

Marloes


"Maureen is een fijne, zachte vrouw, die weet wat ze wil en dat ook duidelijk neerzet. Dat geeft open deuren en dan kan ik schakelen. Geen tweede agenda, geen vooropgezet plan, maar ‘samen één’ en dan voorwaarts.

Ik ben dankbaar dat ze op m’n pad kwam en de inzichten die ze deelde."

Joost

Balans Kleurentest

"Ken je Kwaliteiten"

De eerste sessies waren een groot succes. Zowel de cliënten als ik hebben ervan genoten. En omdat het zo leuk, laagdrempelig en inspirerend is, heb ik besloten deze nog meer te doen! 

En dus pakken we de draad weer op. 

 

Voor nu heb ik de inschrijvingen weer geopend.

 

"Ken je Kwaliteiten" is een sessie met een persoonlijkheidstest (wordt vooraf ingevuld) en een kwaliteitenonderzoek waarin je inzicht krijgt in jouw drijfveren en kwaliteiten. Ook die misschien tot nu toe verborgen voor je waren…!

 

De sessie draagt bij aan:


• je zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid;
• mildheid, naar jezelf en naar anderen;
• persoonlijke effectiviteit, doordat je bewuster je kwaliteiten in gaat zetten en met je valkuilen om leert gaan;
• inzicht in je drijfveren zodat je keuzes vanuit je hart gaat maken.

 

Bijdrage: €77,- (ipv. € 99,00), incl. test, uitgebreid verslag en 30 tot 45 minuten intensieve online coachingsessie. 

 

Inschrijven kan via deze link.

 

Deelnemers over de sessie:


"Prima introductie waarin je meer te weten komt over jezelf en concrete handvatten krijgt!"


Schrijf je nu in en kom een stapje verder op je Pad!

Coachings Trajecten


Naar aanleiding van jouw vraag en coachingsbehoeften, zijn er verschillende trajecten mogelijk:


* Coachingstraject 3x: 50 minuten per keer, elke maand in ieder geval 1x


* Coachingstraject 5x: 60 minuten per keer, elke maand in ieder geval 1x


* Coachingstraject 7x: 75 minuten per keer, elke maand in ieder geval 1x


Àlle coachingstrajecten zijn àltijd inclusief aantekeningen te maken, energetische healings, energetische & holistische coaching, whatsapp backup (inzake het onderwerp wat er speelt).


Hier kan je boeken.


Contact me eerst voor vragen en ideeën.

Hi mijn naam is Maureen,


Als moeder van drie lieve meiden is mijn leven perfect! Naast mijn werk als holistisch genezer, coach en therapeut, geniet ik van de momenten van het leven. In vrije tijd vind je me vaak in de natuur waar ik rust en inspiratie vind. Relaxen in de natuur, lezen, mediteren en yoga zijn enkele van mijn favoriete manieren om te ontspannen en mijn balans te bewaren.


Vrijheid is en blijft een belangrijk onderdeel van mijn leven; ik kies wat ik met mijn tijd wil doen, en dat kan jij ook...


Gezondheid en geluk hebben altijd mijn interesse gehad. De psychologische samengesteldheid van de mens, hoe een ieder omgaat met dezelfde situaties. Waarom je soms anders doet dan je weet dat eigenlijk goed voor je is, enz enz.

Dat alles met elkaar in verbinding is, is voor mij altijd al vanzelfsprekend geweest.


Ik weet dat, wat er ook met je is en hoe je je ook voelt nu; als je je weer gelukkig en gezond wilt voelen, op alle vlakken van je leven, dan is dat ècht mogelijk!!!

Jij hoeft alleen te kiezen voor de èchte verandering! Doe het nu en accepteer nooit meer minder.

Jij verdient het, iedereen verdient het en iedereen om je heen.

Coaching is een krachtige methode om blijvend effectief gedrag en bewustzijn te ontwikkelen, alsook om zelfvertrouwen en inzicht te vergroten.

Vaak zijn herinneringen, trauma's en beperkende overtuigingen in het fysieke lichaam verankerd, daarom wordt de coachingsessie vaak gecombineerd met energetisch werk. Bij een sessie krijg je concrete instrumenten aangereikt die je helpen om nieuwe stappen te zetten.

Wat zeggen onze klanten:
Jeannette Van Nieken

Hele prettige en ontspannen behandeling die erg goed voelt.
Maureen is vakkundig en vriendelijk.
Dank!

Bekijk meer
3 maanden geleden
Melissa van der Kallen

Super fijne behandeling gehad. Erg rustgevend en ontspannend. Ik ga zeker nog terug!

Bekijk meer
5 maanden geleden
Kelsey Goddard

Fijne warme ontvangst. Duidelijke heldere begeleiding.

Bekijk meer
1 maand geleden
monica rijkse

De ontvangst van Maureen was al heel prettig, en ze stelde mij op mijn gemak. Even een klein gesprekje. Wist niet wat ik kon verwachten van de energetische healing. Maar heb deze healing als zeer prettig ervaren.
Maureen is een heel fijn en warm persoon. Zeker een aanrader. En ik kom zeker nog een keer terug.

Bekijk meer
1 maand geleden
irma van der doelen

Fijne ervaring. Maureen biedt je ruimte om dingen te begrijpen. Over drie weken mag ik weer bij Maureen langskomen.

Bekijk meer
2 maanden geleden
Irene

Fijne ervaring. Ik merk dat ik vooral rustiger ben, minder de neiging heb om veel te denken.

Bekijk meer
3 maanden geleden
unsplash