Relatie Coaching

________


Als Relatie Coach help ik (echt)paren met relatieproblemen professioneel, door ze te ondersteunen en begeleiden.


Hoe verliefd men in het begin ook is, op den duur wordt bijna iedere relatie op de proef gesteld.

Ik voer (therapeutische) gesprekken met beide partners tegelijk en ieder apart. Zo brengen we samen de problemen in kaart en kan men elkaar opnieuw vinden en beter begrijpen.


* Specifieke begeleiding

Hechtingsstijlen en -problemen liggen vaak aan de basis voor relatieproblemen. Ook kan er sprake zijn van specifieke omstandigheden die de relatie onder druk zetten, zoals ruzies, seksuele problemen, vreemdgaan, ziekte of verslaving. Ik zal hierin specifieke begeleiding bieden, met een positieve uitkomst.


* Verbinding

Vaak gaat het mis in de communicatie tussen partners en verhindert weerstand de vrije communicatie en een prettige interactie. Ik zal de verbinding weer terug brengen en daarmee achterhalen wat iemand werkelijk vindt en voelt.


* Impasse

De meeste stellen die zijn vastgelopen in hun relatie willen helemaal niet scheiden. Ze willen geholpen worden. De liefde is er nog wel, maar vaak verstopt onder lagen van ervaringen en gebeurtenissen. Daardoor vindt men samen niet altijd de weg uit de impasse. Door partners beiden professioneel te begeleiden, kan men elkaar opnieuw leren waarderen, inspireren en begrijpen.


Om dit te ondersteunen, stellen we na het vrijblijvende intakegesprek een persoonlijk coachtraject samen.

Reviews

"Maureen is een fijne, zachte vrouw, die weet wat ze wil en dat ook duidelijk neerzet. Dat geeft open deuren en dan kan ik schakelen. Geen tweede agenda, geen vooropgezet plan, maar ‘samen één’ en dan voorwaarts.

Ik ben dankbaar dat ze op m’n pad kwam en de inzichten die ze deelde."

Joost


"Maureen heeft mij laten zien hoe ik bewuster mijn acties kan inzetten en zo, zonder anderen te beschadigen, te beledigen of anderzins, toch m’n ding kan doen en m’n eigen leven kan leven. Ik ben haar erg dankbaar dat ze in m’n leven kwam en wilde dit graag even delen."


"Het was de eerste afspraak en wij voelden ons gelijk op ons gemak. Maureen is erg goed in haar werk en zij kan de mensen heel goed aanvoelen. Verheug me op de volgende sessie."

Mina