Akasha Readings


We willen allemaal weten waar we vandaan komen, wat het doel is van dit leven en wat onze Zielstaak hier op aarde is.


Daarvoor moeten we de juiste toon spelen, zoals ik dat zeg, en met de juiste toon raak je de juiste snaar en kom je weer een stuk verder op jouw Zielspad.


Nieuwsgierig naar wat Jòuw toon is?


Lees hier dan voor meer informatie over de Akasha Soul Realignment.


Akasha Readings worden gedaan door middel van lezing in de Akashic Records. Dit kan je zien als een 'Universele Bibliotheek' waar alle informatie is opgeslagen van altijd en over iedereen.


Door hier in te loggen krijg je steeds meer duidelijkheid over je Zielspad, wat er voor je klaar ligt en hoe daar te komen.


Want de Ziel is waarlijk vrij, in al z'n tonen.
Als we allemaal een stapje verder gaan, wordt de wereld àltijd een stukje mooier.

En dàt wil jij toch ook?


Ik kijk ernaar uit met je te werken en samen veel moois te creëren.


Want ik geloof waarlijk dat we allemaal verbonden zijn en als 'één druppel draait in de grote oceaan van bewustzijn, voelen alle druppels dat'.


Het is tijd voor een stapje verder.

Hoe zal het zijn als we allemaal wat meer bewust waren? Wat voor wereld zal er dan gecreëerd worden?


Ik nodig je nu van harte uit voor een stapje verder op jouw Zielspad.


Juist omdàt we allemaal één zijn ♡.

"Lieve Maureen, Dank je voor de Soul Realignment die ik van jou mocht ontvangen. Wat een fantastische ervaring en wat een prachtig begin van dit nieuwe jaar. Je bent iemand die de mensen meteen op hun gemak laat voelen. Je lezing gaf veel heldere inzichten en voelde zo juist. Ik heb het gevoel eindelijk begrepen te worden. Alsof alle vraagtekens en gevoelens, waar ik altijd mee heb rondgelopen, een antwoord en een plekje krijgen. De clearings zijn erg bijzonder. Dank je dat je op m’n pad bent gekomen en voor de hulp die je mensen biedt om weer op één lijn te komen zitten met lichaam en ziel.

Veel Liefs, Monique"


"De soul realignment van Maureen heeft me veel inzicht gegeven. Hierdoor vallen dingen helemaal op hun plek en het totale plaatje wordt duidelijk. Dit geeft ook gelijk vertrouwen en hoop voor de toekomst. De sessie was vakkundig, helder, professioneel. We zaten gelijk op hetzelfde level, waardoor het een prettig en persoonlijk gesprek was. Maureen deelde heel veel informatie, dus was het handig dat je de opname ook weer terug te kunt zien. Kortom een aanrader als je meer over je Zielsachtergrond en Zielenmissie te weten wilt komen!"

Bas


"Ik heb de sessie met Maureen als zeer vakkundig en uitmuntend ervaren. Haar aanpak en eerlijkheid is vanuit aardse nuchterheid en hemelse helderheid een hele fijne begeleiding tijdens vraagstukken waar je zelf mee worstelt op allerlei gebieden. Ik ben ontzettend blij dat ik bij haar kom en raad het iedereen aan!"

N. v/d D.

Akasha RecordsDe Akasha Records kan je zien als de Universele Bibliotheek waar alles, over alle tijden, is opgeslagen.


Akasha Soul Readings en alignments worden gecreëerd door in te loggen bij de Akasha Records, waar de gegevens liggen opgeslagen van jouw unieke Ziel, over levens lang en al van vòòr jouw huidige incarnatie.


Door die met jou te delen, de blokkades eraf te halen en eventuele overtuigingen etc. die het eea hebben gecreëerd, om te draaien, kan jij weer jouw Zielspad vol overtuiging - en zònder blokkades- lopen.


Open jij je nu voor de potentie van je Ziel, zodat jij jouw toon kan spelen op aarde, waardoor het hele orkest een stukje mooier wordt?


Zou jij graag jouw Zielenpad willen weten? Zodat je snapt wat er allemaal gebeurt en gebeurd is in jouw leven en waaròm gebeurtenissen plaats vinden en hebben gevonden?


Zo vallen dingen op hun plek voor jou en snap je waarom bijvoorbeeld sommige dingen heel makkelijk zijn voor je, terwijl andere dingen je echt wereld-vreemd lijken.


Iedere Ziel is een uniek wezen, dat ièts zò goed kan, wat niemand anders kan. Nìemand heeft jòuw achtergrond, jòuw ouders, jòuw opleiding, jòuw jeugd, jòuw kennis, jòuw inzicht, jòuw vorige levens (als je daarin gelooft), enz. Dat maakt dat er ìets is dat wat jìj zò goed kan, wat niemand anders zò kan, zoals jij dat kan.


Wat zijn jouw unieke Ziels krachten & talenten? Wat zijn de dingen kan jij zò goed kan, omdat ze aangeboren zijn op Zielsniveau, dat ze voor jou zelf heel gewoon lijken en geen enkele energie kosten? Dààrvoor ben jij in de wieg gelegd en dàt is de toon die jij mag gaan spelen.


Wil je een stapje verder op je Zielspad en ontdekken wie je werkelijk bent? Je ‘goede en slechte kanten’ kennen en weten hoe daarmee om te gaan?


Een Akasha Zielslezing / Soul Realignment laat je zien wie je in werkelijkheid bent, wat je aangeboren Zielstalenten zijn en wat de obstakels zijn waar jij -nu nog- overheen mag komen cq mag transformeren (en hoe dat te doen), zodat je de deuren opent voor jezèlf, wie jij van origine bent en welke toon jij op aarde mag spelen.


Open jij je voor JeZelf?


Dan wordt de wereld en het leven vàst een stukje mooier!

Akasha Readings


Hoe zal het zijn als jij de potentie van je Ziel leeft?

De Akasha Readings brengen je in die kracht,

zodat jij de deuren weer kan openen voor wat er voor je klaarligt.

Ben jij klaar voor jouw sprong verder? Dan nodig ik je nu van harte uit!