Hypno en Regressie Therapie

Door terug te gaan naar het verleden, vrij te worden in het heden

________


Hypno en Regressie Therapie wordt ook wel gezien als de versnelde versie van inzicht krijgen in je huidige situatie, zonder jarenlange therapie van een ander soort, omdat er direct met het onderbewuste wordt gecommuniceerd.

Deze sessies mogen niet gevolgd worden bij medische indicaties, verslavingsindicaties en psychoses.

Raadpleeg uw medisch arts.

Tijdens de hypno en resgressiesessie sporen we oude patronen en negatieve reacties op. Al tijdens de sessies begint het verwerkingsproces. Met de begeleiding die je krijgt wordt er een veranderingsproces op gang gebracht en word je bevrijd van obstakels uit het verleden. Zo kan men zich vrijer en zelfverzekerder voelen. Met regressietechnieken wordt er tot de kern van de problemen gekomen en worden deze blijvend opgelost.

Hypno en regressie therapie zorgt zo voor een positieve gedragsverandering en de verwerking van het verleden.

Wat is een Hypno en Regressie Therapie sessie?


Bij hypno en regressie gaan we terug naar eerdere gebeurtenissen in dit of andere levens, om inzichten en oplossingen te verkrijgen in oorzakelijke verbanden van een probleem, belemmering, uitdaging of blokkade die op dit moment in het leven speelt. Vanuit dat inzicht kunnen we leren, accepteren en loslaten, met als doel een emotionele zuivering en een stapje voorwaarts.Waarom Hypno en Regressie Therapie?


Hypno en Regressie Therapie is geschikt voor iedereen die wil werken aan zijn of haar problemen / uitdagingen en daarover kan en wil communiceren. In het bijzonder is Regressie Therapie geschikt voor lichamelijke en/of geestelijke klachten die om medisch onverklaarbare redenen niet goed herstellen of steeds opnieuw problemen veroorzaakten.Hoe gaat Hypno en Regressie Therapie?


Tijdens Hypno en Regressie herbeleef je in een diepe ontspanning ervaringen uit het verleden. Als onderdrukte emoties, gedachten en lichamelijke reacties zijn waargenomen en losgelaten, ontstaat er inzicht in wat toen is gebeurd en hoe je erop hebt gereageerd. En de gevolgen voor het nu. We keren het dan om.Hoe werkt Hypno en Regressie?


Hypno en regressietherapie gaat ervan uit dat het goed functioneren en het disfunctioneren van mensen – zowel op lichamelijk als geestelijk niveau – zijn oorzaak vindt in vroegere opgedane positieve of negatieve ervaringen of interpretaties daarvan. De therapeut begeleidt de cliënt bij het terugvinden en herbeleven van deze ervaringen en vervolgens de negatieve lading daarvan te tranformeren.Hoeveel sessies hypno en regressietherapie?


Hypno en Regressie Therapie in vergelijking met de klassieke vormen van psychotherapie een zeer efficiënte vorm van therapie. Ze gaat namelijk heel snel naar de kern van het probleem / de uitdaging.

Gemiddeld zijn in ongeveer 3 tot 5 sessies de meeste onderwerpen te behandelen. Soms is zelfs één al genoeg. De frequentie van de sessies wordt bepaald in onderling overleg.

Hoe zou je Hypno en Regressie Therapie omschrijven?


Het verwerken van traumatische en heftige ervaringen, het opruimen van, daaruit voortkomende, patronen en overtuigingen en het veranderen van negatieve overtuigingen en handelen, betekent vaak dat je - mentaal/geestelijk - terug dient te gaan in de tijd.


Het traceren van de bron van dit gedrag cq deze overtuiging, doen we met behulp van Regressie. Regressie biedt een logisch vervolg voor het oplossen van uit het verleden voortkomende problematiek cq uitdagingen.


Een definitie van hypnose & regressie is bij deze:


“Het systematisch en herhaaldelijk, mentaal en geestelijk, teruggaan naar het verleden en zo op zoek gaan naar blokkades en traumatische cq negatieve ervaringen op bepaalde leeftijden / levensfases, met als doel ervan vrij te worden en blijven in het heden en de toekomst.”


Met behulp van diverse ontspanningstechnieken breng ik je begeleid terug naar een bepaalde leeftijd /levensfase en laat ik je, met behulp van deze techniek, de specifieke ervaringen van die leeftijd /die fase begeleid herbeleven. Op deze manier ga je terug naar het verleden, om vrij te worden in het Heden.

Reviews

"Hartelijk dank Maureen, voor de mooie Regressie sessie.

Maureen heeft mij begeleid naar een kindstuk waar veel leed vandaan kwam. Met haar technieken heb ik dat kunnen herschrijven op een nu gezonde manier.

Ik merk nu in het dagelijks leven dat ik me niet zo snel meer aanstoot geef aan dingen waar ik voorheen op reageerde, ik voel me zekerder en zie dat ik anders in dingen sta. Alsof er een grote balast van me is afgevallen.

Dank je wel Maureen! Erg blij mee en dankbaar voor."

A.


"Wat een ervaring en inzichten kreeg ik! Warm ontvangen en de hypnosessie was een hele ervaring die erg mooi was en inzichten gaf. Hele fijne begeleiding."

Emmy


"In mijn zoektocht om meer vanuit mijn lichaam en hart te leven heeft Maureen mij op verschillende manieren geholpen. Met haar gaven heeft ze via energetische healings sessies, een Soul Realignment sessie en een Regressie sessie geholpen om tot antwoorden te komen. Daarmee zijn blokkades uit dit en vorige levens, en ook uit mijn familiesysteem verhelderd en opgelost en is mijn balans hersteld. Het helpt me om steeds meer vanuit mijn hart en vanuit vertrouwen te kunnen leven. Natuurlijk doe je een groot deel van het werk zelf, maar het is ontzettend fijn om soms weer een stuk verder op weg geholpen te worden en gebieden te ontginnen waar ik zelf nog niet kon komen, daar ben ik Maureen en haar gaven dankbaar voor.

Liefs!"

Jamaica

Wie ben ik? 

Even voorstellen...

________________________________

Ik ben Reiki Master, Magnetiseur, Aura- / Chakra Healer,  Intuïtieve Gids, Medium en getraind in CBT (Cognitieve Gedrags Therapie) en werk op dieren, mensen en de gemeenschap en ben tevens Hypno en Regressie Therapeute en Integraal Coach.

Het is de combinatie van mijn paranormaal-intuïtieve vermogens, mediumschap, Reiki / Energetisch Healings capaciteiten en CBT-training die mij helpt om mijn cliënten op alle niveaus te genezen; fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel en hen de tools geven om een ​​gezonde levensstijl te cultiveren.

Ik heb ook ontdekt dat mijn ervaring in de 'aardse wereld' mijn vermogen heeft vergroot om de diepere essentie en behoeften onder de oppervlakte aan te boren - en om klanten de schijnwerpers te laten ervaren van volledig gezien, getuige en ondersteund te worden op een veilige en krachtige manier.


Lees hier meer over mij

Wat zeggen onze klanten:
irma van der doelen

Fijne ervaring. Maureen biedt je ruimte om dingen te begrijpen. Over drie weken mag ik weer bij Maureen langskomen.

Bekijk meer
2 maanden geleden
Jeannette Van Nieken

Hele prettige en ontspannen behandeling die erg goed voelt.
Maureen is vakkundig en vriendelijk.
Dank!

Bekijk meer
3 maanden geleden
Monique Nettenbreijers

Wat een fijne sessies heb ik bij Maureen mogen ervaren. Heel adequaat en doeltreffend in gesprek en een behandeling die me weer wat lichter maakte; dank je wel!

Bekijk meer
4 maanden geleden
Maartje vdAa

Intens, warm en bijzonder, dat is een behandeling bij Maureen. Het geeft inzicht, helderheid en antwoorden op vragen waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Maureen is niet voor niets op mijn pad gekomen 💚

Bekijk meer
5 maanden geleden
Femke Berndsen

Het contact en de afspraken bij maureen zijn heel rustgevend, verhelderend en helpend om de balans in mezelf weer te vinden.

Bekijk meer
5 maanden geleden
Jiska van der Meer

Nu voor een tweede keer bij Maureen geweest. Hele fijne sfeer, heldere uitleg en goede resultaten. Veel ruimte gecreëerd, een echte aanrader dus. Dank je wel Maureen en tot snel!

Bekijk meer
5 maanden geleden