Soul Realignment

Akasha Soul Realignments worden gecreëerd door in te loggen bij de Akasha Records, waar de gegevens liggen opgeslagen van jouw unieke Ziel, over levens lang en al van vòòr jouw huidige incarnatie.

Door die met jou te delen, de blokkades eraf te halen en eventuele overtuigingen etc. die het eea hebben gecreëerd, om te draaien, kan jij weer jouw Zielspad vol overtuiging - en zònder blokkades- lopen.


Open jij je nu voor de potentie van je Ziel, zodat jij jouw toon kan spelen op aarde, waardoor het hele orkest een stukje mooier wordt?


Zou jij graag jouw Zielenpad willen weten? Zodat je snapt wat er allemaal gebeurt en gebeurd is in jouw leven en waaròm gebeurtenissen plaatsvinden en hebben gevonden?

Zo vallen dingen op hun plek voor jou en snap je waarom bijvoorbeeld sommige dingen heel makkelijk zijn voor je, terwijl andere dingen je echt wereldvreemd lijken.


Iedere Ziel is een uniek wezen, dat ièts zò goed kan, wat niemand anders kan. Nìemand heeft jòuw achtergrond, jòuw ouders, jòuw opleiding, jòuw jeugd, jòuw kennis, jòuw inzicht, jòuw vorige levens (als je daarin gelooft), enz. Dat maakt dat er ìets is dat wat jìj zò goed kan, wat niemand anders zò kan, zoals jij dat kan.


Wat zijn jouw unieke Ziels krachten en talenten? Wat zijn de dingen kan jij zò goed kan, omdat ze aangeboren zijn op Zielsniveau, dat ze voor jou zelf heel gewoon lijken en geen enkele energie kosten? Dààrvoor ben jij in de wieg gelegd en dàt is de toon die jij mag gaan spelen.


Wil je een stapje verder op jouw Zielspad en ontdekken wie je in werkelijkheid bent? Je ‘goede' en 'slechte' eigenschappen leren kennen en weten hoe je daarmee om kan gaan?


Een Akasha Soul Realignments laat je zien wie je in werkelijkheid bent, wat je aangeboren Ziels talenten zijn en wat de obstakels zijn waar jij - nog- overheen mag en mag transformeren (en hoe dat te doen), zodat je de deuren opent voor jezèlf, wie jij van origine bent en welke toon jij op aarde mag spelen.


Open jij je voor JeZelf?

Dan wordt de wereld vàst een stukje mooier.


De Akasha Records geven weer wat jouw Zielsbestemming is op aarde. Wat jij nog mag 'overwinnen', welke 'obstakels' jij nog mag nemen en wat daarachter ligt aan overwinning. Want een stap eenmaal genomen, een hindernis eenmaal genomen, gaat je àltijd naar grotere mogelijkheden brengen en de ruimte die dat creëert laat weer ruimte voor een nieuwe creatie op aarde; een ruimte waarin de Ziel zich kan uitdrukken en zo... de Aarde een stukje mooier maakt.


Wees van harte welkom voor jòuw Stapje verder 😀

Hoe werkt een Soul Realignment?

Na de bestelling te hebben geplaatst, ontvang jij een email me de betalingsgegevens en de vervolgstappen. Bestellen kan via email of de webshop of direct via het contactformulier

Indien je betaling is ontvangen, begin ik de lezing. Dit duurt soms kort, soms lang. Na een aantal dagen plannen we een online zoom sessie waarin ik uitleg wat ik gevonden heb en bespreek de clearings.

Tijdens de live online sessie, vraag ik jou of jij deze dingen gecleared wil hebben van jouw Akashic Records - dat kan alleen maar gebeuren met vanuit jouw vrije wil. Dit heeft te maken met de vrije wils-dimensie waarin we leven; er kan niets gebeuren zonder jouw bewuste akkoord en toestemming.

Door jouw intentie uit te spreken, schoon jij jouw Akasha-record, en zet jij daarmee de deur open naar jouw Zielspad.

In de online sessie vertel ik ook wat ik heb gevonden als jouw unieke Zielskwaliteiten, waar jij zò goed in bent, zoals niemand anders dat is, want jìj bent de unieke sleutel van jouw zelf. Je zal deze kwaliteiten herkennen als eigenschappen van jou zelf, wat je soms zelfs 'voor lief' hebt genomen, omdat je ze zo vanzelfsprekend leken. Ik zal je laten zien welke 'hindernissen' je nog 'moet' nemen om weer puur vanuit je Goddelijke essentie te gaan leven - jouw Zielskwaliteiten - zodat alles weer op z'n plek valt, jij weer gaat stromen en zo... de Aarde een stukje mooier maakt ❤.

Van deze sessie ontvang jij toegang tot de recordings en -indien noodzakelijk - wat clearing-huiswerk (zie ook AVG en AV).

Na ongeveer 3 weken hebben we kort contact (via email) voor als je nog vragen hebt.

Je zult merken dat (nadat je de clearings hebt gedaan) veel op zijn of haar plek valt. Je ziet de dingen weer zoals ze zijn, vanuit de Universele Waarheid. Zie ziet waar je zèlf in 'blocks en restrictions' zat en daarom je èigen weg blokkeerde, enz. enz., gaat dingen weer begrijpen en gaat weer ervaren wat de authentieke Kracht van jouw unieke Ziel is - en altijd al geweest is.

Want jìj bent het, die jouw wereld een stukje mooier zal maken...

Zo spelen we allemaal onze eigen 'toon' in het hele grote orkest wat we met z'n allen vormen (iedereen heeft een unieke bestemming cq eigen instrument te spelen) en waarbij - m.i.- God / het Universum / The Divine de dirigent / toonaangever is.

Reviews

"Lieve Maureen,

Dank je voor de Soul Realignment die ik van jou mocht ontvangen. Wat een fantastische ervaring en wat een prachtig begin van dit nieuwe jaar. Je bent iemand die de mensen meteen op hun gemak laat voelen. Je lezing gaf veel heldere inzichten en voelde zo juist. Ik heb het gevoel eindelijk begrepen te worden. Alsof alle vraagtekens en gevoelens, waar ik altijd mee heb rondgelopen, een antwoord en een plekje krijgen. De clearings zijn erg bijzonder.

Dank je dat je op m’n pad bent gekomen en voor de hulp die je mensen biedt om weer op één lijn te komen zitten met lichaam en ziel. 

Veel Liefs, Monique" "De soul realignment van Maureen heeft me veel inzicht gegeven. Hierdoor vallen dingen helemaal op hun plek en het totale plaatje wordt duidelijk. Dit geeft ook gelijk vertrouwen en hoop voor de toekomst. De sessie was vakkundig, helder, professioneel. We zaten gelijk op hetzelfde level, waardoor het een prettig en persoonlijk gesprek was. Maureen deelde heel veel informatie, dus was het handig dat je de opname ook weer terug te kunt zien. Kortom een aanrader als je meer over je Zielsachtergrond en Zielenmissie te weten wilt komen!"

Bas


"Ik heb de sessie met Maureen als zeer vakkundig en uitmuntend ervaren. Haar aanpak en eerlijkheid is vanuit aardse nuchterheid en hemelse helderheid een hele fijne begeleiding tijdens vraagstukken waar je zelf mee worstelt op allerlei gebieden. Ik ben ontzettend blij dat ik bij haar kom en raad het iedereen aan!"

Natascha "Verhelderend met behulpzame tools om toe te passen. Erg blij mee!"

Daniella

Ontdek het grote geschenk van genezing op Zielsniveau


Verban zelfsabotage voorgoed en verwijder negatieve karmische patronen definitief


Ontketen je spirituele kracht


Ontdek je ware goddelijke potentieel door de geheimen van de ziel te ontgrendelen

Akasha Zielslezingen / Soul Realignments voor kinderen en/of partner


Na een Akasha Zielslezing / Soul Realignment voor jezelf te hebben gehad, kan het zijn dat een sessie voor je kind en/of partner een bijdrage is voor jullie Zielenpad samen, hier op aarde.


Je kan zien welke obstakels er nog liggen, welke 'roadblocks' van de weg mogen en wat dan de bedoeling is wat jullie hier -samen- op aarde mogen doen. Want iemand ontmoeten in je leven, heeft àltijd een Hoger Doel. Een Soul Realignment sessie kan helderheid hierop brengen en kan -vooraf- vele obstakels weghalen en zo het pad vergemakkelijken en verduidelijken. Je zet zo het Licht op het pad aan wat jullie samen -voorbestemd- hier mogen lopen. Dit geldt voor kinderen, partners, en ook voor ouders, broers en zussen, etc (deze laatste uiteraard wèl met toestemming; voor kinderen en directe partner hoeft dit niet).


Ik heb nu ook weer naam, geboorteplaats en -datum nodig en ga daarmee aan het werk.
Is dit klaar, dan hebben we samen een geplande Zoom Call, waarin ik alles uitleg wat ik gevonden heb op Zielsniveau en bespreek met jou de Clearings. Je ontvangt ook toegang tot de recordings, zodat je deze eventueel met partner/kids, etc. kunt bespreken. Dat brengt jòu èn je omgeving een stukje verder.

En zo de wereld weer een stukje mooier. Wie wil dat nou niet?


*

Ik geloof dat we allemaal een uniek wezen zijn met, allemaal voor onszelf, unieke eigenschappen.

Ik geloof, dat als we allemaal steeds meer vanuit onze Zielsessentie leven, we samen het hele orkest op de aarde weer een stukje mooier maken.


 Wees welkom je toon te spelen.


*