Over mij

Op zoek naar meer rust in het drukke leven met een jong gezin, begon ik jaren geleden aan een les Power Yoga. Ik voelde heel mijn lijf; dat was wennen. Toch volgde ik nog een les… en ben nooit meer gestopt met Yoga.


Er kwam meer ruimte, bewustzijn. Het voelde als thuiskomen.


Het werd een deel van mijn leven en ik wilde alles weten over het lichaam: hoe het werkt en waarom. Na veel cursussen op dit gebied - onder andere Voetreflexologie, Voedings- & Supplementen leer, Lifestyle & Weight management, bewegingsleer, Pilates, Coaching, Fitness A & B en nog veel meer, volgde ik de opleiding tot docente Poweryoga bij het Dasra Center te Montfoort. Hierin heb ik 2 jaar met veel plezier lesgegeven.


En het pad ging verder. Het mocht zachter en met meer verdieping. Onder andere de lessen en workshops in Sacred Prana Yoga in Den Bosch (een combinatie van het Inca Sjamanisme en Yoga), de cursus Zen Meditatie en de opleidingen bij de Integrale Yoga Nederland hebben mij daarbij erg veel gebracht.

Na mijn diploma’s te hebben gehaald voor de Integrale Yoga docenten opleidingen voor Beginners, Gevorderden I, II en III, Zwangerschapsyoga, Kinderyoga, de Verdiepingscursus Hatha Yoga, enz., wilde ik ook hier verder in, op zoek naar meer integrale kennis, hogere ervaring en meer verdieping.

Dit was er in de vorm van de Meesteropleidingen Hoger dan Yoga I & II, Supramentale Yoga en de opleiding Geestelijk Genezen. Het heeft me veel spirituele verdieping, bijzondere inzichten en Hogere ervaringen gegeven, waarvoor ik nu nog dankbaar ben.


Door de Integrale Yoga, kwam ik in Auroville, in India, terecht, waar ik jarenlang heb meegewerkt aan ontwikkelingsprojecten, vnl. op het gebied van zuiver water en zonne-energie op plaatsen brengen waar dat nog niet was.


Naast mijn internationale werk, ben ik in Nederland blijven bouwen aan mijn bedrijf in healing en coaching.


Als vertaler heb ik gewerkt voor een internationaal bedrijf in de Healingssector. 


Zo ben ik me, naast Reconnective Healing, de Access Bars, Soul Realignment, Reiki en vele andere modaliteiten, gaan specialiseren in verschillende vormen van Coaching. Hiermee kan ik een breder publiek helpen een stapje voorwaarts te doen op hun spirituele en persoonlijke ontwikkelings pad.

In dit kader heb ik me ook gespecialiseerd in Relatiecoaching, HSPcoaching, Loopbaan Coaching en Burn-out coaching, kindercoaching en ben ik Regressie- en Hypnotherapeute.

In al mijn werk integreer ik mijn kennis en ervaring uit de Yoga & meditatie, ademwerk en healingstechnieken, waardoor ik makkelijk (soms onverwachte) doorbraken kan creëren.


Als Reiki Master werk ik op mensen en dieren, om hen te genezen van ziekte, trauma en verwonding. Naast het werken aan het energetische en emotionele lichaam, werk ik waar nodig met intuïtieve begeleiding en Yogische kennis, om holistische genezing en dus een stapje verder op iemands Pad mogelijk te maken.


En zo gaat mijn Pad verder; langs vele modaliteiten, altijd weer terug naar meZelf.


Als healer en coach ontmoet & heal ik veel mooie mensen, waarvoor ik altijd erg dankbaar ben.


Zo integreer ik alles wat ik geleerd heb in mijn lessen, teachings en sessies, zodat we allemaal een stapje verder komen.

We zijn allemaal één; dat zijn we altijd geweest en zullen dat altijd zijn. 


Want dit Hoger Bewustzijn zal alle banen breken, grenzen voorbijgaan en nieuwe paden banen. Want de Weg van de Ziel is Vrij. Zij is dat altijd geweest en zal dat altijd zijn.



Liefs,


Maureen

Meer over mij

Als intuïtieve gids gebruik ik mijn paranormale intuïtie om informatie te zien, horen en voelen om de vragen en zorgen van mijn cliënt te beantwoorden.
Ik implementeer cognitieve gedragstherapie, een techniek die mensen kan helpen nieuwe manieren van gedrag te vinden door hun denkpatronen te veranderen.
Ik begeleid ze bij het helen van oude mentale en emotionele wonden die hen vasthouden.

Ik belichaam daarbij ook mijn rol als Reiki Master om geblokkeerde energie op te ruimen, stress te verminderen en een gevoel van innerlijke vrede en harmonie te creëren, zodat de natuurlijke helende vermogens van het lichaam een ​​optimale gezondheid kunnen verbeteren en behouden.
Reiki is een van de oudste genezingssystemen die in veel ziekenhuizen vaak wordt gebruikt als aanvulling op conventionele therapieën.

Daarnaast communiceer ik ook met het hiernamaals als medium om cliënten te helpen opnieuw contact te maken met een dierbare die is overleden.

Telefonische sessies duren minimaal 30 min, maximaal 60 minuten. Persoonlijke sessies zijn ook mogelijk.

"Sinds enige jaren kom ik Maureen. Niet alleen kom ik bij Maureen altijd met een ontspannen en opgeruimd hoofd vandaan ook heeft zij bijgedragen aan een stuk zelf bewustzijn en het meer inzichtelijk krijgen van mijn eigen energie.
De helende sessies hebben mij rust en meer inzicht gegeven in de koers van mijn leven zonder daarbij zweverig te zijn. Met een mooi stuk ontplooiing van mijn eigen kwaliteiten als gevolg.
Maureen is voor mij een mooi mens met de juiste intenties om mensen vooruit te helpen ❤️"

Marjan de W.

Access Joy

Neem contact op

Email: welkom@accessjoy.nl


Telefoon / Whatsapp:

06 - 499 522 59

 
 
 
 

Door contact ga je automatisch akkoord met ons AVG en AV.