Workshops

Welkom bij de workshops van Access Joy, waar je wordt uitgenodigd om te ontdekken hoe je meer balans, energie en innerlijke rust kunt bereiken.

Kies uit één van de inspirerende workshops, waaronder ademhalingstechnieken, creëren met de chakra's en werken met engelen & gidsen.

Tijdens deze workshops duik je diep in deze fascinerende onderwerpen, begeleid door mij en mijn jarenlange ervaring. Daarbij geniet je van een warm drankje, een lekkernij, uitgebreide informatie en een diepgeleide en helende meditatie.

Kom en ervaar zelf de kracht van deze unieke workshops!

Creëren met de chakra's
In je lichaam bevinden zich zeven hoofdenergiecentra, ook wel 'Chakra's' genoemd, die energie door je lichaam laten stromen. Blokkades in de Chakra's kunnen leiden tot lichamelijke en geestelijke klachten, zoals ziekte, depressie, angst en verdriet. Het in balans brengen van je Chakra's is cruciaal voor een gezonde energiehuishouding. Dit is eenvoudiger dan je misschien denkt en helpt je om bewuster te worden van oa. invloeden van buitenaf. Het zorgt voor bevrijding en welzijn op alle niveaus. Ga hier voor meer informatie.

Werken met engelen & gidsen
Engelen, spirituele gidsen en aartsengelen zijn altijd aanwezig, ook al zien we ze niet altijd. Hoe kunnen we met hen werken, contact maken en communiceren? Hoe kunnen we steeds meer op hen vertrouwen, de magie oproepen die zij creëren, en ons door hen laten leiden? Met hun hulp kunnen we oa. oude dingen loslaten en een magische leven creëren. Ga hier voor meer informatie.


Ademhaling
Een goede ademhaling is cruciaal voor zowel fysieke als mentale balans. Stress kan je ademhaling verstoren en allerlei klachten veroorzaken. Door de juiste ademhalingstechnieken te gebruiken, kan je lichaam de balans herstellen. Je maakt kennis met verschillende ademhalingstechnieken die gericht zijn op meer ontspanning, rust en vitaliteit. Diep ademen helpt je je levendig, enthousiast en vitaal te voelen. De technieken die we gebruiken zijn oude, efficiënte Indiase methoden die makkelijk te leren zijn en een groot effect hebben. Met een geleide meditatie leer je nog dieper te ademen, waardoor je je vitaliteit kunt integreren in je dagelijks leven. Ga hier voor meer informatie.

Overzicht Workshops Access Joy

CREËREN MET DE CHAKRA'S

WERKEN MET ENGELEN & GIDSEN

ADEMHALINGS CURSUS

MIR METHODE

INTUÏTIEVE ONTWIKKELING

Reviews

"Lieve Maureen, Een goede vriendin verwees me naar jou en, omdat ik het in spiri wiri land toch een mengelmoes vind van echt en onecht, was ik wat huiverig. Jij voelt echt en bènt dat ook; je straalt van authenticiteit. De woorden die je zegt zijn erg waardevol en je helpt menigeen op hun paadje. Ook die avond dat ik het even moeilijk had, zie jij nèt wat nodig was. Dat was voor mij net hetgene wat ik -wij- nodig hadden en het gaf me weer vertrouwen.

Dat doe jij Maureen; mensen weer vertrouwen geven en voorwaarts laten kijken. Daarom ben ik erg dankbaar dat jij in mijn leven kwam en hoop oprecht dat je nog heel veel mensen mag helpen. Dat mag ook wel eens gezegd worden!"

Bianca"Hoi Maureen,

Ik vind je lessen/workshops zeer verhelderend, open, eerlijk, duidelijk en van een energetisch hoog niveau. Mijn energetische/spirituele groei is in 3/4 jaar tijd enorm gestegen. Ik vind het super fijn om je te kennen Maureen en ben blij dat je op mijn pad bent gekomen.

Heel veel liefs en groetjes"

Marino"Lieve Maureen,

ik wil je hartelijk bedanken voor de workshops die ik bij jou mocht volgen. Jouw aanpak is zo liefdevol en integer en diepgaand, de meditaties die we doen zo mooi, intens en helend. Ik zou iedereen aanraden die open staat voor een 'next step' op zijn/haar spirituele pad, om kennis te maken met jouw aanbod van de diverse onderwerpen en privé sessies.

lieve groet"

Brigitte

Data 2024 workshops

Juli:Augustus:September:Oktober:November:December:Doorgang vindt plaats vanaf 3 deelnemers, anders wordt de workshop doorgeschoven naar een volgende datum.


De hand-out wordt je 2 dagen van tevoren via email toegestuurd.

Workshop tijden:

Woensdag: 19u - 21u

Donderdag: 19u - 21u

Zaterdag: 19.30u - 21.30u

Wat zeggen onze klanten:
Daisy Van B.

Maureen is een hele lieve vrouw, een vakvrouw, die weet waar ze het over heeft. Je voelt je meteen op je gemak en geeft goede adviezen. Tot snel!

(Translated by Google)
Maureen is a very sweet woman, a professional, who knows what she is talking about. You immediately feel at ease and give good advice. See you soon!

Bekijk meer
2 maanden geleden
Anne van den Wittenboer

Wanneer je bij Maureen binnenstapt, laat ze je meteen op je gemak voelen. Aan de hand van een goed gesprek waarin al het een en ander duidelijk wordt, ga je de healing in. Healing zelf wederom als kalm en fijn ervaren. Fijne handvaten om verder te gaan.

(Translated by Google)
When you enter Maureen's office, she immediately makes you feel at ease. You will start the healing based on a good conversation in which everything becomes clear. Healing itself was once again experienced as calm and pleasant. Nice tools to continue.

Bekijk meer
1 maand geleden
Marleen Bruurmijn

Maureen is een heel prettige en rustige dame met een fijne energie. Ik ga graag terug voor een vervolgbehandeling.

(Translated by Google)
Maureen is a very pleasant and calm lady with a nice energy. I would like to go back for a follow-up treatment.

Bekijk meer
2 maanden geleden
Varsha S

Bij Maureen heb ik deelgenomen aan de Kern Kwaliteiten sessie.
Door het invullen van een vragenlijst voor de Kern Kwaliteiten sessie ben ik erachter gekomen welke eigenschappen ik kan verbeteren.
Daarnaast heb ik adviezen gekregen welke stappen ik kan zetten om bepaalde eigenschappen te verbeteren. Ik merk dat ik positiever met bepaalde situaties om kan gaan bijv. op het werk.
Ook vond ik het fijn dat de sessie online kan via Zoom. Na een aantal weken kan ik nog een keer de vragenlijst invullen, zodat ik erachter kan komen of er al positieve verbeteringen zijn.

(Translated by Google)
I participated in the Core Qualities session with Maureen.
By completing a questionnaire for the Core Qualities session, I found out which qualities I can improve.
I have also received advice on what steps I can take to improve certain properties. I notice that I can deal with certain situations more positively, for example at work.
I also liked that the session can be done online via Zoom. After a few weeks I can complete the questionnaire again, so that I can find out whether there are already positive improvements.

Bekijk meer
2 maanden geleden
Kelsey Goddard

Fijne warme ontvangst. Duidelijke heldere begeleiding.

(Translated by Google)
Nice warm welcome. Clear, clear guidance.

Bekijk meer
3 maanden geleden
irma van der doelen

Fijne ervaring. Maureen biedt je ruimte om dingen te begrijpen. Over drie weken mag ik weer bij Maureen langskomen.

(Translated by Google)
Nice experience. Maureen offers you space to understand things. In three weeks I can visit Maureen again.

Bekijk meer
4 maanden geleden
unsplash