Aanbod healing sessies & evenementen

Als Healer, Reiki Master, Magnetiseur, Aura- en Chakra Healer en Coach werk ik met mensen en dieren om te genezen van ziekte, trauma en verwonding. Naast het werken aan het energetische en emotionele lichaam, werk ik waar nodig met intuïtieve begeleiding en CBT om holistische genezing mogelijk te maken.

Clearings kunnen in het lichaam plaatsvinden, of in de hele thuisomgeving, en ik help om vastzittende energie te verplaatsen en de energiestroom te herstellen.


~Rosie A.~ Ik kan niet genoeg zeggen over Maureen.
Vanaf het moment dat ze mijn huis binnenkwam, was er een gevoel van vrede dat ze met zich meebracht. Mijn hond Dante voelde zich erg op haar gemak bij haar, ook toen ze onderzoek deed en reiki deed. Ze is erg zachtaardig en ook rustgevend en gaf me ook nog interessante informatie over mijn hond, wat erg geruststellend was voor mij. Ze deed zelfs wat healing bij mij, wat super aardig was en mijn ogen opende ten aanzien van bepaalde dingen.
Ik wil haar ten zeerste aanbevelen als Reiki Master & Healer, zowel voor dieren als voor mensen. 
Ze is zachtaardig, liefdevolle en zorgzaam.

Aanbod Healing Sessies

Welkom bij Access Joy in Den Bosch, dé plek voor coaching en healing.

Access Joy is ervaren in healingstechnieken en coachingstechnieken en ook in Regressie en Reïncarnatie Therapie en counseling.

Access Joy biedt ook online spirituele cursussen en diverse holistische healing- en coachingdiensten. Als coach, Reiki-meester, intuïtieve gids en transformatiebegeleider streef ik naar positieve verandering, zowel op individueel niveau als voor de wereld.

Mensen die op zoek zijn naar persoonlijke en spirituele groei en een positieve impact kunnen zich aansluiten bij Access Joy en hun reis naar bewustzijn en welzijn beginnen.

Wanneer breng jij een bezoek aan Access Joy?

~ Amanda ~

"Ik kwam access joy tegen op internet en werd meteen getrokken door een energetische healing. Ik was erg benieuwd wat het voor mij kon betekenen. Ik heb 2 sessies gehad en heb deze als ontzettend positief ervaren. Maureen prikte meteen door mij heen en wist wat ik nodig had. Ik voelde me echt zoveel lichter en fijner na de sessies. Ik ben haar erg dankbaar voor wat ze mij gebracht heeft. Ik zie alles weer heel positief en maak mij niet meer zo druk om dingen. Echt een aanrader!"


~ Eduard ~

"Dank je wel Maureen, Ik heb de sessie als heel prettig ervaren. Voelt echt als een nieuw begin. Ik ging deze sessie open in en heb er super fijne inzichten door gekregen. Ik kon me heel erg goed herkennen in wat je zei, waardoor ik praktische tips heb gekregen die ik kan gebruiken tijdens mijn dagelijks leven. Heel veel dank, het voelt tot nu toe heel erg goed.

Groet"


~ Claire ~

"Lieve Maureen, Door enorm veel rust in mijn hoofd - zoals je al zei - ben ik op vele vlakken veel beter gaan presteren en voelen, mijn nachtrust is ook weer veel beter en ik pieker minder!

Sùper dank!"

In 2015 bezocht ik de Oneness University in India. In een weeklang programma leerde ik oa. de Deeksha te geven; een Heilige Indiaase Blessing.

De Oneness University is van Sri Bhagavan en Amma. Hieronder zie een filmpje van Bhagavan en Amma terwijl ze een Deeksha geven.


Een Deeksha kan zowel op afstand als in de praktijk gegeven worden en kan tevens samen met andere healings methoden. 


Een sessie bestellen kan hier. Geef daarbij aan of je een afstandssessie wilt of naar mijn praktijk in Den Bosch komt.


De kosten zijn € 45,00. Je ontvangt dan een factuur.


Ik zie je graag en hoeveel stappen vóórwaarts kan het geven als je naar de Heelheid gaat? 

De resultaten van een healing zijn dat je met meer plezier in je leven staat, je kwaliteiten doelgerichter kan gebruiken, uitdagingen beter het hoofd kunt bieden en minder snel negatief zal denken cq zijn.

Ik weet wat mensen beweegt en hoe ik hen in beweging kan krijgen.

Ik doe dat met mijn healingscapaciteiten, integrale kennis, jarenlange ervaring, hoger inzicht en mijn verbinding met 'Boven'.

Wie ben ik? 

Even voorstellen...

Ik ben Reiki Master, Magnetiseur, Aura- / Chakra Healer, Energetisch Healer, Intuïtieve Gids, Medium en getraind in CBT (Cognitieve Gedrags Therapie) en werk op dieren, mensen en de gemeenschap. Daarnaast ben ik Regressie- / Reïncarnatie therapeute, Yogateacher en (Integraal) Coach.


Het is de combinatie van mijn paranormaal-intuïtieve vermogens, ervaring, mediumschap, Reiki / Energetische Healings capaciteiten en oa de CBT-training die mij helpt om mijn cliënten op alle niveaus te genezen; fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel en hen de tools te geven om een ​​gezonde levensstijl te cultiveren.


Ik heb ook ontdekt dat mijn ervaringen in oa. de 'aardse wereld' mijn vermogen heeft vergroot om de diepere essentie en behoeften onder de oppervlakte aan te boren - en om klanten de schijnwerpers te laten ervaren van volledig gezien, getuige en ondersteund te worden op een veilige en krachtige manier.


Lees hier meer over mij

Kom in balans


Door ondersteunen bij levensvragen en met energieën te werken kan jij in balans komen.


✔ Voor iedereen die op zoek is naar verlichting

✔ Spiritualiteit en zelfontwikkeling

✔ Inzichten, handreikingen en antwoorden

Wat zeggen onze klanten:
Irene

Fijne ervaring. Ik merk dat ik vooral rustiger ben, minder de neiging heb om veel te denken.

Bekijk meer
5 dagen geleden
Rachelle Nieuwenhuizen

Hele fijne ervaring van reiki gehad. Super vriendelijk en zeker nog een waard om terug te gaan.

Bekijk meer
16 dagen geleden
amanda blaas

Ik kwam access joy tegen op internet en werd meteen getrokken door een energetische healing. Ik was erg benieuwd wat het voor mij kon betekenen. Ik heb 2 sessies gehad en heb deze als ontzettend positief ervaren. Maureen prikte meteen door mij heen en wist wat ik nodig had. Ik voelde me echt zoveel lichter en fijner na de sessies. Ik ben haar erg dankbaar voor wat ze mij gebracht heeft. Ik zie alles weer heel positief en maak mij niet meer zo druk om dingen. Echt een aanrader!

Bekijk meer
2 maanden geleden
Daphne Van Wissen

Maureen is erg vriendelijk en voelde me meteen op mijn gemak voor mijn energetische healing. Heerlijk ontspannen. Bijzonder wat Jr voelt in je lichaam, van tintelingen tot warm en koud.

Bekijk meer
3 maanden geleden
Ilona Geerlings

Een hele fijne energetische healing gehad, zo bijzonder hoe je jezelf voelt tijdens en na de behandeling. Hele lieve vrouw die weet wat ze doet, ze heeft tenslotte ook al 17 jaar ervaring. Dank je wel Maureen voor deze ervaring.

Bekijk meer
3 maanden geleden
Marjan de Winter

Sinds enige jaren kom ik Maureen. Niet alleen kom ik bij Maureen altijd met een ontspannen en opgeruimd hoofd vandaan ook heeft zij bijgedragen aan een stuk zelf bewustzijn en het meer inzichtelijk krijgen van mijn eigen energie.
De helende sessies hebben mij rust en meer inzicht gegeven in de koers van mijn leven zonder daarbij zweverig te zijn.
Met een mooi stuk ontplooiing van mijn eigen kwaliteiten als gevolg.
Maureen is voor mij een mooi mens met de juiste intenties om mensen vooruit te helpen ❤️

Bekijk meer
3 maanden geleden
unsplash