Loopbaan Coaching

________


Loopbaancoaching richt zich op het begeleiden van mensen op het gebied van hun loopbaan in de breedste zin van het woord. Het doel is om je meer richting te geven in jouw carrière.

Ik doe zit door inzicht te krijgen in wat jij specifiek wilt, wat je uitermate goed kan en wat dan er voor nodig is om je zo verder te ontwikkelen.


Loopbaancoaching kan oa. bestaan uit:

- Coachen op competentieontwikkeling

- Inzicht krijgen in kwaliteiten en valkuilen

- Het leren omgaan met werkgerelateerde uitdagingen

- baanbrekende moneuvres maken zodat je eindelijk op je plek komt te zitten..


Als Loopbaancoach baan ik voor jou de weg naar de ideale (top)baan, volledig binnen jouw kunnen, ondersteund door jouw karakter en geïnspireerd door jouw geest/manier van denken.

Zo begeleid ik jou steeds beter naar wat er voor je klaarligt. Ben jij er klaar voor?


Als Loopbaancoach begeleid ik zo elke volwassene in hun loopbaantrajecten.

Ik bied gerichte ondersteuning bij werkgerelateerde problemen en ontwikkelingsgerichte vraagstukken.

Ik begeleid jouw loopbaanontwikkeling zo professioneel.


Daarbij kijken we ook naar de invloed van jouw levensloop op je loopbaan.

Veel voorkomende thema’s zijn bijvoorbeeld het combineren van werken en een gezin, het verliezen van een baan, overspannenheid en geen voldoening meer halen uit het huidige werk. Met verscheidene technieken leer je hier overzicht in te krijgen.


Met de praktisch toepasbare methoden en methodieken, help ik zo mensen met een ontwikkelingsgerichte vraag of mensen die concreet op zoek zijn naar een andere functie, vrijwillig of gedwongen door omstandigheden.


De resultaten van het coachingstraject hoeven niet altijd te leiden tot een zoektocht naar een andere baan. Soms leiden nieuwe inzichten tot een betere verhouding met het huidige werk. Ook kan het zijn dat je kleine werkaanpassingen doet of je de werkwensen met je leidinggevende gaat bespreken. Zo ontstaat er ruimte voor iets nieuws, positiefs.


Omdat mijn insteek ook holistisch is, zal ik ook kijken naar wat jou inspireert, motiveert en wat je het liefste doet.

Zodat alles zich vormt om jou en jouw talenten maximaal tot uiting komen in een jou bevredigende baan, die jou uitbetaalt wat je verdient en wat de nodige toekomstperspectieven geeft. Omdat je het waard bent.


Klaar voor jou stap(je) verder? Open dan nu de deuren voor jouw toekomst.

Zie je graag voor een kennismakingsgesprek waarin we aftasten wat de meest juiste weg te lopen is...

"Even een klein berichtje: 
Met mij gaat het goed, ben nog steeds lekker aan het “oefenen” met de aangereikte inzichten. Ben zo blij dat ik dit gedaan heb 😁."