Akasha Energetische Huis Reiniging

Elke Ziel heeft zijn doel en zo heeft ook ieder gebouw zijn bestemming.

Wat de bestemming is van een gebouw staat vast in de Akasha records, wat je kan zien als de energetische bibliotheek van het heelal.

Hierin staan alle gegevens opgeslagen over àlles, van oorsprong tot nu, de bestemming van iets, etc. Door een gebouw weer te verbinden met zijn oorspronkelijke bedoeling, lossen vastzittende energieën zich vanzelf blijvend op, gaan entiteiten die er nog zijn weer hun weg en zo gaat de energie weer stromen, als van oorsprong.

Je voelt je weer happy in je huis, je kan je Zielendoel weer vinden en voelt je weer gegrond en geaard.

Mochten er nog andere dingen zijn aan je woning en / of omgeving dan worden die ook gecleared met behulp van de Akasha Records en alleen als jij - als eigenaar / huurder - daarmee akkoord gaat kunnen die dingen worden opgeschoond en / of verwijderd.

We worden aangetrokken tot huizen/woonplekken die energetisch matchen met ons.

Het is niet ongewoon dat, nadat een Soul Realignment sessie gedaan is en/of ander spiritueel transformatie werk, men energetisch niet meer matcht met de energie van je huis/woonplek. Jij bent veranderd, maar jouw huis niet!

Dit verandert met de tijd, maar soms wordt men zo gevoelig tav de omgeving, zeker als het gedeeld wordt met andere familieleden.


Huizen/ woonplekken zijn heel makkelijk, aan de hand van de Akashic Records, te clearen.

We hoeven niet in detail te gaan over het verhaal achter de negatieve invloeden in huizen/woonplekken. We hoeven alleen maar te zien welke invloeden er zijn en dan de alignement te doen.

Tijdens een email/Zoom sessie (20-30 minuten), leg ik uit wat ik heb gevonden in jouw huis / grond, zodat je kan begrijpen wat er aan de hand was en waarom je je zo voelde / je zo functioneerde.


Omdat jij jouw akkoord al gegeven hebt, gaan de uitlijning en daarmee clearings in werking. Het werk ìs al gedaan; alleen heeft het jòuw persoonlijk akkoord nodig (als eigenaar / huurder / officieel gebruiker) om het te activeren.


Alles wat ik van je nodig heb om de clearings te beginnen, is jouw adres (straat, huisnummer, postcode, woonplaats) en jouw naam, als eigenaar / huurder (geen bewijs nodig).


Na dit werk, vertel ik je via email/zoom wat ik gedaan heb. Jij begrijpt dan waaròm je je soms zo voelde, tot nu toe.De Akasha Records


Hoe werken de Akasha Records voor een Akasha Energetische Huisreiniging?


In de Akasha Records is vastgelegd wat het originele doel van alles is, dus ook van gebouwen, gronden, etc.


Zo heeft een Ziel een bestemming (kijk aub op de pagina Soul Realignment hiervoor) en zo heeft ook elk gebouw / locatie zijn  eigen energetische bestemming en doel.Voel jij je wel eens:


 • Moe
 • Lamlendig
 • Leeggezogen
 • Overdreven of expressief emotioneel
 • Reageren de kinderen soms overdreven (agressief, op zochzelf, teruggetrokken, oordleend, hoge verwachtingen, ruzie maken onderling, 'buitensporig' gedrag)?
 • Droom je vaak raar (agressie, donker, oorlog, eng, dood, etc.)
 • Slaap jij of een andere bewoners regelematig slecht of minder goed?
 • Word je onuiterust en lamlendig wakker?
 • Ervaar je stemmingswisselingen?
 • Ervaar je levensmoeheid / geen zin in dingen / futloosheid?
 • Ervaar je jezelf als negatief in je woonomgeving?
 • Wordt je plots moe / negatief / en. als je de woning binnenkomt? Alsof alle energei uit je wordt getrokken / gehaald?
 • Heb je thuis regelmatig negatieve gedachten, over jezelf en / of anderen?
 • Voelen sommige plakken in je huis niet fijn?
 • Kan je je minder goed concentreren in huis?
 • Heb je het idee vast te lopen als je thuis bent?
 • Enz.

Dat zijn vaak signalen en dat er iets mis is met de energie van je huis/het gebouw en/of de grond eronder. Met een Akasha Energetische Huisreiniging brengen we energieën weer in lijn, schonen we op wat weg mag, sluiten we negatieve poorten, vragen we entiteiten te gaan en zetten we de bescherming weer aan.
Zo wordt jouw huis weer een thuis en een bijdrage aan jou.

De lezing gebeurt van een afstand. Je moet dan wel officieel huurder of eigenaar zijn. Via email/zoom leg ik uit wat ik gedaan heb en met jouw toestemming worden de clearings actief.


Bestel nù een Akasha Energetische Huisreiniging met GROTE korting tot eind deze maand!


Reviews

"De soul realignment en property Clearing hebben enorm veel inzicht gegeven. Maureen weet heel helder aan te geven wat ze gezien en gevonden heeft en kan een hele goede vertaalslag maken naar dagelijke praktijk. Communicatie vooraf gaat snel en de sessies.via zoom gaat ook makkelijk en lekker efficiënt natuurlijk. Een aanrader als je meer richting in je leven wil en dichter bij jezelf wilt komen.

Lieke T."


"Onlangs heb ik een Energetische Huisreiniging bij jou gedaan en ben ècht positief verbaasd over het resultaat. Ik merk dat ik sindsdien echt weer rustig kan zitten en de tijd neem voor dingen. Ben niet zo gevoelig meer voor afleiding en/of laat mezelf niet zo snel meer afleiden. Ook slaap ik beter & dieper en wordt uitgerust & helderder wakker. Voel me -al met al- meer thuis is mijn eigen huis en vind daar mijn rust. Ben daar oprecht blij mee (heb ook echt het idee dat er een paar 'ongenodigde bezoekers' weggegaan zijn ;-) ).

Super dank dus, voor jou (want je bent gewoon een fijn mens), voor dit mooie resultaat en wens jou alle goeds met al het mooie werk dat je doet.

Warme Harte groet,

Maria"


Als er in een gebouw niet wordt geleefd volgens de energetische bestemming - of voorheen ìs geleefd - dan kan je dat voelen. Je voelt je wat 'onbestemd', niet helemaal 'op je plaats', wat warrig soms en wat -mogelijk- afwezig.


Door het gebouw weer in één lijn te brengen met zijn bestemming - volgens de Akasha records - valt alles weer op zijn plaats, gaan negatieve zielen weg en worden 'vastzittende' energieën verwijderd. Hierdoor ga jij weer 'open' - zoals we dat in de energetisch wereld noemen. Je òpent je weer voor de mogelijkheden die voor je klaarliggen, vanuit jòuw Zielsbestemming.


Het is dus iets héél anders dan alleen maar negatieve of dwalende Zielen weghalen of feng shui. Dit gaat veel dieper, want is verbonden met de bestemming van een object / gebouw / plaats. En dàt kan je voelen; nà de clearing!


Je voelt je weer open, vrij, stromend en happy; alsof àlles op zijn plaats valt.

Wat ik zeker ook vaak hoor, is dat het het gedrag van de bewoners op een goede manier beïnvloedt (geen ruzies meer, geen schelden -als dat er was-, geen verdeeldheid, enz. Nù valt alles op zijn plek en... dus ook de mensen die er wonen!

Dààrom doe ik dit werk zo graag ;-)Te nemen stappen bij het bestellen van een Akasha Energetische Huis Reiniging:


1. Bestel de sessie via de webshop via email welkom@akashacenter.nl of direct via het contactformulier.


2. Ontvang een bevestiging, de betaalgegevens en verdere vragen voor duidelijkheid over de sessie.


3. Nadat je de vragen hebt beantwoord en hebt betaald, start de reading.


4. De sessie vindt plaats via email/zoom


5. 3 weken na de sessie vraag ik je eventueel of je nog vragen hebt.


Ps: hiervoor moet je wel officieel eigenaar of huurder zijn van de locatie, anders werkt het niet. Ik heb hier geen bewijs van nodig, maar het dient wel zo te zijn voor de clearings.

"Zowel bij het huis van mijn ouders als bij de verkoop van het huis van mij en mijn ex, heeft Maureen heel erg geholpen bij de verkoop.
Beide verkopen liepen niet en Maureen heeft blokkades weggehaald op de verkoop, mijn ontvangst blokkade weggehaald zodat ik het geld ook kon ontvangen en de juiste, positieve, lichte kopers aangetrokken werden (ik wilde graag dat er positieve mensen kwamen te wonen die een bijdrage waren).
Binnen 1,5 maand was het huis verkocht en na 3 maanden het appartement van mijn ouders. Ik was perplex! Ons huis stond al 1,5 jaar te koop en het appartement (wat prima in de markt lag, volgens de makelaar) 3 kwart jaar.
Ik ben Maureen zò dankbaar dat ze de sluizen van het ontvangen heeft opengezet en de blokkades op de verkoop eraf heeft gehaald. Tevens voor de inzichten die ze gaf waarom dingen zo waren.
Het heeft me een rijk mens gemaakt, in vele opzichten! Nogmaals dank!"
S.