Reiki is een alternatieve geneeswijze waarbij via handoplegging universele levensenergie wordt overgebracht. De helende energie werkt op het lichamelijke, geestelijke, emotionele en spirituele niveau.


De oorsprong van Reiki ligt in Japan. Het Japanse woord Reiki bestaat uit twee delen. Het woord “rei” wat staat voor universeel en “ki” wat staat voor levensenergie.


De ervaring tijdens een Reiki behandeling is moeilijk te omschrijven omdat dit per persoon verschilt. Mogelijk krijg je een warm, tintelend gevoel, een gevoel van welzijn of zelfs een verlichting van fysieke, mentale of emotionele pijn. Het is ook mogelijk om de levenskracht vanuit jezelf (terug) te krijgen. In sommige gevallen kunnen de klachten eerst wat verergeren voordat er een verbetering optreedt. Dit hoort bij het loskomen van bijv. oude emoties zoals pijn en verdriet. Het kan ook zo zijn dat je weinig van de Reiki energie merkt; het werkt toch altijd.


Tijdens de behandeling houd je gewoon je kleren aan, dus adviseer ik om comfortabele kleding aan te trekken. De behandeling duurt ongeveer 40-45 minuten. Afhankelijk van de klachten kunnen er meerdere behandelingen nodig zijn.

Wat is de werking van Reiki:


• het bevordert het zelfgenezend vermogen van het lichaam

• het vitaliseert lichaam en geest

• het herstelt de harmonie

• het werkt op lichamelijk, mentaal en emotioneel niveau

• het brengt de energiehuishouding in evenwicht

• het heft blokkades op en bevordert ontspanning

• het reinigt

• het werkt zowel bij mensen als bij dieren, planten en bijv. edelstenen

• het bevordert de zelfontwikkeling

Enkele voorbeelden van situaties waarbij Reiki goed kan helpen zijn: verwerken van vervelende of traumatische ervaringen, het verbeteren van het immuunsysteem, stofwisseling en bloedsomloop. Bij spanningsgerelateerde klachten zoals: hoofdpijn, rug-; nek-; en schouderklachten. En ook bij slaapproblemen, burn-out, depressie, onzekerheid, vermoeidheid en reumatische klachten.


Reiki gaat zeer goed samen met reguliere- en andere alternatieve behandelwijzen. Het vervangt niet de arts, het kan er altijd bij gebruikt worden.

Een sessie kost € 45,00 t/m Pasen (ipv normaliter € 75,00).

Boek via de online agenda, webshop of dit formulier.

Reiki bij mens en dier

Reiki is een eeuwenoude geneeswijze die wordt gebruikt om een ​​meer evenwichtige energiestroom door het lichaam te herstellen. Het is te vinden in elk atoom, zowel in de flora als in de fauna, in de mens, in dier en in de lucht. Het is wat ons in leven houdt. In mijn ervaring helpt het om het lichaam weer in balans te brengen, zodat het zichzelf kan helpen genezen, zowel fysiek als emotioneel. Iedereen kan profiteren van de helende aspecten van deze trillingsenergie. 


Enkele van de voordelen zijn:
Verlicht pijn en ontsteking. Verkort de genezingstijd na medische procedures. Biedt comfort en verlicht pijn, angst en angst voor bijv. zieke. Versterkt het immuunsysteem. Verhoogt het energieniveau. Kan helpen bij gedragsproblemen door ontspanning en stressvermindering te bevorderen. Verbetert het algehele welzijn en de gezondheid van mens en dier.


Reiki kan onder vrijwel alle omstandigheden aan iedereen worden gegeven, wat betekent dat het nuttig is voor mens en dier, ongeacht leeftijd, aandoening of klacht. Doordat je met Reiki je handen niet direct op het lichaam hoeft te hebben, is het comfortabel voor iedereen. Reiki ondersteunt op een veilige manier andere holistische genezingsmodaliteiten, waaronder de westerse geneeskunde, en zal een prachtige behandeling zijn als aanvulling op de westerse geneeskunde. Het is zo'n lonende ervaring om met mensen en dieren te werken, omdat de energie niet alleen genezing bij de client bevordert, maar ook bij mij.

Reiki Energie
Met reiki ondersteun je het zelfhelende vermogen van mens en dier. Na afloop laat je energie weer zonder blokkades stromen. We werken met aura, chakra’s en meridianen en soms wordt reiki toepast met kristallen.


Praktijk

Als Reiki Master behandel ik mens en dier in mijn praktijk. Ook kan ik iemand op afstand behandelen. Met speciale oefeningen weet ik lichaam en geest weer beter in balans te brengen.

Reviews


"Mijn eerste kennismaking met Acces Joy en Maureen als positief ervaren. De reiki behandeling was ontspannend en ik hoop dat de spanning in mijn hoofd wat minder wordt."

Nelly


"Het contact en de afspraken bij maureen zijn heel rustgevend, verhelderend en helpend om de balans in mezelf weer te vinden."

Femke B.


"Intens, warm en bijzonder, dat is een behandeling bij Maureen. Het geeft inzicht, helderheid en antwoorden op vragen waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Maureen is niet voor niets op mijn pad gekomen 💚"

Maartje vd A.


"Wat een fijne sessies heb ik bij Maureen mogen ervaren. Heel adequaat en doeltreffend in gesprek en een behandeling die me weer wat lichter maakte; dank je wel!"

Monique N.

Reiki tijdens zwangerschap en na de zwangerschap


Reiki geneest geest, lichaam en geest door de natuurlijke energie van het lichaam in evenwicht te brengen. Reiki tijdens je zwangerschap brengt je in een meer ontspannen gemoedstoestand omdat het blokkades opheft, de energie ongehinderd laat stromen en zwangere moeders helpt om te gaan met hun steeds veranderende lichaam. Het algehele welzijn dat van moeder op baby wordt doorgegeven, helpt de baby in de baarmoeder, tijdens de bevalling en na de geboorte te voeden. Na de geboorte, postpartum, kan Reiki worden gebruikt om het natuurlijke genezingsproces te versnellen en om verlichting en troost te bieden bij fysieke pijn.


Voordelen van Reiki tijdens de zwangerschap:

~ Emotionele en fysieke ondersteuning voor de zwangere vrouw

~ Bevordert evenwicht en harmonie tussen moeder en kind

~ Verlicht misselijkheid, uitputting en andere symptomen tijdens de vroege zwangerschap

~ Verlichting van de pijn van het strekken die zwangerschap veroorzaakt

~ Herstelt het evenwicht en de gezondheid van de zwangere moeder

~ Vermindert pijn tijdens de bevalling

Voordelen van Reiki voor de baby:

~ Reiki ondersteunt de ontwikkeling van de opgroeiende baby

~ Houdt de baby kalm en tevreden in de baarmoeder

~ Vermindert stress tijdens de bevalling voor een gemakkelijkere overgang voor de baby

~ Bouwt een sterke en spirituele relatie op tussen moeder en kind


In Ziekenhuizen is aangetoond dat reiki die regelmatig tijdens de zwangerschap werd gebruikt, de pijn tijdens de zwangerschap met 78% verminderde, stress en angst met 94%, en misselijkheid en ochtendmisselijkheid met 80% na reikisessies. Uit het onderzoek bleek ook dat de slaapkwaliteit van een vrouw met 86% verbeterde als Reiki-sessies tijdens de zwangerschap werden opgenomen.


Ben je klaar om vandaag nog aan je Reiki-reis te beginnen?

Wie ben ik? 

Even voorstellen...

Ik ben Reiki Master, Magnetiseur, Aura- / Chakra Healer, Energetisch Healer, Intuïtieve Gids, Medium en getraind in CBT (Cognitieve Gedrags Therapie) en werk op dieren, mensen en de gemeenschap. Daarnaast ben ik Regressie- / Reïncarnatie therapeute en (Integraal) Coach.


Het is de combinatie van mijn paranormaal-intuïtieve vermogens, mediumschap, Reiki / Energetische Healings capaciteiten en onder meer de CBT-training die mij helpt om mijn cliënten op alle niveaus te genezen; fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel en hen de tools te geven om een ​​gezonde levensstijl te cultiveren.


Ik heb ook ontdekt dat mijn ervaringen in de 'aardse wereld' mijn vermogen heeft vergroot om de diepere essentie en behoeften onder de oppervlakte aan te boren - en om klanten de schijnwerpers te laten ervaren van volledig gezien, getuige en ondersteund te worden op een veilige en krachtige manier.


Lees hier meer over mij

Wat zeggen onze klanten:
Monique Nettenbreijers

Wat een fijne sessies heb ik bij Maureen mogen ervaren. Heel adequaat en doeltreffend in gesprek en een behandeling die me weer wat lichter maakte; dank je wel!

Bekijk meer
4 maanden geleden
Maartje vdAa

Intens, warm en bijzonder, dat is een behandeling bij Maureen. Het geeft inzicht, helderheid en antwoorden op vragen waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Maureen is niet voor niets op mijn pad gekomen 💚

Bekijk meer
5 maanden geleden
Melissa van der Kallen

Super fijne behandeling gehad. Erg rustgevend en ontspannend. Ik ga zeker nog terug!

Bekijk meer
5 maanden geleden
Nienke Meulendijk

Ik heb de behandeling als heel fijn en rustgevend ervaren en raad deze plek zeker aan.

Bekijk meer
5 maanden geleden
Rachelle Nieuwenhuizen

Hele fijne ervaring van reiki gehad. Super vriendelijk en zeker nog een waard om terug te gaan.

Bekijk meer
3 maanden geleden
Jeannette Van Nieken

Hele prettige en ontspannen behandeling die erg goed voelt.
Maureen is vakkundig en vriendelijk.
Dank!

Bekijk meer
3 maanden geleden
unsplash