Energetische Healing Therapie / Trauma Release

De Energetische Healing sessie is een combinatie van oa. Aura- en Chakra Healing, Magnetiseren, Reiki en vele andere energetische healingstechnieken.

Het is de meest waardevolle ervaring, omdat ze allen zo werkelijk goed combineren.


Door gebruik te maken van de universele levensenergie kan je helen met chakrahealing, magnetiseren, reiki en vele andere technieken.

Zo wordt het zelfhelende vermogen van de mens ondersteund en het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactivererd met een energetische behandeling.

Op professionele wijze ruimen we blokkades op en herstellen we balans tussen lichaam en geest. Deze behandeltechnieken zorgen ervoor dat de energie weer vrij kan stromen.


Energetische Healing laat zich uitstekend combineren met andere therapievormen, zoals hypno en regressieherapie, coaching, Zielslezingen en ander werk op holistisch gebied.


Tijdens de sessie lig je met kleding aan op een massagetafel.

Wat ervaar je met de Energetische Healings van Access Joy?


* Balans


* Bewust-zijn


* Diepe ontspanning


* Afstemmen op je lichaam


* Vitaliteit


* Contact met de stilte in jezelf


* Rust in je hoofd


* Jouw levensenergie


* Emoties transformeren en integreren


* Contact met je essentie


* en nog veel meer moois


Anti-Stress & Trauma Release


Deze sessie wordt helemaal op jou persoonlijk afgestemd. Waar ligt jouw behoefte om (meestal jarenlang) opgehoopte spanning, stress, onderdrukte emoties, maar ook trauma, los te laten? Als het ware 'heel' worden door dieper in jezelf te durven kijken en de confrontatie aan te gaan. Daar speel ik op in met alle tools die ik door de jaren heen (vanaf 2001) heb geleerd en zelf heb ervaren en doorleefd.


Wat wordt bedoeld met trauma?

We (her)kennen het allemaal wel, intense gebeurtenissen die je in je leven mee hebt gemaakt. Overlijden, scheiding, ongeval, operatie, geboortetrauma, misbruik…

Een gebeurtenis die tè heftig was om in één keer te verwerken. Daardoor blijft er een rest van de energie ergens in het lichaam achter. Op deze plek(ken) kan de levensenergie niet meer volledig stromen en maakt dat je diverse klachten kunt krijgen, ook psychische klachten.

Ook ervaringen die langer geleden zijn of heel langzaam zijn verlopen zoals bijvoorbeeld een weinig liefdevolle opvoeding, pesten, liefdeloze relatie etc… kunnen trauma verschijnselen veroorzaken. Deze intense ervaringen gaan vaak gepaard met allerlei lichamelijke klachten. Je kunt denken aan depressie, migraine, onverklaarbare pijn in het lichaam, slaapproblemen, verslavingen, angstgevoelens, woede-uitbarstingen…


Wat kun je verwachten?

Trauma Release & Bodywork
Ons brein vergeet gebeurtenissen, maar ons lichaam herinnert. Je kunt hier doorheen breken en zo fysiologische, emotionele en mentale spanning los te laten uit je lichaam, geest en zenuwstelsel.


Het bestaat uit:

Diverse lichaamstherapie die stress loslaten, de ruimte weer opvullen met licht & bewustzijn en je zo heel achterlaten zodat je verder kan in je leven.
Hier wordt gewerkt met verschillende therapiën waarin het lichaam zelf antwoord. Dit is een lichaamsgericht proces om op een natuurlijke manier spanning, stress en trauma te ontladen. Tevens helpt het je om toegang te verkrijgen tot het lichaamsgeheugen van het trauma.


Trauma Release & Bodywork
In deze sessie werken we met verschillende technieken zodat je geblokkeerde energie los kan laten. Zo kan je laag voor laag geblokkeerde energie en oude pijn loslaten op een heel toegankelijke snelle manier en zo je zenuwen te kalmeren. Jouw levensenergie kan weer meer gaan stromen.

Deze sessies zijn een van de veiligste en meest directe manieren om ons lichaam, geest, emoties en spiritualiteit te verkennen. In een sessie draait het alleen om jou. Het belangrijkste is dat ik jou veiligheid en vertrouwen schenk in mijn praktijk. Als jij je veilig voelt in mijn praktijk dan kunnen we van start gaan met de sessie.


Hoe ziet een sessie eruit?

Nadat we kennis hebben gemaakt beginnen we met de sessie, een lichaamsproces om ons 'trauma' op te zoeken. Het lichaam zoekt en voelt, het gaat haar 'eigen' weg. Emoties kunnen naar boven komen, dat mag er allemaal zijn. Daarna starten we met de healing. Dit heeft invloed op vele lichaamsfuncties waar in stress, trauma en angst zijn opgeslagen.

Ik begeleid je en ben naast je, zonder oordeel volg ik jouw proces.

Weet dat het moedig is om het proces aan te gaan en al het ongemak en je 'trauma's' aan te kijken en vooral te voelen. Ik ben er helemaal voor je om je te ondersteunen in dit mooie helende proces. Mijn ervaring hiermee heb ik steeds ervaren als zeer helend. Een enkele sessie ruimt veel op. Meerdere sessies zijn in veel gevallen 'life changing'.

De resultaten van een healing zijn dat je met meer plezier in je leven staat, je kwaliteiten doelgerichter kan gebruiken, uitdagingen beter het hoofd kunt bieden en minder snel negatief zal denken cq zijn.

~ Marianne ~

"Ik ben dankbaar dat ik twee sessies bij Maureen heb gevolgd. Ze geeft je haar volle aandacht en legt heel goed uit. Met humor, confrontatie, heel veel ruimte en zonder oordeel geeft ze haar sessies. Dankjewel Maureen voor alle empowerment!"


~ Marion ~

"Hallo Maureen, Moet zeggen dat ik na de sessie beter slaap en ook meer uitgerust ben. Ik hoop de komende weken hier nòg meer voordeel van te hebben! Was leuk je te ontmoeten ❤️"


~ Claire ~

"Lieve Maureen, Door enorm veel rust in mijn hoofd - zoals je al zei - ben ik op vele vlakken veel beter gaan presteren en voelen, mijn nachtrust is ook weer veel beter en ik pieker minder!

Sùper dank!"

Wat zeggen onze klanten:
B. Rike

Ik had geen idee wat ik kon verwachten. Maureen had alle aandacht en vroeg het een en ander over mij achtergrond.
Toen ik eenmaal thuis was had ik volop energie.!

Bekijk meer
22 dagen geleden
Daisy Van B.

Maureen is een hele lieve vrouw, een vakvrouw, die weet waar ze het over heeft. Je voelt je meteen op je gemak en geeft goede adviezen. Tot snel!

Bekijk meer
22 dagen geleden
Laura O

Ik heb een hele fijne sessie gehad! Het was heel erg laagdrempelig en er werd goed geluisterd naar me. Super ontspannen ging ik weer naar buiten, tot snel!

Bekijk meer
1 maand geleden
Kelsey Goddard

Fijne warme ontvangst. Duidelijke heldere begeleiding.

Bekijk meer
1 maand geleden
Suzanne

Ben nu 3x bij Maureen geweest voor een energetische healing en voel me "lichter" en rustiger in mijn hoofd en heb/krijg meer energie. Merk een groot verschil van mezelf van voor en na deze healings. Zie je binnenkort weer.

Bekijk meer
1 maand geleden
monica rijkse

De ontvangst van Maureen was al heel prettig, en ze stelde mij op mijn gemak. Even een klein gesprekje. Wist niet wat ik kon verwachten van de energetische healing. Maar heb deze healing als zeer prettig ervaren.
Maureen is een heel fijn en warm persoon. Zeker een aanrader. En ik kom zeker nog een keer terug.

Bekijk meer
1 maand geleden

Aura- en Chakra Healing

Met Aura- en chakrahealing breng jij lichaam en geest opnieuw in balans.

Met deze holistische geneeswijze worden lichamelijke en emotionele problemen van jou behandeld. We werken met het menselijk energieveld, om zo blokkades in de aura en chakra’s op te kunnen sporen en uiteindelijk aan te pakken. 

Met deze holistische geneeswijze brengen we je opnieuw in balans.


De 7 chakra’s in het menselijk lichaam nemen energie op uit het aura, ons omringende energieveld. De chakra’s zijn daarom van wezenlijk belang voor ons algehele gevoel van welbevinden en gezondheid.


Door daar energie toe te voegen wat nodig is en energie weg te halen wat blokkeert, kan jij weer gaan stromen. Zo herstelt de balans zich in je.


Een sessie duurt ongeveer 45 minuten, waarbij je aangekleed op een massagetafel ligt, eventueel onder een dekentje.

Jij hoeft niets te doen; sluit je ogen en ontvang!

Het herstel is begonnen...


Aura- en chakrahealing is uitstekend toepasbaar als een op zichzelf staande holistische therapie. Daarnaast combineert aura- en chakrahealing goed met bijvoorbeeld coaching, regressieherapie, Magnetiseren en bijv. reiki.

Magnetiseren

Magnetiseren ruimt blokkades op en herstelt de balans tussen lichaam, geest en ziel. Het maakt gebruik van de universele energie die overal om ons heen aanwezig is. Met behandeltechnieken wordt deze energie op jou overgebracht, zodat verlichting van klachten kan plaatsvinden. Deze krachtige holistische therapie laat de energie weer vrij stromen.

De holistische geneeswijze magnetiseren brengt mensen opnieuw in balans. Magnetiseren valt onder de energetische behandeltechnieken. Tijdens magnetiseren wordt de kosmische energie doorgegeven aan de cliënt via handoplegging. Deze energie heft blokkades in de energiestroom op en herstelt de energiebalans van de cliënt.


Magnetiseren is uitstekend toepasbaar als een op zichzelf staande holistische therapie. Daarnaast combineert magnetiseren goed met bijvoorbeeld coaching, regressieherapie, aura- en chakrahealing en bijv. reiki.

Resultaten:


- je voelt je weer lekker in je vel

- je energie stroomt weer

- blokkades worden opgeheven

- herstel van energie

- weer happy met jezelf

- eten, slapen, werken, zijn in balans

- communicatie met anderen gaat beter

- je denkt weer positiever

- je beweegt je sociaal weer beter

- je eet weer gezonder, sport meer, hebt betere interactie en plant weer meer voor de toekomst

- bent weer tevreden met jezelf

- voelt je weer gezond, gelukkig, positief en vooruitstrevend

- kan je doelen weer stellen en je concentreren

- geldstroom gaat beter

- enz enz 


Tijdens de sessie lig je met kleding aan op een massagebank, onder een dekentje. 

Wil je even overleggen wat de beste keuze is?

Mail me even of stuur me een whatsapp (06 499 522 59).

Kom in balans


Door ondersteunen bij levensvragen en met energieën te werken kan jij in balans komen.


✔ Voor iedereen die op zoek is naar verlichting

✔ Spiritualiteit en zelfontwikkeling

✔ Inzichten, handreikingen en antwoorden

Over mij

Je hoeft alleen maar te ZIJN


“Als holistisch coach & therapeut help ik je fysieke, mentale, emotionele en energetische klachten op te lossen vanuit de kern. Je lichaam is je kompas, het weet precies wat goed voor je is. Je hoeft alleen maar te luisteren!”


Als je klachten ervaart op welk gebied dan ook, dan heb je iets bij te sturen in je leven.


Ik benader alles vanuit een holistische visie. Alles staat met elkaar in verbinding; een fysieke klacht heeft altijd een onderliggende oorzaak. Zo ook met emotionele, mentale en energetische klachten.


Je lichaam geeft je voortdurend signalen. Het weet wat goed is voor jou en wanneer je mag vertragen en bijsturen. Als je de signalen negeert, ontstaat er ziekte.


Ik ben ervan overtuigd dat iedereen gezond en gelukkig kan zijn. De symptomen die je nu ervaart, zoals bv. een gespannen gevoel, snel gestrest zijn, vermoeidheid, hoofdpijn of migraine, of onverklaarbare pijnklachten, laten je zien dat je lichaam/leven uit balans is. Door naar de kern van het probleem te gaan en deze te transformeren, zullen de klachten verdwijnen.


Als jij er voor jezelf bent, is je lichaam er voor jou. Onvoorwaardelijke zelfliefde is de basis van een gezond en gelukkig leven. Door echt van jezelf te houden, zul je keuzes maken die goed voor jou zijn. Leven vanuit je hart. Ik help je hiermee, zodat jij optimale gezondheid en geluk zult ervaren.