Aanbod healing sessies & evenementen

Als Healer, Reiki Master, Magnetiseur, Aura- en Chakra Healer en Coach werk ik met mensen en dieren om te genezen van ziekte, trauma en verwonding. Naast het werken aan het energetische en emotionele lichaam, werk ik waar nodig met intuïtieve begeleiding en CBT om holistische genezing mogelijk te maken.

Clearings kunnen in het lichaam plaatsvinden, of in de hele thuisomgeving, en ik help om vastzittende energie te verplaatsen en de energiestroom te herstellen.


~Rosie A.~ Ik kan niet genoeg zeggen over Maureen.
Vanaf het moment dat ze mijn huis binnenkwam, was er een gevoel van vrede dat ze met zich meebracht. Mijn hond Dante voelde zich erg op haar gemak bij haar, ook toen ze onderzoek deed en reiki deed. Ze is erg zachtaardig en ook rustgevend en gaf me ook nog interessante informatie over mijn hond, wat erg geruststellend was voor mij. Ze deed zelfs wat healing bij mij, wat super aardig was en mijn ogen opende ten aanzien van bepaalde dingen.
Ik wil haar ten zeerste aanbevelen als Reiki Master & Healer, zowel voor dieren als voor mensen. 
Ze is zachtaardig, liefdevolle en zorgzaam.

Wat ervaar je met de Energetische Healings van Access Joy?

* Balans


* Bewust-zijn


* Diepe ontspanning


* Afstemmen op je lichaam


* Vitaliteit


* Contact met de stilte in jezelf


* Rust in je hoofd


* Jouw levensenergie


* Emoties transformeren en integreren


* Contact met je essentie


* en nog veel meer moois


Ieder van ons is de optelsom van de ervaringen die we in het leven hebben. Het geheim is ontdekken hoe die ervaringen met elkaar samenhangen. Samen ontdekken we jouw bewegingen en kwaliteiten vanuit waar jij bent. Vrijheid ervaren in je leven bepaalt de kwaliteit van ons leven. Effectieve healing vraagt erom dat ik me als authentiek mens kan verbinden in het contact met jou. Ieder mens is uniek en zo ook iedere healer en coach. Daarom ben ik altijd opzoek naar de juiste kwaliteit en de nieuwste inzichten en mogelijkheden. Mijn ervaringen inspireren mij hierin.  


Praktijk Access Joy is een healings- en coachingscentrum in regio Den Bosch en biedt deskundige Healing, Coaching en begeleiding. We leveren begeleiding op maat voor mensen die blokkades ervaren in hun leven en in hun handelen. We kijken vanuit een holistische mensvisie. Iedere hulpvraag is uniek, want elk mens is uniek. We bieden voor (jonge) kinderen, jongeren en volwassenen de mogelijkheid voor therapie en begeleiding. Zowel individuele healingsessies, coachings, als lange termijn trajecten worden binnen Access Joy aangeboden. 


Aanmelding en intake 

Je kunt jezelf (of je kind of jongere) telefonisch aanmelden (06-49952259), via ons contactformulier, de webshop of via de afspraakknop. Het is mogelijk dat we tijdens een behandeling de telefoon niet kunnen aannemen; stuur dan vooral een whatsappbericht. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak te maken voor een intakegesprek/vragen te beantwoorden. Om zorg op maat te kunnen bieden, brengen we tijdens de eerste afspraak samen met jou het probleem in kaart. Daarbij kijken we niet alleen naar het probleem, maar ook naar de voorgeschiedenis en factoren die van belang zijn bij het ontstaan en eventueel in stand houden van het probleem. Op basis van jouw persoonlijke hulpvraag geven we advies en starten we het healingstraject op. 


Eventuele bijkomende problemen worden behandeld indien nodig. 


Mogelijkheden

Healingstherapie is maatwerk, afgestemd op de persoonlijke omstandigheden van jou en je omgeving. Er zijn verschillende mogelijkheden. Lees hier


Door in verbinding te treden, te luisteren en in dialoog te gaan met jou en je factoren, sluiten we aan bij jouw persoonlijke hulpvraag. We kijken naar jou als mens in z'n totaliteit voor een positieve gezondheid. Zowel je dagelijks functioneren, je emotionele en mentale gesteldheid, erfelijke invloeden, je zingeving en je omgevingsfactoren maken wie je bent en hoe je je voelt. Alles wat nodig is om jou als authentiek persoon te laten groeien en goed in je vel te voelen. Vanuit deze verbinding willen we samen met jou werken aan je eigen persoonlijke proces. 


Verandering begint bij één stap vooruit zetten. Laten we een moment plannen waarop we elkaar kunnen ontmoeten en praten over hoe je verder komt. Ga naar het contactformulier of boek direct je sessie.

Welkom bij Access Joy in Den Bosch, dé plek voor coaching en healing.

Access Joy is ervaren in healingstechnieken en coachingstechnieken en ook in Regressie en Reïncarnatie Therapie en counseling.

Access Joy biedt ook online spirituele cursussen en diverse holistische healing- en coachingdiensten. Als coach, Reiki-meester, intuïtieve gids en transformatiebegeleider streef ik naar positieve verandering, zowel op individueel niveau als voor de wereld.

Mensen die op zoek zijn naar persoonlijke en spirituele groei en een positieve impact kunnen zich aansluiten bij Access Joy en hun Pad naar bewustzijn & healing beginnen.

Wanneer breng jij een bezoek aan Access Joy?

We bieden healingszorg op maat vanuit een holistische mensvisie. Iedere hulpvraag is uniek, want elk mens is uniek.

~ Amanda ~

"Ik kwam access joy tegen op internet en werd meteen getrokken door een energetische healing. Ik was erg benieuwd wat het voor mij kon betekenen. Ik heb 2 sessies gehad en heb deze als ontzettend positief ervaren. Maureen prikte meteen door mij heen en wist wat ik nodig had. Ik voelde me echt zoveel lichter en fijner na de sessies. Ik ben haar erg dankbaar voor wat ze mij gebracht heeft. Ik zie alles weer heel positief en maak mij niet meer zo druk om dingen. Echt een aanrader!"


~ Eduard ~

"Dank je wel Maureen, Ik heb de sessie als heel prettig ervaren. Voelt echt als een nieuw begin. Ik ging deze sessie open in en heb er super fijne inzichten door gekregen. Ik kon me heel erg goed herkennen in wat je zei, waardoor ik praktische tips heb gekregen die ik kan gebruiken tijdens mijn dagelijks leven. Heel veel dank, het voelt tot nu toe heel erg goed.

Groet"


~ Claire ~

"Lieve Maureen, Door enorm veel rust in mijn hoofd - zoals je al zei - ben ik op vele vlakken veel beter gaan presteren en voelen, mijn nachtrust is ook weer veel beter en ik pieker minder!

Sùper dank!"

In 2015 bezocht ik de Oneness University in India. In een weeklang programma leerde ik oa. de Deeksha te geven; een Heilige Indiaase Blessing.

De Oneness University is van Sri Bhagavan en Amma. Hier zie een filmpje van Bhagavan en Amma terwijl ze een Deeksha geven.


Een Deeksha kan zowel op afstand als in de praktijk gegeven worden en kan tevens samen met andere healings methoden. 


Een sessie bestellen kan hier. Geef daarbij aan of je een afstandssessie wilt of naar mijn praktijk in Den Bosch komt.


De kosten zijn € 45,00. Je ontvangt dan een factuur.


Ik zie je graag en hoeveel stappen vóórwaarts kan het geven als je naar de Heelheid gaat? 

De resultaten van een healing zijn dat je met meer plezier in je leven staat, je kwaliteiten doelgerichter kan gebruiken, uitdagingen beter het hoofd kunt bieden en minder snel negatief zal denken cq zijn.

Ik weet wat mensen beweegt en hoe ik hen in beweging kan krijgen.

Ik doe dat met mijn healingscapaciteiten, integrale kennis, jarenlange ervaring, hoger inzicht en mijn verbinding met 'Boven'.

Wie ben ik? 

Even voorstellen...

Ik ben Reiki Master, Magnetiseur, Aura- / Chakra Healer, Energetisch Healer, Intuïtieve Gids, (Akasha) Reader, Medium en getraind in CBT (Cognitieve Gedrags Therapie) en werk op dieren, mensen en de gemeenschap. Daarnaast ben ik Hypno en Regressie Therapeute, Yogateacher en (Integraal) Coach.


Het is de combinatie van mijn paranormaal-intuïtieve vermogens, ervaring, mediumschap, Reiki / Energetische Healings capaciteiten en oa de CBT-training die mij helpt om mijn cliënten op alle niveaus te genezen; fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel en hen de tools te geven om een ​​gezonde levensstijl te cultiveren.


Ik heb ook ontdekt dat mijn ervaringen in oa. de 'aardse wereld' mijn vermogen heeft vergroot om de diepere essentie en behoeften onder de oppervlakte aan te boren - en om klanten de schijnwerpers te laten ervaren van volledig gezien, getuige en ondersteund te worden op een veilige en krachtige manier.


Lees hier meer over mij

Kom in balans


Door ondersteunen bij levensvragen en met energieën te werken kan jij in balans komen.


✔ Voor iedereen die op zoek is naar verlichting

✔ Spiritualiteit en zelfontwikkeling

✔ Inzichten, handreikingen en antwoorden

Wat zeggen onze klanten:
Roland van Boxmeer

De samenwerking met Maureen vind ik bijzonder fijn. De afstemming, de tijd, het luisterend oor en de informatie voorkomend uit een zielslezing en soul alignment zijn waardevol. Helemaal passend bij mijn pad. Dank je wel en tot ziens lieve vrouw.

(Translated by Google)
I really enjoy working with Maureen. The attunement, the time, the listening ear and the information arising from a soul reading and soul alignment are valuable. Completely suitable for my path. Thank you and goodbye dear wife.

Bekijk meer
6 dagen geleden
yildiz esmer

De ontvangst van Maureen was al heel prettig, en ze stelde mij op mijn gemak. Even een klein gesprekje gehouden. na het reiki behandeling voelde ik me zeer in me hart gelukkiger en meer energie. Kom zeker weer terug

(Translated by Google)
Maureen's welcome was very pleasant, and she put me at ease. Had a little chat. After the Reiki treatment I felt happier in my heart and had more energy. Definitely come back again

Bekijk meer
16 dagen geleden
Robin van Heesch

Ik werd fijn ontvangen, kreeg een korte uitleg over hoe de sessie zou verlopen. Ontzettend fijne, zachte vrouw en ben heel blij met de uitkomst van de sessie. Aanrader!

(Translated by Google)
I was warmly welcomed and given a brief explanation of how the session would proceed. Very nice, gentle woman and I am very happy with the outcome of the session. Recommended!

Bekijk meer
1 maand geleden
Rosa Terlouw

Maureen is erg vriendelijk. Ik heb voor het eerst een reiki sessie gehad. Dit beviel mij goed. Ik ga zeker nog een keer terug!

(Translated by Google)
Maureen is very friendly. I had a reiki session for the first time. I liked this. I will definitely go back again!

Bekijk meer
1 maand geleden
Anne van den Wittenboer

Wanneer je bij Maureen binnenstapt, laat ze je meteen op je gemak voelen. Aan de hand van een goed gesprek waarin al het een en ander duidelijk wordt, ga je de healing in. Healing zelf wederom als kalm en fijn ervaren. Fijne handvaten om verder te gaan.

(Translated by Google)
When you enter Maureen's office, she immediately makes you feel at ease. You will start the healing based on a good conversation in which everything becomes clear. Healing itself was once again experienced as calm and pleasant. Nice tools to continue.

Bekijk meer
1 maand geleden
Ilona testhet

Ik heb afgelopen week de eerste EFT sessie gehad. Bij Maureen voel ik me altijd meteen ontspannen als ik binnenkom. Er is daar gewoon een hele fijne energie. Mijn eerste ervaring met EFT was heel bijzonder, ik had van te voren al informatie op de website van Maureen gelezen over wat een EFT sessie inhoud en als je daar dan op de behandel tafel ligt en Maureen zachte klopjes geeft op bepaalde plekken op je hoofd e.d. en je dan merkt dat er toch emoties loskomen. Ik heb zelf ervaren dat op het moment dat ik een emotie "los" liet dat ik hele lichte kleuren te zien kreeg en het voelde ook als een soort opluchting. Zo'n sessie werkt nadien ook altijd nog door dus het is wel erg fijn als je daarna nog wat tijd voor jezelf in kan plannen.
Mijn volgende sessie staat alweer gepland dus ik zou het zeker aanraden

(Translated by Google)
I had my first EFT session last week. At Maureen's I always feel immediately relaxed when I enter. There's just a really nice energy there. My first experience with EFT was very special, I had already read information on Maureen's website in advance about what an EFT session entails and when you lie there on the treatment table and Maureen gives soft taps to certain places on your head, etc. and then you notice that emotions are released. I have personally experienced that the moment I "released" an emotion, I saw very light colors and it also felt like a kind of relief. Such a session always continues to work afterwards, so it is very nice if you can schedule some time for yourself afterwards.
My next session is already planned so I would definitely recommend it

Bekijk meer
1 maand geleden
unsplash