Balans Kleurentest

"Ken je Kwaliteiten"

Van harte welkom bij de Balans Kleurentest "Ken je Kwaliteiten".


De Balans Kleurentest geeft een overzicht van persoonlijke drijfveren, kwaliteiten en eigenschappen. Het geeft meer inzicht in een persoon z'n kwaliteiten, aanleg en valkuilen, wat oa. helpt bij het maken van juiste keuzes en het zoeken van middelen om een persoonlijkheid in te zetten voor een Hoger Doel.


Wat zijn iemands valkuilen en hoe vermijd je die?

Wat zijn iemands kwaliteiten en hoe schijn je daar de spotlight op?


Naar aanleiding van de Balans Kleuren Test wordt een 14 pagina's tellend rapport gevormd waaruit de persoonlijke kwaliteiten, aanleg en valkuilen blijken.


Dit is een ondersteuning bij iemands pad, juiste (Ziels)keuzes en inzichten, omgangsvormen en doelen. Zo krijgt men duidelijke handvaten, tools en manieren om om te gaan met valkuilen (hoe vermijdt men die, omzeilt men die en dicht men die?) en kwaliteiten (hoe deze te belichten, te ondersteunen en uit te breiden?).

Al met al een waardevolle Stàp voorwaarts op je Pad, naar méér jezelf, meer inzicht, meer innerlijke kracht en méér voorwaarts!

Wat kun je verwachten?


Na inschrijving ontvang je een email van de Balansgroep met daarin de link naar de online test. Het invullen van de test duurt doorgaans 15-20 minuten en dient in een rustige, eigen omgeving te gebeuren als men volledig op het gemak is. Na het insturen ontvangt de coach deze uitslag en stuurt deze één dag vóór de online sessie naar de kandidaat. Bij voorkeur uitprinten en bij de online sessie houden.


Op de dag van de online sessie gaan we via Zoom de uitleg bespreken, kan jij vragen stellen over de uitkomst en krijg je tips om je profiel te verbeteren zodat alles nog makkelijker gaat in jouw leven.


De schriftelijke uitlag cq. rapport telt doorgaans 14 pagina's met onderbouwde informatie over de persoonlijkheid, de valkuilen en de kwaliteiten van de geteste persoon.

Vaak vragen mensen na 6 tot 9 maanden een nieuwe test, om de vorderingen te bezien en, eventueel, bij te stellen.

Dit geeft een objectief beeld van een persoonlijkheid, een gestructureerde 'stappen voorwaarts' plan en een duidelijk overzicht van 'te doen' en 'te laten' acties.

Een mooie stap vóórwaarts naar je lumineuze toekomst, die allang voor je klaarlag (alleen heb je soms de 'verkeerde' bril op ;-) ).


Van hàrte welkom voor jouw Stàp verder <3 

Reviews: 


"Het heeft me nieuwe inzichten gebracht en ik heb advies gekregen om nieuw stappen te zetten."

Varsha


"Fijn, tot the point. Maureen raakte 3 essentiële en ook concrete punten, wat me nog meer bewust maakt en ook energetisch in mijn lichaam voel. Super waardevol, dank je wel!"

Brigitte


Lees meer reviews

Denk jij wel eens bij jezelf:

“Waar ben ik nou echt goed in? 

Wat past nou bij mij? 

En wat wil ik nou eigenlijk echt?” 

Stel je bent van nature verlegen dan zul je misschien niet zo snel of pas na een hele lange weg een zelfverzekerde spreker worden.

Ik focus me liever op de kwaliteiten van mensen. Dat wat zij al in huis hebben en past bij hun persoonlijkheid. Als mensen werkzaamheden verrichten waar ze van nature goed in zijn, dan gaat dit vaak zonder enige moeite. En als er dan een schepje bovenop wordt gedaan dan is dit niet alleen haalbaar maar men ontwikkelt zich ook bijna als vanzelf. Een win-win situatie in elke situatie.

Daarom ben ik voorstander om zoveel mogelijk je kwaliteiten/talenten in te zetten bij wat je doet en deze dan verder te ontwikkelen. Soms zie ik het tegenovergestelde gebeuren namelijk dat mensen zich op onderwerpen richten waar ze eigenlijk niet zo geschikt voor zijn. Met als gevolg lange, intensieve ontwikkel- en verbetertrajecten!

Om een beter inzicht te krijgen in je eigen kwaliteiten is er de test “Kernkwaliteiten”. Deze interessante en inspirerende test wordt digitaal afgenomen (zorg voor ruimte en tijd vooraf). Onderdeel van deze test is een persoonlijkheidstest die je vooraf invult en waarvan de uitkomst voor jou persoonlijk is.
Door middel van een online coachingsgesprek leg ik je uit wat de betekenis is van de test en wat de uitslag zegt over jou. Ook leg ik uit wat je eerste stappen zijn om valkuilen te vermijden, wat je kwaliteiten zijn en hoe je deze meer kan benutten. De online coachingssessie duurt ongeveer 45 minuten. Je kunt je inschrijven via de inschrijfformulier of email.

Je kunt deze test ook meermalen doen (bijv. over een half jaar weer) en zo je vorderingen bijhouden en je valkuilen checken. Je onderzoekt dan elke keer wat je stap voorwaarts is voor je werkzaamheden en je persoonlijk leven. Naast dat deze test veel inzichten verschaft, geeft het ook een positieve boost in de je leven! Leuk voor jezelf, goed voor je leven.


De test 'Kernkwaliteiten' is altijd samen met een coachingsgesprek wat ongeveer een week na de test gepland wordt.

Eventueel kunnen daarna nog meer coachingsgesprekken gepland worden op basis van de test, indien dat nodig is.

Vaak ligt de nadruk op het ontwikkelen van competenties, vaardigheden die we nog niet (goed) beheersen.

Als deze competenties echter niet zo passen bij onze persoonlijkheid, dan is het een grote uitdaging om zo’n competentie te ontwikkelen en/of te verbeteren.

Wat vonden anderen van de test?

"Prima introductie waarin je meer te weten komt over jezelf en met concrete handvatten krijgt!"


"Genoeg inspiratie opgedaan om verder in te duiken."


"Mooie introductie voor een eerste zelfbeeld."


"Praktische test waarin je even stil kunt staan bij jezelf!!"


"Het is een eyeopener in een veilige omgeving."


"Leerzame test. In korte tijd veel informatie!"


"Een goede aanzet tot zelfontwikkeling."


"Ik wil graag loslaten, relativeren. Ik heb nog meer inzicht/bevestiging door de test. Ik heb meer kwaliteiten dan ik dacht."


"Een toegankelijke test waarin je positieve kanten worden uitgelicht. Mooier mens voel je je daarna."


"De test heeft me veel inzichten gegeven in mijn kwaliteiten en heeft me geleerd dat die er zeker mogen zijn!"


"Wees jezelf, je bent altijd goed genoeg"


"Even bewust stilstaan bij je kwaliteiten en je onvolkomenheden."

Even voorstellen:


Hallo, mijn naam is Maureen 


Mijn kracht is oa. dat ik naar de mens kijk achter de ‘uiterlijke verschijning’, met jouw unieke talenten en kwaliteiten.


Als ontspanning en geluk niet vanzelfsprekend is dan is het fijn als iemand je begrijpt en je op weg kan helpen. Je kunt je behoorlijk ongerust maken als alles niet loopt zoals het ‘behoort’ te lopen. Als je zelf de weg kwijt bent, kan dit behoorlijk frustrerend zijn als je niet weet wat je volgende stap is. Misschien heb je tegenslagen geaccepteerd en zie je het als onderdeel van je leven. Misschien weet je dat een beter leven mogelijk is. 


Binnen de coaching ga ik met je op zoek naar een nieuwe manier van leven die past bij jouw wezen, jouw zijn en jouw bestemming.

Omdat je het waard bent.

Mijn overtuiging en ervaring is dat je meer uit jouw leven kunt halen als je bereid bent tot zelfontwikkeling, in contact kunt zijn met je eigen kwaliteiten en zijn en oa. in de ontmoeting met de omgeving. 

BALANS KLEURENTEST: DOELTREFFEND JEZELF

Yes, ik schrijf mij in voor de Balans Kleuren Test!

 
 
 
 
 

Of bestel via webshop:

De eerste sessies waren een groot succes. Zowel de cliënten als ik hebben ervan genoten. En omdat het zo leuk, laagdrempelig en inspirerend is, heb ik besloten deze nog meer te doen! 

En dus pakken we de draad weer op. 

 

Voor nu heb ik de inschrijvingen weer geopend.

 

"Ken je Kwaliteiten" is een sessie met een persoonlijkheidstest (wordt vooraf ingevuld) en een kwaliteitenonderzoek waarin je inzicht krijgt in jouw drijfveren en kwaliteiten. Ook die misschien tot nu toe verborgen voor je waren…!

 

De sessie draagt bij aan:


• je zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid;
• mildheid, naar jezelf en naar anderen;
• persoonlijke effectiviteit, doordat je bewuster je kwaliteiten in gaat zetten en met je valkuilen om leert gaan;
• inzicht in je drijfveren zodat je keuzes vanuit je hart gaat maken.

 

Bijdrage: €77,- (ipv. € 99,00), incl. test, uitgebreid verslag en 30 tot 45 minuten intensieve online coachingsessie. 

 

Inschrijven kan via deze link.

 

Deelnemers over de sessie:


"Prima introductie waarin je meer te weten komt over jezelf en concrete handvatten krijgt!"


Schrijf je nu in en kom een stapje verder op je Pad!