Burn Out Coaching

________


Langdurige stress in combinatie met te weinig tijd voor herstel kan ervoor zorgen dat mensen burn-out raken.

Het doel van deze stress en burn-out coaching is dat mensen herstellen van stressklachten of burn-out, op een gezonde manier re-integreren en duurzaam stressbestendiger worden.


Ik doe dit door te onderzoeken hoe jij overbelast bent geraakt, welke stressfactoren jij ervaart en wat je hier gelijk hier zelf aan kan doen. De aanpak is er onder andere op gericht om ineffectieve gewoontes en patronen te veranderen, mbv technieken, inzichten en adequate hulp.

Ik bied oa. methoden aan om stress significant te verminderen, burn-out voorgoed te voorkomen, cq te verhelpen/verkorten.

Zodat jij ook op lange termijn met plezier en vitaal blijft functioneren, op àlle vlakken van je leven.


Ik help jou graag bij het voorkomen of verhelpen van een burn out.

Steeds meer mensen lopen rond met chronische stressklachten. Te veel stress en te weinig rust, zowel thuis als op het werk, kan leiden tot overspannenheid en burn out. Als professioneel burn out coach begeleid ik je naar een optimale balans en mentale gezondheid.


Ik beschik hiervoor over de nodige kennis en vaardigheden, zodat ik mensen met stressklachten optimaal kan helpen. Ik gebruik daarbij onder andere ontspanning- en bewustwordingstechnieken, stress coaching en zet dit ook preventief in om een burn out te voorkomen. Als het daarvoor al te laat is, begeleid ik je bij herstel.


Vaak ontstaat een burn out door een combinatie van te veel stress en te weinig rustmomenten, zowel thuis als op het werk. Om stress en burn out bij de bron aan te pakken, ga ik met je op zoek naar het probleem áchter het probleem. Door belemmeringen in je leven in kaart te brengen is de eerste stap naar herstel gezet.


We lopen daarbij een volledig coachtraject af, waarin je ook aan andere mensen hulp leert vragen. Onder mijn professionele begeleiding leer je zo zelf steun van werkgever, familie en vrienden te organiseren. Ik help je daarbij om je energie en conditie te herstellen. Om een eventuele terugval te voorkomen begeleid ik je bij het versterken van bepaalde competenties, zoals onderhandelen en plannen.

Ik leer je hoe je stressklachten in de toekomst kan inperken en op een gezonde manier met stress kan omgaan.


Al deze vaardigheden kan je inzetten om je leven, na een burn out, weer in balans te krijgen en te houden, zowel in je werkzame leven als daarbuiten.


Omdat je in tijden van een burn-out, wat vaak de laagten van ons leven laat zien en de valkuilen, best een hand kan gebruiken die je eruit haalt en die je het te volgen Pad laat zien. Omdat we allemaal recht hebben op geluk. Het is ons levensrecht.

Omdat je het waard bent.


Ik maak graag kennis met je in een kennismakingssessie, zodat we gaan aftasten wat het pad is wat bij jou het beste past. Zodat de deuren weer opengaan, je het licht weer ziet en de toekomst weer als horizon ziet.

Omdat je het waard bent.

'Dank je wel Maureen,

Ik heb het als heel prettig ervaren. Voelt echt als een nieuw begin. Ik ging dit open in en heb er super fijne inzichten door gekregen. Ik kon me heel erg goed herkennen in wat je zei, waardoor ik praktische tips heb gekregen die ik kan gebruiken tijdens mijn dagelijks leven.. Heel veel dank, het voelt tot nu toe heel erg goed.

Liefs, E. vd H.""Hi Maureen, ik zou je nog laten weten hoe het de afgelopen dagen zijn gegaan. Ik was en ben erg onder de indruk. Ik voel me erg fijn en heb vrijdagavond fantastisch geslapen. Er is meer rust gekomen en voel me veel lichter. Tot binnenkort."